![]() |
כמה יעלה לי לבנות אתר כמו של NRG.
כמה יעלה לי לבנות אתר כמו WWW.NRG.CO.IL
בסדר גודל של דף ראשי דף פניני דפי קטגוריות וספריית תמונות ווידאו .. |
1000-1500 בערך..
|
2000-3000
|
משהו מקצועי זה חמש ספרות .
|
חחחחחחחחח 1000 - 1500 אתה רציני? כנראה האתר יגמר כמו טיפו
4,000 + בשביל אתר שדי קרוב יחסית |
תראה זה תלוי בכמות האפשרויות שתהיה באתר, פאנל ניהול כן או לא, ודברים טכניים חשובים אחרים
ציינתי מחיר מינימלי לדבר כזה, המחירים שצויינו מעליי הם מחירים סבירים מאוד |
ציטוט:
אם תפנה לחברות בניית אתרים גדולות ומקצועיות לא תקבל מחיר מתחת לכמה עשרות אלפים... |
ציטוט:
אם הייתי מקבל מחיר יותר נמוך הייתי מתחיל לחשוד. |
ציטוט:
echo "Hello world" תמורת פחות מ1500 שקל |
ציטוט:
אבל יש דברים שאפשר לעשות גם במחיר טוב וגם בשיא האיכות.. |
הודעות מיותרות נמחקו,
אבקש מכל המשתמשים להתבטא בצורה שמכבדת את הפורום ואת עצמם. |
10,000 שקל.
הרוב הולך על שיווק וקידום. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתר כמו NRG יעלה בין 50,000 ל-200,000 ש"ח עבור הפיתוח. (ממש במקרה הטוב...) :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
במידה ורמת התיכנות שלך טובה - ביקשת 4000+, אז תקבל ממני 5,000 ש"ח עבור שכפול המערכות של NRG. מה אתה אומר? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
פיתוח מערכת בסדר גודל כזה יעלה לא פחות מ-400-500 אלף שקל. זו ממש לא עבודה של בנאדם אחד, מדובר במוצר שעובר QA, pentesting, סייקלים של הורדות גרסא וצוות שלם של מתכנתים שמתחזק אותו, אין לאנשים פה בכלל מושג מה הולך ב-back-end של מערכת כזו. |
ציטוט:
+ מערכת ה-TOURS + מערכות ניתוחי פעילות גולשים + + + + ..... יש נטייה לחשוב שזו מערכת מאמרים WORDPRESS :) |
|
בסוף עם כל ה-5000 האלה נוכל לעשות קבוצת רכישה :)
|
ציטוט:
עם חוזה שאוכל למכור את המערכת אחרכך, אולי ככה אני אוכל להרוויח כמה מאות אלפי שקלים בקלות :) (מי אמר שאין כסף קל? חח) |
ציטוט:
עובדים בחברות רציניות אלו אנשים שלמדו מספר שנים ובעלי תואר בעיצוב. גם חברות כאלו לא מקבלות אנשים עם וותק של פחות מ10 שנים בדרך כלל, לפיך ילד בן 16 לא יעבוד בחברה כזו. |
ציטוט:
אתה מוכן לעבוד כחצי שנה ואף יותר בשביל מחיר כזה? |
ציטוט:
זה אולי מחירים של ילדים בני 16-18 שרוצים להרוויח קצת כסף לביזבוזים בחופש הגדול.. לך תבדוק את המחירים בין החברות הרציניות ותחזור אלי עם תשובה. כי עם המחיר בא המקצועיות, האיכות, האחריות והשירות. וכמו שאמרתי, אם אתה מוכן לעבוד על אתר בסדר גודל כזה במשך חצי שנה - שנה בשביל 5000 שקל (שזה יוצא כ 40 שקל ליום ואף יגיע גם ל 10 שקל ליום כי עם אתר בסדר גודל כזה גם באה התמיכה והאחריות וכל הנלווה מסביב) אתה מוזמן... זאת בעיה שלך כבר |
אני די בטוח שפותח האשכול לא באמת מתכוון למערכת ברמה כזאת עם קודים וייעול הקודים בדיוק כמו של האתר NRG, אם כן - אז באמת המחיר יהיה בהתאם (ולא כמו שכתבו פה "5000 שקל").
לעומת זאת כל שאמר את המחיר בסביבות ה5000 ש"ח הוא כמובן הבין/חושב שפותח האשכול התכוון שבסה"כ הוא מעוניין במערכת שתיהיה דומה עם אפשרויות דומות וכו'... לנושא - קשה לי להעריך את השווי כי באמת שלא ראיתי את כל האפשרויות שבמערכת, אני בטוח שהיא סה"כ מערכת די מורכבת ולא בסיסית. |
ציטוט:
|
אל תתחכם, לא התכוונתי לרשום את הכתבות, יש דבר שנקרא ייעול קוד ואם אתה לא מבין למה אני מתכוון אז מצבך גרוע
|
אם אתה מעוניין לקבל הצעת מחיר רצינית, אני אשמח אם תיצור איתי קשר במסנג'ר:
asaf_akler@walla.co.il או באימייל שמתחת, המשך יום נעים! |
ציטוט:
מי מתייחס בכלל לייעילות כל מתכנת שקורא לעצמצו ככה מייעל תקוד כמו שצריך |
ציטוט:
בכל מקרה אני לא אוהב תחרותיות, המערכות שלך יותר טובות, שבת שלום :) |
ציטוט:
מישהו נתן לך אישור להגיד מה מצבי? "מצבך גרוע " משחק אותה בוגר פתאום אחרי שאתה עוקץ |
המחיר שתצטרך הוא לפחות 5000 + .
מספיק כבר עם הדיון הזה. |
על פי רוב, לא תמיד - אבל בד"כ יזמים של אתרים כאלה לא רוכשים את האתר מחברה של בניית אתרים, אלא שוכרים בעצמם כמה וכמה מתכנתים.
זה לא אינסטלטור או איזה בעל מקצוע שרוצה אתר תדמית ולא מבין כלום באינטרנט - זה אנשים שמנהלים חברה שבעצם הפעילות שלה היא אחזקה וניהול אתר אינטרנט,( למשל וואלה - היא חברה בורסאית, וגם בלי קשר לפיתוח ההתחלתי הם מעסיקים מתכנתים לבקרה וכו'..) אז אם אין להם את היכולת להחזיק ולנהל בעצמם כמה מתכנתים במקום לפנות לעסק בניית אתרים שיעשה את זה, המצב קשה. אז עם תעשו את החישוב של השכר של מינימום מינימום 5 מתכנתים X בוא נאמר 4 חודשים לפחות משרה מלאה + אחרי זה תמיכה וכו' ועבודה חלקית עוד 3 חודשים לפחות + ראש צוות ומעצב וכו'.. תגיעו ליותר מ-150 אלף בכיף. אל תשכחו שמתכנתים לא עובדים בשביל שכר מינימום של 20.70 או 22.90 לשעה זה לא אתר כמו יד2 או משהו כזה שזה סיפור מוכר יותר וכו'.. ויכול לבוא משקיע לזרוק גג 20 אלף ולצאת עם אתר. זה אתר שבתוכו מוחבא המון פונקציות, ודורש איפיון מאוד מאוד עמוק, שמי שסתם ככה מתסכל ממבט ראשוני על האתר, ועושה את האיפיון - לא מחייב שרואה אותם. |
טוב חברים, אני עוצר את זה כאן,
אני מרגיש שהדיון מיצה את עצמו ולא יוכל להתקדם לשום מקום. אני מניח שכל ספק יבחר את המחיר שלו, כל לקוח יבחר את הספק איתו הוא רוצה לעבוד. ושיהיה בהצלחה לכולם :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ