![]() |
מכירה| פורום Upim.co.il במחיר אדיר כולל המון דברים !
כולל המון המון דברים :
רישיון - גרסת המערכת 3.8.3 (ניתן לשדרג ל 4.0 בחינם אך לא מומלץ כי בוצע שינוי בקבצי המערכת). 4 עיצובים 3 עיצובים + אחד לפלאפון. תמיכה בפלאפונים. 800 - 1000 כניסות ביום. תוכן ייחודי. תכנותים ייחודיים, מועדפים, קטגורייה אישית, צ'אט, הופעת הודעה בלייב כמו פייסבוק וכו'. 3000 משתמשים... תרגום ייחודי.. מערכות ניהול מתקדמות שבנויות רק לפורום... (ויש המון כמו צינזור אוטומטי, הסרת חתימה אוטומטית, הודעה מוכנה וכו'). קידום ענק בגוגל.. לא כולל דומיין... 6000 כולל דומיין 7000 ביצעתי מעקב אחר המחיר עם אנשים שמבינים והפורום שווה הרבה יותר כי יש בו המון פוטנציאל ! סיבת המחירה: מחסור בזמן בהשקעה ופיתוח הקהילה.. זמן שהפורום פתוח: בינואר שנתיים. כל המעוניין ניתן לפנות אליי בפרטי.. ושם יקבל את מספר הפלא שלי ונוכל ליצור קשר.. תודה. |
על 1000 כניסות יומיות אתה דורש 6000 שקלים?
|
אתה פאקינג הגזמת .
הפורום שווה לפחות עד 2500 שקל . לא 7000 שקל עם כל הכבוד ! |
זה לא רק על הכניסות התכנותים והעיצובים שווים כמה אלפים והמחיר נקבע על ידי בעל מקצוע שמבין בתחום הזה.
לכן על המחיר אין מה להתווכח.. אפשר להתגמש קצת פה ושם ב 500 אבל לא יותר. שכחתי לציין שזה כולל רישיון עולמי.. לכן זה 800 ש"ח רק רישיון.. |
מחיר מוגזם בהצלחה אחינו.
|
שתבין שהמחיר יקר ותוריד במחיר ביותר מ 80% תצור קשר
|
נשמות שלי.. התכנותים שמבוצעים שם הם אלפי שקלים ואל תשכחו שזה שלוה עיצובים עם עשרות מודים ואבטחה מצויינת אז.. אתם באמת חושבים שהמחיר יקר.. כנראה שאני מדבר פה עם ילדים..
מי שבכל זאת מעוניין יכול לדבר איתי בפרטי. להתראות. |
ציטוט:
עיצוב וקידוד לvBulletin 3 עולה 300 ש"ח גם כן זה אומר תכנות של 1000 ומשהו שקל לפחות. כל עיצוב זה עוד 300*4 = 1200 ₪ רישיון עוד 800 וכו |
מומלץ לשפר אבטחה,
בהצלחה במכירה :) |
האבטחה של המערכת טובה מאוד.. האבטחה בשרת האחסון באמת גרועה.. !
בואו אני יפרט לכם מחירים: ככה 3 עיצובים + קידודים : 1200 רישיון : 800+- צ'אט + מועדפים + פייסבוק + מודי ניהול + תכנותים ותוספות ייחודיות + מערכות אוטומטיות + משתמש השבוע: 3000+- תוכן ומשתמשים: 1000+- תרגום + תמיכה בפלאפונים: 500 כניסות ייחודיות 1000: 500 דומיין + קידומו: 1000+- בואו נאמר שזה מגיע ל 8000 הנחה של 1000 עשיתי פה. זה הפירוט המדוייק וכל זה לא כולל את האבטחות שביצעתי ויש מלא מודים שוויתרתי ואתם מקבלים מתנה.. והמון מערכות ניהול וכל התמיכה והכל זה יעני הכל מתנה. |
אם אני לא טועה אתה מאוחסן בStarttech
האבטחה שם לא רעה לפי מה שאני יודע |
אני חושב שהמחיר זו זכותו של בעל האתר בלבד,
אך יחד עם זאת אני מניח שהפורום קיים זמן מה ברשת - ולכן הוא לא יכול להחשיב את המחיר המלא של הרשיון. |
ניתן לשדרג לגרסת 4.0 כך שזה לא משהו שהוא בעייתי..
והאבטחה שם רעה.. Starttech חושבים עצמם כמאובטחים.. סליחה עם כל הכבוד שיש לי אליהם.. הם לא מקצועיים. מסננים.. והאבטחה שלהם גרועה ! היא כנראה טובה יחסית לחלק מהאחסונים בארץ אבל כמובן שניתנת לפריצה מהירה ובקלות וכבר הוכיחו לי את זה. |
כמה הפורום מרוויח בכל חודש?
|
בתקופה טובה הוא הכניס לי 200 דולר בחודש וחצי מפרסומות רק של גוגל.
|
ציטוט:
ציטוט:
אף אחד לא יקנה במחיר כזה מסיבה פשוטה!!!!!! פורומים כבר לא הולכים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא משנה מההההההההההה גם עם תהיה יחצןןןן מספר אחד בארץץץץץץץץ דייי לא תצליחו יוותר!!!! זאת הסיבה שמכרתי את הפורום שלי גם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא פורום כללי לא פורום חרטה לא שום פורום!! יש להם את fxp מהם צריכים קהילה מתחילה??? בישביל לקבל ניהול?אז אפשר ללכת לאטרף להשקיע 300 הודעות להנות מניהול יותר מהנה ועם יותר פעילות ומחוברים די אנשים תפנימו פורומים?בתקופה הזאתי לא תצליחו לא משנה מה יש מספיק fxp,אטרף,onone,דצו,אלסף(שלפני נפילה) אתם לא תהיו מהרשימה הזאתי גם אני חשבתי ווואלה אני יצליח עם הפורום שלי ובסופו של דבר מכרתי אותו באחלה של מחיר למרות שהתפשרתי אבל בכל זאת אני שמח שירד לי לבנה מהחיים אגב 8 אלף שקל?? לא הגזמת??אפשר להביא בזה מיצובי לאנסר שנת 95' האא שחכתי הפורום שווה יותר :D |
נשמה של ברבור בר אתיופי..
אם אתה רוצה תגובה לתגובה הזאת.. אני ישמח לתת לך.. זה כמו שאני יאמר לך שהיום רישיון ל VB שווה מחשב חדש.. אז אתה יכול להתווכח ולא.. בכל מקרה.. פורומים לא הולכים? אז יש לי חדשות בשבילך !! והרבה ! Upim זה לא סתם פורום זו קהילה עם המון תכנים והמון כניסות ואין ציפייה לתחרות עם קהילות אחרות אלא לרווח מסויים ! וניתן רק להרוויח ממנה ! ואני מוכן לתת את המילה שלי שרווה מהפורום הזה השגתי ואני ממשיך להשיג כי אני נותן בו השקעה אבל בגלל שאני צריך להוריד את ההשקעה והחודש הורדתי השקעה אני יקבל פחות ואני לא יכול לתת את כל כולי לפורום לכן אני מוכר ! אין ציפייה להרוויח מיליונים מהפורומים וגם לא כמה עשרות אלפים בחודש אבל להגיע לאלף אלפיים בחודש מפורום.. כן מפורום שלא חייב להיות כל כך גדול זה אפשרי ואפילו קל.. כי אני בלי הרבה מאמצים הגעתי ל 200$ דולר בחודש וחצי.. זה ממש קל. אז סליחה עם כל הכבוד זה שאתה עוד ילד כנראה בגלל זה יש לך ראש תחרותי אבל לא תמיד זה התחרות אלא הרווח ! |
ב"ה
אני חושב שהנושא סטה מעיקרו ושהתחילו לרדת פה לפסים אישיים ולהוריד את הפורום לרמה נמוכה. אני חושב שהגיע הזמן שמי שמעוניין לרכוש את הפורום - AS IS ו/או לנסות להתגמש במחיר וכיוצ"ב יכול לדבר בהודעה פרטית / בפרטים שצויינו / בצורה מכובדת. אין לי שום תפקיד משמעתי בפורום, אבל אני חושב שלא מן הראוי להתנהג ככה , זה המחיר שהוא רוצה למכור את הפורום , הוא השקיע , הוא נתן , הוא צמח בזכותו - אתם רוצים תקנו , אתם לא רוצים אינני חושב שמישהו פנה אליכם. שבוע טוב! |
ציטוט:
|
ציטוט:
ב.יש לך אלף כניסות ביום ואתה מרוויח אלפיים שקל בחודש מהפורום?בחיים לא יכול להיות מצב כזה. דבר שני אם היית באמת מרוויח ככה היית נותן למשהו לנהל את הקהילה ומביא לו אחוזים אז חמוד של סבא נכה צה"ל אל תבלבל תשכל לא שלי ולא של אף אחד פה |
סכום כזה או אפילו יותר הייתי נותן בשביל www.forumix.co.il ..
האתר שלך לא מי יודע מה, והסטטיסטיקות לא אמיתיות, יש לך 80 מחוברים לאתר בו זמנית |
ציטוט:
|
מזה שלנו?חחחח אני לא יכול להכנס אליו :D
ואתה מוזמן למחוק הכל :) הוא כבר לא שלי אגב לדבר זה לא בעיה :) תעלה תמונה או תמחק משהו. עריכה:או שתשנה את ה :??????? ??????? בטיטל למה אני לא יכול בעצמי להיכנס ללוח |
ציטוט:
ואין לפורומיקס זכות כ"כ לדבר על סטטיסטיקות לא אמיתיות (יחס משתמשים הזוי לעומת אשכולות / הודעות) |
ציטוט:
אבל אם אתה לא מאמין, 290 טבלאות במסד של הפורום ועוד מסד אחד בשם "test" עם טבלה אחת |
חחחחחחחחחחח 200 דולר זה 2000 שקל? וואי וואי אני מדבר פה עם ילדים !
אמרתי שזה במצב הטוב שלו הרווחתי ככה ! זה א'.. ב' 1000 כניסות לא יכולות לזייף... זה גוגל מחשב לא אני !! וג' FORUMIX שווה הרבה יותר מבחינה סטטיסטית אבל אל תשכח מה שבא יחד עם הקהילה ! שעליהם כבר פירטתי ואינם נמצאים בשום פורום גם לא ב FXP ! אז נשמות שלי אל תנסו להוריד לפורום שלי את הרמה למה אני יכול להוריד פה אתכם לתחתית אל תדליקו אותי ! |
ציטוט:
FORUMIX הוא הפורום הכי תחמן אני אישית עשיתי ניסיון ואתם לא עוברים שם את ה 1500 כניסות ליום וגם זה בקושי אז נשמה שלי אל תבוא תדבר אליי ! |
ציטוט:
זה לא הפורום שלי גם , אני רק חלק מהצוות שמה וזה שמעליי ^^ חחח כנס לפורום תוכנות להורדה \ משחקים להורדה \ כל דבר שקשור להורדה כל אשכול עם מעל אלף תגובות, תראה באיזה תאריך נפתחו, אשכול שנפתח לפני 3 ימים עם 100 תגובות אז תסתום את הפה שלך אחי ואל תדבר יותר סבבה אחי? |
100 תגובות עם מוד מוסתר יחכם עם כל האורחים שיש אצלי עם מוד תגובות ומוסתר יהיה לי 200 תגובות בכל אשכול
מה אתה מזיין את המוח בחייאת רבאק אל תנסה להוציא קטן |
ציטוט:
אני מכיר את הפורום הזה ממזמן עוד כשהוא נפתח היו שם 30K משתמשים בלי כמעט הודעות הבעלים מריץ בוט הרשמה כל כמה זמן כדי שיראו כמה הפורום טוב שיהיה בו הרבה משתמשים |
ציטוט:
בלי זה יהיו רק 40 אלף צפיות בלי תגובות כמו דפים בפייסבוק תשים תסקריפט של הלייק זה אומר שיהיו לך 20 אלף אנשים? לא זה הקידום בגוגל, אז תפסיק לבלבל תביצים אחי כי אין לי כח ציטוט:
ונראלי אני מכיר אותך אתה רבת עם הבעלים שמה ובגלל זה אתה מנסה להוציא שם רע ולא מצליח לך אחי, אני רק חלק מההנהלה שמה ואני באמת אוהב תאתר הזה בגלל זה אני מגן עליו ככה הוא נפתח לפני שנתיים תחפש ''צ'יטים ליניב בפייסבוק להורדה'' או כל מיני תוכנות אתה תמצא אשכולות מהפורום בעמוד הראשון של גוגל בגלל שיש מוד מוסתר וצריך להגיב, הם נרשמים ויש מעל 120 אלף רשומים אם תשתמש בשכל אולי גם אצלך יתחילו להירשם קיצור אחי תודה שהפורום UPIM שלך כושל ואין בו תוכן איכותי, ראיתי הכל מועתק בקושי מקודם |
ציטוט:
אגב לא נראה לי שפורום שיש לו שם של לבנדר יצליח. |
ציטוט:
|
ציטוט:
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה חי בסרטטטטטטטטטטטטטט פורום אפים מכיל 20 אלף נושאים וכולםםםםםםםםםםםםם מקודמים 27000 עמודים מקודמיםפ לא כולל עמודי משתמשים ! אז כפרה עליך אל תזיין את המוח !! תוכן איכותי וייחודי ! אנחנו מספר אחד בכמה דברים בתמיכה VBULLETIN וגם אתה בקשת שם עזרה יותר מפעם אחת אם אתה חושב שאני לא יודע ימושפל !!! |
ציטוט:
אל תנסה להעלות השערות - אני לא מכיר את הבעלים ולא רבתי איתו התגובה שלי עניינית בלי כל קשר למי שייך הפורום אם זה מה שמטריד אותך (או האמת שאתה מנסה להסתיר) ותעשה טובה את כל ההערות המטופשות שלך של ילד בן 8 שמור לעצמך |
ואפרופו YoStyle אתה גם שקרן לא קטן אתה בן... הבעלים אז על מי אתה עובדדדדדדדדדד !!!!!!!!
|
כן הוא חושב שלא עלינו על זה , מה גם שהוא פרסם לא מזמן שהוא מוכר פרסום בפורום הזה אז מעניין איך הוא לא קשור לפורום מעבר היותו גולש בו
|
ציטוט:
http://forumix.co.il/member.php?u=57 שניכם זוג\אותו משתמש ולא יודעים איך למכור תפורום העלוב שלכם UPIM וכן מכרנו שטחי פרסום כבר.. הקיצר אחי לא הצליח לך למכור כי הפורום שלך כושל אחי תתמודד, מקסימום תמכור אותו ב200 שקל העיקר לפחות תעשה מזה רווח קטן לא נורא אחי, אני בכל זאת אתמוך בך |
תשמע בן.. אל תשחק אותה הבאת לי את המסן שלך בפרטי לפני כמה ימים והופיע שם benmix אל תזיין את המוח זה א' !
ב' איך אני והוא אותו משתמש שאנחנו מגיבים באותו זמן ותחשוב מה שבא לך ! ג' אני ימכור אותו גם ב 50 וזה יותר ממה שאתה תעשה כל החיים שלך איך אני? יחתיכת אהבל |
ציטוט:
תחליט כבר, או שאני בסכסוך עם פורומיקס או שאני הבעלים של UPIM או מה עוד? קשה לקבל ביקורת עניינית? אין לי קשר לאף אחד מהפורומים |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:48. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ