![]() |
ביית אתר הימורים תקציב של 100 אלף ש"ח
דרוש דבר כזה בדחיפות:
1.מערכת הימורים כמו של טוטו ו-ווינר (toto.org.il)מערכת 2.אבטחת אתר חזקה במיוחד! 3.טופס חיוב בכ.אשראי. 4.מערכת של מישחק פוקר הכוונה משרוצה לשחק משלם ומקבל כסף למשחק! 5. מערכת ניהול תוכן שלמה לאתר. יש לנו תקציב של 100 אלף ש"ח לפרטים נוספים: נייד:0507762883 אייסיקיו:358553619 אימייל:liorkipnis@gmail.com מסנג'ר:liorkipnis@gmail.com תודה מראש,ליאור |
אני קצת עסוק אז אשמח שאתה תיצור איתי קשר.
|
הועבר לפורום המתאים.
|
כל העניין הזה חוקי?|whistle|
|
|
יש לך את אתר הזה גם
ask4.co.il |
אני מוכן לבנות לך את האתר ב-100 שקל, רק היום, בזיל הזול.
|
מהתקציב הגרנדיוזי הזה,
כמה מופנה לפיתוח האתר? להתייעצות עם עו"ד? לרכישת שרתים(מפרידים אתר/BILLING/DB)? כדי לפתוח מסוף של שב"א יש דרישה למינימום עוסק מורשה. ועם הבקשה שלך שב"א יסתכלו עליך כיאלו נפלת מלאס וגאס. מעבר לכך, שההימורים הייחידים שהחוק מרשה לך, זה שש-בש ודמקה. שש-בש כבר תפוס עם Play65, ודמקה, מי ישחק דמקה על כסף. מאז שהאתר הלא-חוקי הכי גדול נפל לפני כמה חודשים, כל אחד קופץ ומבקש להקים אתר כזה, כדי להקים אתר בצורה חוקית, צריך לפעול ממדינה מורשה, צריך רישיון הפעלת הימורים, צריך צוות תמיכה, צריך לפתח אפליקציה. כדי להקים אתר שכזה, צריך סכום של 7 ספרות, שהסיומת שלו היא $. |
ציטוט:
עוסק מורשה במס ובמע"מ יש לנו! שרת יעודי יש לנו! חוץ מאתר מאובטח עם המערכת של ההימורים=>זה מה שאנוחנו צריכים! |
לי נעשה כל עסקה הזה שיתוף פעולה עם מאפיונרים כל הגברקקלים הללו וכל מה שיש..
|
ציטוט:
תקרא את זה לפני שאתה עושה מאתנו צחוק: http://www.hanner.co.il/Computers-Law/Gambling.htm |
לפני מספר חודשים התייעצתי עם עורך דין, אני אצטט לך 2 משפטים שהוא אמר :
"בארץ יש רישיון לשני גופים בלבד לעסוק בהימורים (כשכסף מעורב) , למועצה להסדר ההימורים בספורט וללוטו" "כל גף אחר שיקום פשוט יתפס כהימורים לא חוקיים ובמידה ויתפס העונש על כך יהיה קנס או מעצר בפועל" מכאן והלאה תעשה מה שאתה רוצה, שיהיה בהצלחה. |
ועוד אתה בא לחפש פה מישהו עם התקציב העצום הזה.. WTF
|
חחח מה יש לך עסק הימורים חחחחחחחחח אהבתי גבר
איפה במדינת ישראל הימורים זה חוקי בוא תגיד לי ? |
דברו עם הבחור הזה הוא ממש לא רציני הוא ילד בן 16 מדבר כמו ליצן !
|
משגע אותי שאנשים מתעסקים במה ואיך ונכנסים לבנאדם לכיס.
הוא אומר לכם מה הוא רוצה, קחו 100 אלף שקל, 90, 80.... שימו אותם בכיס - ותשתקו. בכל מקרה, שלח לי איפיון מלא, לכתובת aloni.mi AT gmail.com ואני אתן לך הצעת מחיר. |
אתה צריך גם עיצוב לאתר? אם כן אשמח אם תיצור איתי קשר.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ועוד הוא מדבר על מחירים כאלו שהוא בכלל לא עסק רשום שזה בכלל לא כדאי להתקרב. |
להערכתי מדובר בעלות נמוכה מאוד יחסית לבקשה. כי צריך לפתח גם את המשחק פוקר אונליין.
אני מציע שתנסה ב http://www.xplace.com ותראה אם תצליח לגייס מישהו רציני. |
תשמעו אני כבר מבין בכל הבלגן הזה אפשר לפתוח אתר הימור בצורה חוקית רק חייב כמה דברים :-
1) דומיין עולמי 2) האתר נמצא על שרת במדינה אחרת כמו צרפת או גרמניה 3) לחסום את המהמרים מישראל 4) אסור לעבוד באתר או לערוך תצאות המשחקים מהארץ זה החוקים .. אבל אחרי כמה חיפושים אני מצאתי מעל 300 אתר הימורים ישראלי לא חוקי אפילו רק לישראלים ויש לי שאלה נכון שאסור הימורים וקזינו אבל אתם יודעים שנמצא עסקים כאלה בישראל כמעט בכל מקום בישראל עכשיו בקשר לחברה שתפסו אותם לפני כמה חודשים הם חברה שהאתר שלהם היה על שרת ישראלי זה אחד אבל זה לא היה בעיה הם השתמשו בעבריניים כדי להשיג את הכסף והרבה דברים גם לא שילמו מסים הם הגזימו מאוד אפילו כל העובדים הם מישראל וגם הכנסות במליונים לבנק בלי לדוויח מאיפה |
תשמעו אני כבר מבין בכל הבלגן הזה אפשר לפתוח אתר הימור בצורה חוקית רק חייב כמה דברים :-
1) דומיין עולמי 2) האתר נמצא על שרת במדינה אחרת כמו צרפת או גרמניה 3) לחסום את המהמרים מישראל 4) אסור לעבוד באתר או לערוך תצאות המשחקים מהארץ זה החוקים .. אבל אחרי כמה חיפושים אני מצאתי מעל 300 אתר הימורים ישראלי לא חוקי אפילו רק לישראלים ויש לי שאלה נכון שאסור הימורים וקזינו אבל אתם יודעים שנמצא עסקים כאלה בישראל כמעט בכל מקום בישראל עכשיו בקשר לחברה שתפסו אותם לפני כמה חודשים הם חברה שהאתר שלהם היה על שרת ישראלי זה אחד אבל זה לא היה בעיה הם השתמשו בעבריניים כדי להשיג את הכסף והרבה דברים גם לא שילמו מסים הם הגזימו מאוד אפילו כל העובדים הם מישראל וגם הכנסות במליונים לבנק בלי לדוויח מאיפה |
ציטוט:
החוקים אומרים שאסור לאדם שגר בארץ לעבוד ולקבל משכורת או להיות בעל קשר כלשהו לאתר הימורים (גם אם האתר יושב בחו"ל). מה שאומר שבכל מקרה אזרח ישראלי (מבחינה חוקית) לא יכול לפתוח אתר הימורים. |
ציטוט:
|
רון, דורון,
אתם אלה שמטעים ואני אומר את זה בוודאות. מי שרוצה לבדוק את מה שאני אומר, שיגיע ל- מדינת היהודים 10, הרצליה, קומה 2 ויבין לבד. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בארץ יש חוק נגד הימורים ורק מוסדות מסויימים יכולים להפעיל הימורים מעבר לזה אין לשום אזרח בארץ לעסוק זאת מבחינה חוקית. |
ציטוט:
אבל זה לא המשרדים שעוסקים בהפעלת התוכנה והאתר המשרדים האלה עוסקים אך ורק בשיווק. |
http://pr.bizportal.co.il/biznews02.shtml?mid=148307
"ניהול אתר הימורים כדרכם של דברים, מתפתים היזמים להתחיל בניהול האתר ממקום מגוריהם בישראל. מצב זה מעלה סכנות למנהלי ומפתחי האתר, אם במישור הפלילי ואם במישור המיסוי. על כן, בטרם יועלה אתר הימורים באינטרנט לרשת, יש לדאוג למטריה חוקית. האתר, הדומיין וניהולם ייעשה מחו"ל באמצעות חברה זרה וחשבון בנק בחו"ל, באופן שהשליטה וניהול בחברה יבוצעו מחו"ל. * הכותב הוא עו"ד העוסק בדיני עסקים ומשפט באינטרנט ממשרד הנר-עופר." |
ציטוט:
הרי אם תדווח לרשויות המס - זה לא חוקי מכיוון שזה עסק שעוסק בהימורים. שים לב לדבר נוסף, על פי העורך דין ניהול החברה צריך להיעשות מחו"ל, והרי אתה הוא זה שמנהל את האתר ולא מחו"ל - כך שבאופן כללי גם זה לא חוקי. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:53. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ