![]() |
אולי חאלס עם הדואר-זבל של החלפת קישורים?
מי שמכאן שולח יודע - וגם אני אדע, אם אני אתאמץ לחקור קצת מי האידיוט שלוקח מכאן כתובות אימייל ושולח דואר שתוקע את התיבות ובעיקר מעצבן את המקבל.
מספיק עם זה, זה לא נעים, זה לא מעניין, אני לא רוצה לקבל אימיילים על החלפת קישורים. המייל שלי מפורסם בהוסטס לפניות של משתמשים, לא לדואר זבל. ערב "טוב" לכל שולחי הספאם. מקווה שזה המקום הנכון, אבל אולי כאן יקראו את זה, כי כנראה כששולחים דואר חזרה לכולם - אנשים פשוט לא קולטים. |
רוצה להחליף קישורים ?
מה אתה מתעצבן אפשר לחשוב סך הכל מייל אתה יכול לסמן וי ולעשות delete |
ציטוט:
ואז הגיעו עוד אימיילים, ועוד כמה כאלו, ועוד כמה... ועוד... והרגע קיבלתי עוד אחד. זה תוקע את התיבת מייל, וזו בטח לא הסיבה שהיא פתוחה רוב הזמן. |
כנ"ל חלאס!
עכשיו קיבלתי מייל מאיזה אחד אור סלומון החלפת קישורים.. דייי |
למען הסר ספק,
אנשים מפרסמים כתובות בפורום לא בשביל שישמשו כספאם, ואם אין כאן כבוד בסיסי של אנשים מסויימים לאנשים אחרים אז אנחנו נאלץ להוקיע את המשתמשים הללו מתוכנו, כלומר, משתמש שיתפס כמפרסם לאותה רשימת כתובות - יושעה לצמיתות. |
"אם אני אתאמץ לחקור קצת מי האידיוט שלוקח מכאן כתובות אימייל ושולח דואר שתוקע את התיבות ובעיקר מעצבן את המקבל." אז? |Lol|.
בכל מקרה גם אני מקבל לפחות 4 הודעות על זה וזה מעצבן, גם שלא היה לי אתר קיבלתי את ההודעות האלו. |
דעה שלי..
תומר אני מכבד אותך...אבל אני חושב שאם משתמש רגיל היה פותח אשכול כמו שלך שמספר על בעיות אישיות שלו היו נועלים לו אחרי שנייה ומאחר שאתה אחד מהמנהלים האשכול לא ננעל. לא רוצה ספאם באימייל? אל תפרסם אותו, חד וחלק. בכל אופן זה דעה שלי, אולי זה כן מקום לפתוח אשכולות כאלה. |
ציטוט:
למרות שאני עוד אתפתה להתעלל בו גם באימיילים. זה יכול להיות מצחיק, כשאני חושב על זה. ציטוט:
הנושא הזה נשאר פתוח בגלל שיש לו קשר ישיר להוסטס. למה שאני אמנע מפרסום המייל שלי? זה יכול להיות פתח נפלא לעבודות. חוץ מזה, המייל מפורסם כבר, גם לא ישירות בחתימה בהוסטס. אנשים יודעים מה המייל שלי והמיילים האחרים, וזו בעיה לשנות כתובת דוא"ל. |
ציטוט:
כאן עובדה שעשו משהו. |
ציטוט:
תומר, קבל התנצלות ממני. |
אתם מגזימים .. אני מפרסם את המייל שבחתימה שלי בהרבה מאוד מקומות בשביל לקבל במייל הודעות להחלפת קישורים ואני לא מקבל יותר מ2-3 הודעות .
|
אני לא מבין,
כל אותם אלו ששולחים הודעות זבל, אתם באמת חושבים שאחרי שאתם מציפים את התיבות דואר, אתם באמת חושבים שאח"כ נבוא ונחליף אתכם קישורים? |
מה הטעם בלפתוח אשכול כזה?
אני מקבל עשרות אימיילים SPAM אין מה לעשות מה תעזור ההודעה שלך מה אתה חושב שיפסיקו.. תעשה התעלם וזהו |
גם אני מקבל ספאם.
לכל אלו שאומרים לא לפרסם את המייל, אני מעוניין לפרסם אותו באינטרנט כדי שיוכלו לפנות אלי, אלו ששולחים ספאם צריכים ללמוד לכבד. |
ציטוט:
כשמישהו מציע לי החלפת קישורים טובה במייל אין סיבה שאני לא יחליף אותו . |
ציטוט:
לדוגמה לא היה לי אתר עד לפני כמה ימים - והם שלחו כאילו יש לי משהו. |
אין סיבה לתמוך בספאם.
אתה קשור לקידום אתרים, יכול להיות שאתה מהמספימים? |
אני מקבל רק מאיזה שחר אחד.. מציק, אבל ממזמן בספאם.
shachar34@gmail.com עריכה: סתם חשבתי על זה אז בדקתי בגוגל, זה Opacity מהפורום.. אז בפניה אישית - חלאס עם הספאם. |
ציטוט:
בלי קשר אני לא שולח הרבה מיילים גם ככה עריכה: עוד מישהו קיבל הרגע מייל ממישהו בשם "אור סולומון"? |
לכל המתלוננים כאן יש דבר קטן ונחמד שנקרא POP3 רוצים לפרסם את המייל שלכם ולהימנע מהבעיות האלו? תשתמשו בPOP3 ותפרסמו כתובות דואר מסויימות במקומות מסויימים שבהם אתם רוצים לפרסם ותשתמשו במסנני ספאם... אני אישית עושה את זה עם GMAIL ולא קיבלתי SPAM כבר משהו כמו שלושה חודשים (בראשית המקדמי POP3 מלאות בספאם ;P) במקרה שלכם זה בעיה כי המייל שלכם כבר פורסם בהרבה מקומות ולכן אין לי פתרון עבורכם פרט ללהחליף מייל ולהפוך את המייל שפירסמתם למסנן ספאם ;P
|
בוא נצא מנקודת הנחה, שאם אתם יודעים בוודאות איזה משתמש אסף את המיילים ושלח, תפנו אלינו עם הוכחות מתאימות ואנו נדאג לטפל בזה במלוא חומרת העניין.
|
ציטוט:
הנה קצת חומר קריאה בנושא pop3, קשר בין זה לבין ספאם שאתה לא מקבל...מקרי בהחלט. |
אני כבר התרגלתי לעיניין.
אני כל פעם שאני פותח את המייל מיליון הודעות ספאם. אז פשוט אני כבר לא נכנס אליו. זה מעצבן כל פעם למחוק מיליון הודעות. ברגע זה אחרי 3 ימים שלא נכנסתי כבר 130 הודעות ספאם |
ציטוט:
|
תומר צודק!
הג'ימייל לא מצליח לזהות את הספאם המעפן שלכם. חלאס! אם אתם רוצים להצליח לקדם את האתר לכו לקורס או משהו זאת לא הדרך יא מעפנים וגם אף אחד לא באמת לוחץ על הזבל הזה! |
להגיד את האמת.. לא ממש מפריע לי.. דווקא זה די טוב בשבילי כי מבחינתי אני מקבל מאגר של אנשים שמחליפים קישורים ובעתיד אני אחליף איתם..
אני פשוט מסמן פעם ביום יומיים הודעות שאני מקבל כהודעות שנקראו ומעביר לתקייה מסוימת וזהו.. בכל מקרה.. אני מסכים אם אלו שזה מפריע להם.. ולדעתי כל מי ששולח לרשימות תפוצה מסוימות - תסננו משם אנשים, תשלחו לאנשים ספציפיים.. למרות מה שכתבתי למעלה אני מסכים שיש גם הרבה הודעות לא רלוונטיות שגם מציקות.. מקווה שיטופל ומי שמפריע לו העניין לא יקבל מיילים.. |
כנ"ל.
שולחים לי גם בקשות להחלפת קישורים ועוד כשאין לי בכלל אתר :| |
לי הגיעו לפחות 10 בשבוע האחרון |:
מספיק! |
חבר'ה, אל תתביישו לספק לנו כל מידע אפשרי,
admin@hosts.co.il כמו שהבטחתי (וכמו שקרה בעבר), הם יטופלו בחומרה. |
מצטער שאני מקפיץ. טוב, אני לא. אני מקפיץ כי שגעתם אותי כבר.
אין לכם משהו יותר טוב לעשות חוץ מלבקש תרומות, ואז לבקש שאנשים יכנסו לאתר שלכם, ואז עוד להגיב לאותו אחד - והכל עם הפונקצייה של "השב לכולם"?! חאלס, תפסיקו עם האימיילים האלו. זה מעצבן, זה מציק, זה לא נעים. |
ציטוט:
לצערי אני גם ברשימה הזאת.. ובאמת נמאס.. שזה 1-2 הודעות אההההה בסדר... אבל 10-15 ביום???????? |
לא בדקתי את האמייל שלי בוואלה בערך שבוע(זה לא האימייל הראשי שלי).
והיו לי 246 אימיילים חדשים,רק 50 ומשהו מתוכם בספאם. אז דיי,במיוחד שחר שחר הזה מחברת קידום האתרים ריקונספקט. |
ציטוט:
כל מי ששולח לי ספאם ולא מפסיק מקבל כמה מאות מיילים של ספאם בחזרה. חבל שיש אנשים שמנצלים את הוסטס לרעה, למקום למציאת מיילים. |
בימים האחרונים אני גם מקבל עשרות אימיילים עם אותה רשימת תפוצה (הוסטס) בנושא החלפת קישורים, הדרך הכי טובה להתמודד עם זה: לא להגיב, לא משנה כמה מפתה ההחלפת קישורים.. רק ככה יפסיקו לשלוח..
|
ציטוט:
אני עוד שניה רוצח את מי ששולח לי אימיילים כאלו. |
ציטוט:
עם הרשימה שלך בחתימה.. רעיון טוב.. לדעתי אפשר להקים אתר ומוסיפים אימיילים של הספאמרים ואז נותנים לגולשים להחליט כמה אימיילים לשלוח לאותם הספאמרים ולהפציץ אותם XD רק ככה זה ייפסק.. שיילמדו איזה מעצבן זה |
חחח תאי הביא במייל איזה מכתב שלם ,
אם חוקים של סבא טוביה... בחייאת תאי אתה חושב שהם יפסיקו אני לא חושב ככה בכלל (אם זאת הייתה המטרה) |
ציטוט:
|
ציטוט:
בגלל זה אני לא מפרסם את המייל שאני משתמש בו לדברים הבאמת חשובים.. מה אכפת לי שיספימו את המייל . למשל שלי של וואלה יש בו קרוב ל 300 הודעות ספאם בשבוע.. בגלל זה אני לא נכנס אליו.. |
מסכים איתך,
תסתכלו מה שלחו לי באימייל ואין לי בכלל אתר ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:39. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ