![]() |
מחפש חברה שמוכנה שאני יוציא דרכה קבלות בתמורה.
שלום לכל חברי פורום הוסטס
אני כמעצב פלאשר ומתכנת צריך להוציא קבלות ללקוחות שלי ואין לי בדיוק איך לעשות זאת אני מחפש חברה שאני יוכל להצויא דרכה קבלות [כמובן אם זה חוקי] ואני יוכל לתכנת להם או לעשות להם פלאש או עיצוב כרצונם ועוד דברים שירצו אני יוכל גם לעבוד בחברה כמתכנת/תומך/נציג מכירות. מי שאדם טוב ומוכן לעשות זאת בבקשה תרשמו כאן את הפרטים ואני ייצור איתכם קשר. בתודה , אביחי מנחם Espire |
דבר איתי שבוע הבא יש לי הצעה טובה
ad@adwd.net |
|
לא יודע מסובך מדי ואנדריי תאשר אותי באיסיקיו
|
ציטוט:
|
אז במה כן????
|
הוא לא משתמש בתוכנות מסרים,
הוא הפסיק. לפי מה שנראה לי.... |
FREELANCER....
בואו נראה הייתה כתבה ב YNET על זה שזה לא חוקי בעצמו, ועל עוד אתרים אשמח לדעת בנידון, ובהצלחה במציאת איש הקבלות =] |
לא חוקי.
זה כמו שתבקש ממני להוציא קבלה כאילו קיבלתי כסף, אבל בעצם לא קיבלתי. |
ציטוט:
|
להוציא קבלות זה לא מספיק.
צריך גם לשלם מסים על התשלום. דרך פרילנסר לא משתלם בכלל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אז זה חוקי לא? אממ בעיקרון היה כתוב ב ynet שהם רושמים אותך כעובד ומשלמים לך משכורת הממשלה עדיין בודקת למיטב הבנתי נדמה לי שזה עדיין חוקי :) |
זה לא חוקי, בגלל זה הסתבכתי, ובסוך החלטתי שאיש הקבלות שלי אהיה אדם בשם "סבא" :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תבינו דבר אחד - מי שמוציא קבלה או חשבונית חייב להראות את ההכנסה ברשומות הבנק. עכשיו אם אתה רוצה שחברה תוציא עבורך קבלות, אין בעיה, אבל לשם כך ההכנסה חייבת להיות שלה והיא לא יכולה לגלגל את הכסף הלאה בלי לקבל אסמכתא חוקית על ההוצאה. ומה זו אותה אסמכתא? קבלה/חשבונית, או שהחברה שמשלמת לך את הכסף מוציאה לך תלוש משכורת. |
ציטוט:
אני עובד עם האתר כבר כמה חודשים, הכל מתנהל טיפ טופ. ואם זה לא היה חוקי - הוא כבר ממזמן לא היה פועל. |
זה לא חוקי אבל אנשים ממשיכים לעשות זאת, הכל תקין במה שהם עושים אך בעיקרון זה לא חוקי
לפי מה שהבנתי, בעייתי היא שאני בן 15 ועסק רשום זה 18 ומעלה זאת הבעיה אצלי. אני בעד החוק |
אביחי , עוד משכבר הימים
בתור מתכנת\מעצב, נוכל לעבוד בעבודות חד פעמיות. אבל בהסדר אחר. - צור קשר. תודה |
אני אוכל להסביר לך את התהליך ונוכל לסגור על תמורה הולמת אם תהיה מעוניין.
איסיקיו: 226607. מיותר לציין אבל אני אציין בכל זאת, יש לי חברה בע"מ דרכה אני מוציא קבלות, והכל חוקי לחלוטין כמובן. |
ציטוט:
הם מעבירים לך את הכסף בניכוי עמלה מסוימת ומוציאים לך תלוש משכורת. זה תהליך חוקי. מה שלא חוקי בעניין הזה (נכון לעכשיו בכל אופן) זה שאתה עצמאי במעמד של של שכיר ובעצם מונע מהמדינה את מס ההכנסה שהיית משלם לה אם היית עצמאי שמנפיק חשובניות בעצמך. ציטוט:
אתה צריך להנפיק לו תלוש משכורת אחרת לא תוכל להעביר לו את ההכנסה המגיעה לו. אם תוציא לו תלוש משכורת תצטרך לשלם את כל מה שמשתמע מכך כאשר מעסיקים עובד שכיר כולל פיצויי פיטורין במידה ולא תרצה להמשיך לעבוד איתו. אני מניח שחשבת על כל זה, נכון? |
"לפעמים עדיף לשתוק...", freelancer חוקי בהחלט.
עכשיו כפי שסייטים הסביר, מה שאתה רוצה לעשות לא חוקי. מה ש IAD למשל הציג נחשב חוקי!, למה?, כי בעצם סבא של טל מוציא חשבונית כאילו זה העסק שלו והכסף באמת שלו, אך הוא נותן אותו לטל, כמו שותף, זה חוקי לתת כסף, אז סבא של טל נותן לו את הכסף שהוא הביא לו. בקיצור, אני מחזק את סייטים. |
ציטוט:
אז יוצא שאני כן משלם, לא ככה ? |
ציטוט:
מה עושה אדם שפוטר? הולך לביטוח לאומי ומבקש אבטלה. שם לב לפרדוקס? עצמאי - מפוטר? עצמאי - דורש דמי אבטלה? על שום מה ולמה? לא מסתדר... זה מה שאני הבנתי מאותה כתבה ב-YNET. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:05. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ