![]() |
[דרוש] משקיע
שלום לכם,
שמי הוא אביב ואני מעוניין לפתוח פרוייקט שיוכל להניב בחודש 5,000-20,000 (בהתחלה). סכום ההשקעה שאני צריך עומד כרגע על 70,000 - 75,000. על הפרוייקט לא אוכל לפרט כאן משום שאני מעדיף להשאיר אותו סודי. אם אתם מעוניינים להשקיע - פנו אלי ואתן לכם מסמכים אודות הפרוייקט, במה משקיעים וכו'. כמובן שכל הכסף יוחזר אליכם + 30,000 פרטים ליצירת קשר: אביב - אייסיקיו: 597050 עידן ברנס(מנהל פרוייקט נוסף) - אייסיקיו: 86617999 (בקרוב אפרסם גם טלפונים) |
אין לי כל כך מושג על מה אתה מדבר, אז שלח יותר פרטים על הפרוייקט בהודעה פרטית.
|
ציטוט:
אז למה אתה מבטיח דברים שאתה לא יכול לקיים ? |
ציטוט:
ואם הבטחתי, אני יודע למה. וכן אין לי שום בעיה לחתום על מסמך(חוזה). |
כמובן שאתה לא יכול להתחייב להחזיר את כל הכסף,
אחרת היית לוקח הלוואה ולא היית נותן אחוזים מכל העניין. משמעות "הכסף יחזור אליכם": 70 אלף שקל ראשונים הולכים למשקיע להחזר השקעה. 30 אלף שקל הבאים הולכים למשקיע כסוג של דמי סיכון. כל שאר הכסף שמגיע מתחלק בין המשקיע ליזם לפי האחוזים שנקבעו. עריכה: עכשיו ראיתי שאתה מצפה שהמשקיע יגיע אליך לאייסיקיו. בהצלחה עם זה. |
למה אתה לא לוקח הלוואה מהבנק?
|
אמרתי שאפרסם טלפונים עוד מעט.
החלטתי לא לקחת הלוואה מהבנק(בחירה אישית). וישנה אפשרות לקבל יותר כסף, הסכום המינימלי שאחזיר לכם(תוך פרק זמן שנקבע ביחד) יעמוד על 100,000 - אפשר יותר. ואני כן יכול להתחייב להחזיר את הכסף - אם אני אומר שכן, אני יודע. אני ממש לא מנסה לשקר לכם. |
מספיק עם הבולשיט,
יש הצעה כזאת וכזאת - אתם רוצים את ההצעה? תצרו איתו קשר. לא מעוניינים? אל תגיבו (!!!!). |
תודה mayden, אני הצעתי הצעה. רוצים - צרו קשר, לא ביקשתי שום ביקורת או "טיפים" מה יותר כדאי לי לעשות. יש לי דרך משלי.
|
אני אשמח לשמוע,
אני מקושר למשקיעים כאלו ואחרים. |
נוצר קשר גם איתך. שים לב לכל מה שכתבתי.
|
במידה ואהיה המשקיע שלך, אתה מוכן להתחייב על חוזה?
|
כן, כבר עניתי על שאלה זו.
אנו נחליט על תנאי החוזה ונחתום. התנאים צריכים להיות מוסכמים על שני הצדדים. |
70 אלף ? אני ממליץ לך לפנות לחברת סטארטאפסידס.
|
מה זה האתר הזה ובמה הוא יעזור לי?
|
נראה לי שכבר כתבתי לך לפני, אני מוכן לשמוע את הנושא אם אני אראה שאכן מדובר בנושא שיש בוא השקעה בטוחה נוכל להתקדם ביחד.
כמובן שתמורת ההשקעה נצטרך לחתום על חוזה שככל הנראה ידרוש גם אחוזים עתידיים אם זה אפשרי, אחרת המיזם הזה חייב להיות מבטיח ב100 אחוז. שלח לי פרטית עם הטלפון שלך, אין לי אי סי קיו. |
30k על השקעה של 75? בתמורה ל40% אני אהיה מוכן לשקול.
|
ציטוט:
הוא יודע פחות ממני, אבל את רוב הדברים הוא מבין בצורה די טובה. ציטוט:
|
שלח לי את הטלפון שלך בהודעה פרטית.
|
צור קשר בהודעה פרטית בבקשה.
|
אצור קשר עם שניכם בהקדם.
|
|
שלח לי את המספר שלך ואשמח לעזור ...
|
כמה שאלות:
תוך כמה זמן קם הפרויקט? תוך כמה זמן ההשקעה חוזרת? אני אשמח לקבל תשובות ומסמכים הקשורים לפרויקט. ההצעה שלי היא השקעה + 20% מהפרויקט. תודה. |
אשלח לכולכם טפסים בהקדם.
אך, אם לא שמתם לב - לצערי, כרגע לא אוכל לחתום על חוזה- אני אעשה מאמצים על מנת שכן אוכל לחתום - בנתיים זה בסימן שאלה. |
אשמח שתשלח לי הודעה כללית על הרעיון בלי להיכנס לעומקו.
אם זה יעניין אותי אני יצור איתך קשר על ידי פגישה שנקבע ב-4 עיניים. יום טוב שיהיה. |
יצרתי קשר, שים לב למה שכתבתי.
|
אבקש לנעול את הנושא. פתחתי חדש עם פרטים חדשים.
|
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:00. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ