![]() |
קרנות מימון לעסקים
שלום לכולם ,
בתקופה האחרונה נתקלתי בגוף , שהוא בעצם קרן מימון לעסקים בכל תחום . קרן המימון הזו היא בעצם "הלוואה" בתנאים שונים לחלוטין מבנקים ובתנאים הרבה יותר נוחים אם יש פה מישהו שהוא מעל גיל 21 והוא מעוניין והוא בעל חברה או מתכנן לפתוח חברה , אני ממש ממליץ ! מכר שלי הלך עליהם והלווה סכום בתנאים מדהימים ! לצערי אני רק בן 18 , אם הייתי יכול הייתי עושה זאת . באמת מומלץ .. אם אתם מעוניינים תשלחו הודעה פרטית עם שם וטלפון ואני יתן את זה לאותה קרן .. ולמה ? כי אכפת לי מהעסקים פה ואכפת לי שיתפתחו .. |
בס"ד
פשש יפה מאוד.. תודה על העזרה. אם אני ירצה בעתיד אני יצור איתך קשר! |
ציטוט:
|
ציטוט:
http://www.ymor.co.il/ מדובר במשרדו של ירון מור .. קרן ממש רצינית שהמימון שלה מגיע מתורמים אמריקאיים בין היתר .. לא מדובר במשהו מסחרי . בכל אופן ממליץ לכם לשלוח אליי פרטים ואני אגיד ליועצת שלהם שתיצור איתכם קשר .. אני פשוט לא מעורה מספיק במידע .. |
|
ציטוט:
במידה ואנשים פה מעוניינים שימלאו את הטופס ויצרו איתם קשר בלי קשר אלייך http://www.ymor.co.il/contact.html "ולמה ? כי אכפת לי מהעסקים פה ואכפת לי שיתפתחו .." לי נראה שאתה מרוויח משהו מזה שאתה מביא להם לקוחות או מקשר בינהם, אחרת היית נותן קישור ליצירת קשר וזהו. |
ציטוט:
|
דבר שיכול לעזור
רק תבדקו שאתם לא הולכים בטעות לשוק אפור ושלא ידפקו לכם רביות בשמיים ותוך שבוע ייקחו לכם את הבית בקיצור צריך לבדוק את זה טוב. |
ציטוט:
בכל אופן אני המלצתי מניסיון אישי , רוצים תפנו אליהם לבד לא רוצים אל תפנו , אני רק נתתי את ההמלצה שתיתנו לי את המספר שלכם ואני אפנה ליועצת , זה הכול . אין לי פה שום רווח ואני לא מרוויח אגורה . כנראה שאתם חושבים שבאמת לא אכפת לי ממצב העסקים במדינה , אבל סבבה , תמשיכו לחשוב כך .. זה מאוד "בריא" .. |
תודה ליאור.
|
ציטוט:
|
לדעתי זה לחברות קצת יותר גדולות מהתחום שאנחנו עוסקים.
|
לא ממליץ לאף אחד לקחת מימון
ראיתי כמה חברות די גדולות שנפלו בגלל שטויות כאלה זה עסק רציני זה ממש כמו משכנתה אתה מאחר פעם אחת וזה חוזר הריבית עולה לפי דעתי מימון לוקחים רק שיש לך חצי או 2\3 מהסכום המדובר |
וחוץ מזה, מי שמתעסק בהוסטינג וצריך מימון, כדאי שיחפש מקצוע חדש..
איל |
במחשב שניה הייתי קורא לזה "קרנות סיבוך לעסקים"
ליאור אתה חושב שיש במדינה הזו גוף עסקי שנותן ככה כסף בשביל איזה עמלה מסכנה? הכל מחושב... ברגע שאין לך כסף להחזיר חודש אחד הריבית קופצת לשמים ואתה כבר מזה לא יכול לצאת.. רק אנשים מפגרים הולכים לכאלה דברים. |
כמישהו שלומד ניהול חשבונות, אני יכול לומר את הדברים הבאים:
1. ההלוואה הכי אמינה שאפשר לקחת זו הלוואה מן הבנק. 2. יש המון עסקים שנפלו כתוצאה מהשוק השחור הזה. 3. אם אין לך מספיק כסף כדי לממן את העסק שלך, פשוט תסגר. |
ציטוט:
2. אם אתה אומר... 3. לא מסכים - אם אתה רוצה להיכנס לפיתוח מוצר מסויים ולא רוצה שההוצאה תיפול על החברה, אלא הוצאה חיצונית, אז מחפשים מממן או משקיע |
ציטוט:
מימון לוקחים רק מהבנק לפי דעתי אתה יודע כמה פעמים הבנק מציע לחברות מימון בשנה לפחות 5 פעמים בכל הזדמנות שאני בסניף יש איזה קומבינצה חדשה |
ציטוט:
|
ציטוט:
להוסטינג לפי דעתי לא צריך וחוץ מזה גם במימון דורשים סוג של ערבויות נכסים וכאלה :> |
ציטוט:
זה שאתה יושב בבית ועושה כמה ג'ובות כי יש לך לקוחות מאחסנים זה נחמד, אבל זה עדיין לא נקרא לנהל עסק. (לא מדבר עליך ספציפית כמובן) אבל אם אתה רוצה להתפתח ע"י העסקת עובדים בשכר, השכרת משרד, קניית חומרה, למה לא לקחת מימון? זה כסף שונה מהכסף שמרוויחים ע"י לקוחות? |
ציטוט:
שאתה פותח עסק\חברה אתה צריך שיהיה לך הון התחלתי אם אין לך את זה אין לך טעם לפתוח תעסק לפי דעתי בשביל לעשות כסף צריך כסף ואני נגד זה שאני יקחו מימון אם יש השקעה טובה של חצי מליון שקל וחסר 100 אלף אז סבבה קח מימון אבל בשביל חברת הוסטינג לבוא ולקחת מימון זה טעות בכל מקרה זאת הדעה שלי |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:14. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ