![]() |
מוכר|מערכת יצירת אחסונים אוטומטית
שלום,
אני מוכר מערכת שפיתחתי, מערכת שיוצרת אחסונים דרך רייסלרים. הלקוח צריך למלאות טופס עם שם משתמש,סיסמה,אימייל,שפת הפאנל שהוא רוצה,וקוד אימות, והמשתמש נוצר מיידית. כמובן שבעל השרת והמשתמש מקבלים לאימייל את הפרטים לאחסון. דמו למערכת: http://free.ronen-ws.info/50 התשלום ייתבצע דרך PAYPAL או כרטיס אשראי בלבד. לפרטים נוספים צרו קשר במסנג'ר: ronen.karasik@gmail.com |
50 ש"ח
|
ציטוט:
|
DA CPANEL? מתאים להכל?
|
המערכת מתאימה בשלב זה לDA. מעוניין ?
|
יש את אותם תקינות כמו שיש בDA?
(למשל - משתמש לא מתחיל במספר... אין סימנים ?@# וכו', או אם המשתמש תפוס?) תודה |
ציטוט:
|
מי שקונה מקבל בלעדיות על המערכת?
|
הקישור לא עובד...
|
בלעדיות תהיה רק אם תציעו לי מחיר גבוהה.
|
לא הבנתי למה אני לא יכול פשוט להתחבר לDA ולפתוח, זה אותו דבר (או שאני מפספס פה משהו?)
|
נכון,
אבל אם אתה רוצה לפתוח חברת אחסון חינמית ולאפשר לאנשים ליצור לעצמם אחסון? :) |
ציטוט:
בנאדם יכול לפתוח לעצמו 20 חשבונות ואפילו להתחיל למכור על חשבוני =\ דברים כאלה חייבים לעבור דרך בעל השרת. אגב, הדף שלך לא מנהל חבילות.. איך זה הולך? אם אני רוצה שיהיו 3 חבילות איך אני בוחר כל פעם שאני רוצה אחת אחרת? |
ציטוט:
|
אתה יכול לבחור חבילה מראש ,
או שלתת לגולשים אפשרות לפתוח. חוץ מזה הקונים היום לא תמימים כל כך. |
ציטוט:
אבל אני לא רואה לזה כל שימוש אחר.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בעבר התחלתי לעבוד על מערכת כזאת גם כן, אתה צריך להוסיף גם פאנל ניהול לאדמין, אפשרות להפעיל אישור חשבונות, צפייה בחשבונות פעילים וכו' וכו'.. פאנל ניהול מלא ומקיף שכולל את כל מה שחברת אחסון אתרים חינמית צריכה (הרי זה קהל היעד שלך). מה שהבאת כרגע זה 80% סקריפט שמוצע בחינם, אין לאף אחד סיבה אמיתית לרכוש את זה. בהצלחה. |
ציטוט:
אגב,אני משתמש בסוקטים... |
אתה צריך לעשות שהמנהל יאשר את האיחסונים, לא שיפתחו אוטומטית , ללא בקרה..
כאילו שבן אדם נירשם, אני רואה את זה בלוח , ואז אם אני מאשר נשלח לו אימייל עם כול הפרטים.. |
יכול להיות שאעשה זאת בעתיד.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ