![]() |
[למכירה] מערכת ניהול תוכן
אוקיי, תכנתתי מערכת ניהול תוכן אשר עמדה לשירותי בעסק הישן שלי.
כרגע אני לא צריך את המערכת אז אני מוכר אותה, במערכת יש את האופציות: + כתיבת הודעה לשאר המנהלים ז"א שדה אשר ניתן לכתוב בו טקסט וכאשר מישו אחר יכנס הוא יוכל לראות \ לערוך אותו. + עריכת משתמש, ניתן לערוך את האדמין דרך אפשרות זו (שם משתמש וסיסמה). + העלאת קבצים. + גיבוי מסד נתונים. + ניהול עמודים ז"א עריכה, הוספה ומחיקה. המערכת מאובטחת. ניתן לערוך טקסט של כל עמוד דרך עורך עשיר \ HTML. תינתן תמיכה לעורך כל התקנת המערכת. המערכת נוחה מאוד לבעלי אתרים שרוצים לערוך את אחד העמודים באתר ללא גישת FTP. המחיר: זהו זה מה שמיוחד פה. אתם אלה שקובעים את המחיר, מה ז"א? אתם פשוט אומרים כמה אתם מוכנים לשלם עליה (כמובן בפרטי) ואני אחזור אליכם עם תשובה. המערכת תשלח בפרטי למעוניינים. כמובן שכמה מהאפשרויות חסומות על מנת לשמור על אבטחת המערכת.. אך הלקוח יקבל את המערכת עם כל האופציות. *התשלום יתבצע דרך הפקדה \ העברה בנקאית תודה. בברכה, מתי מנקס. |
ע"פ זה שנראה בעיניים ולא נחליט לפי טקסט שכתבת ..
שלח דמו ואז אפשר לדבר |
אשמח לקבל דמו בפרטי.
|
מצטער כרגע השרת נפל, האנשים שבקשו דמו יקבלו מאוחר יותר.
|
ציטוט:
|
אני לא מבין למה בכח לעשות מזה שוק?
לפחות שתהיה הערכה של מחיר, הרי אתה זה שמוכר. |
מתי שלח לי את המערכת במסנג'ר...אני מאוד התרשמתי ממנה! מערכת ניהול תוכן מאוד מקצועית!
מומלץ.. אם היה לי כסף הייתי מזמין |: |
למה אני לא נותן מחיר?
כי לא לכל אחד יש סכום כזה.. בגלל אמרתי שכל אחד יגיד לי בפרטי כמה הוא מוכן ואני יחזור אליו אם תשובה. אני מוכן לתגמש במחיר, ד"א נא לא להספים והשרת חזר אפשר לקבל דמו. עריכה: עדן תודה אחי, שמח שאהבת. |
אפשר לקבל דמו בהודעה פרטית?
|
שלח לי דמו בה"פ
|
שלח לי גם !
|
אשמח לראות דמו של המערכת
או את המערכת שלח לי דוגמא בבקשה פה או בפרטי ותעריך מחיר אחי |
הבעיות בשרת הסתדרו.
עריכה: הבעיה סודרה כבר ישלח לכל אחד לינק למערכת. |
דמו בבקשה
|
אשמח לדמו בהודעה פרטית.
|
אשמח לדמו בהודעה פרטית.
|
אני לא רוצה להגזים בבקשה שלי תאמת היא די גדולה אבל אשמח לדמו =]
|
כולכם קבלתם דמו בפרטי.
|
מתי,
אני חייב להגיד עוד לפני שהתרשמתי מהמערכת ששיטת המכירה שלך לא מקצועית בכלל. לדרוש מהלקוח לנקוב במחיר למערכת שהוא מבקש לקנות זאת שיטה להתחמק מהכנת הצעת מחיר. מקובל בכל תחום בארץ ובעולם שבעל השירות הוא זה שמציע את המחיר הראשוני - מיקוח לאחר מכן הוא דבר אחר. מצב שבו לקוח אומר כמה הוא מוכן לשלם לא קורה אלא במכירות פומביות בהן זה חשוף לפני כולם. בכל מקרה, אני מקווה שהבנת מה אני מנסה להגיד פה. |
אני מצטער פשוט אני לא יודע מה המחירים בשוק והכל.
ככה שאני לא יודע לתת מחיר. |
ציטוט:
היום בהרבה אתרי מכירות (נענע שופס, וואלה שופה וכל אלה) יש מכירה לפי הצעת מחיר שלך. אם המחיר שאתה מציע מקובל על המוכרים - הם מוכרים לך את המוצר. |
ציטוט:
ובכלל, יש משהו מאוד המוני בלמכור בצורה הזאת. |
אפשר דמו בהודעה פרטית?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:23. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ