![]() |
משלם תשלום סימלי לעזרה קטנה ב WP - כנסו
לא משנה לי אם תרשמו את הפתרון פה, או בפרטי או במייל, לא מפריע לי. הראשון ששולח לי את הפתרון יקבל 50 שקל על הפתרון, הפתרון הוא באמת עניין של כמה שניות לרשום הסבר למי שיודע.
יש לי מספר בלוגים ב WP , אני רוצה לקבוע שעמודים X Y Z שנמצאים לי בתפריט יהיו עמודים שכל הקישורים אליהם יהיו NF. איך אני עושה את זה? אני רוצה לשלוט בכל עמוד ועמוד ב WP , לקבוע אם הוא יהיה NI NF וכו'. תודה |
|
לא, אין לזה שליטה על העמודים שבתפריט.
|
היי דורון,
אני לא חושב שזה קיים ברמת הוורדפרס, לדעתי צריך לבנות את זה, אבל זה יחסית פשוט... 1. צריך להוסיף את האפשרויות האלה לטמפלט הרלוונטי 2. צריך לשלוח את הנתונים האלה כ-1/0 למסד, לתוך טבלת ה-META הרלוונטית 3. צריך להריץ בשאילתת התפריט הקיימת את ה-IF הזה זהו :) |
מה שאמרת זה סינית בשבילי. מה המחיר שאתה דורש עבור בניה של פלאגין כזה?
|
הייי, למה זה צריך להיות בתפריט ?
יש הרבה תוספים שמאפשרים לשלוט בMeta Index and Nofollow Tags כמו למשל http://wordpress.org/extend/plugins/platinum-seo-pack/ אתה מגיע לעמוד/פוסט ומציין את אפשרות שאתה רוצה באותו פוסט :) |
זה לא עובד. ניסיתי כבר, מכיר תפלאגין.
|
שלחתי לך בפרטי,תבדוק.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שיטת בדיקה לא נכונה יכולה לגרום לתוצאה לא נכונה. תראה שאתה רואה זאת בקוד הדף: <meta name="robots" content="noindex,nofollow,noodp,noydir" /> |
יש לי 3 תוספים לדפדפן שלי שכולם מראים לי שהקישור הוא לא NF.
|
ציטוט:
הקישור לא משתנה אבל אם שינית מטא אז עשית את מה שצריך. גוגל יודע לקרוא מטא כמו שהראתי לך בדוגמה :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:59. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ