![]() |
מעוניין לקנות פאלפון מסוג..
שלום לכולם..
יום ראשון בעזרת השם אני מעוניין לקנות פאלפון nokia n95 מה אתם אומרים על הפאלפון? שווה 4 וחצי אלף שח? למשהו יש אותו? |
שום פלאפון לא שווה במחיר הזה X:
|
לא כדאי לך, לך על משהו אחר
|
מה תעשה עם המטוס הזה? אתה לא באמת צריך טלוויזיה בטלפון ומצלמה זו מצלמה וטלפון זה טלפון. לך על משהו זול יותר וקומפקטי יותר גם מבחינת תכונות.
|
ממש לא אבל ממש לא שווה אלה אם כן אתה צלם פפרצתי מטייל מושבע ואחד ששקוע בטלווזיה
בשביל מה לך לבזבז 4 אלף למכיר פלאפון? אתה כול כך חייב את מה שיש בו מכשיר פלאפון לדעתי הוא צעצוע כבר אותי מספק מכשיר שיש בו אפשרות להודעות SMS שיחה אכותית ספיקר GPS ומשחק אחד כול הMP3 מצלמה תאמינו לי אם אתה קונים את הדברים האלה בניפרד זה עולה לכם פחות כסף ויותר איכותי |
ציטוט:
כל הרעיון זה לצמצם הכל למכשיר אחד, לחסוך לנו מקום בכיס (גם מקום פיזי, וגם מקום לכסף). |
ציטוט:
GPS נורמלי 1000 שקל MP3 איכותי 400 מצלמה 600 בנתיים 2000 בקיצור כול אחד והצרכים שלו אבל זה באמת הרבה 4 אלף מכשיר שאני לא מוצא בו כול כך דברים שאני צריך אבל אם פותח האשכול צריך את כול הדברים האלה ולא סתם שלא ישתמש בהם הכול שיקול דעת כספית ומחשבתית |
ברור שכמה שיותר לצמצם יותר טוב, אבל בשביל מה לשלם יותר למצלמה יותר גרוע ולMP3 גרוע שאפשר לחבר אליו רק אוזניות ב100 ש"ח של החברה הסלולרית?
|
למה דווקא Nokia ? לך על Sonny Ericsson..
K800i , מצלמה באיכות של 3.2 מגה פיקסל , נגן MP3 באיכות גבוהה מאד , מה צריך יותר ? |
ציטוט:
מצלמה באיכות 5 מגה פיקסל |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תחשוב על זה שוב , חבל שתרצה אחרי זה להחליף או משהו... |
ציטוט:
כמות הפיקסלים שיש במצלמות דיגיטליות זה אך ורק גודל התמונה המצולמת, והקשר בין כמות הפיקסלים בתמונה לבין איכותה מקרי בהחלט. תאמין לי, שמי שלא מתכוון לפתח את התמונות, 2 מגה פיקסל מספיק לו, וזה אפילו יותר מדי, כי גם כשרואים תמונות של 1.3 מגה פיקסל במחשב, צריך לגלול כדי לראות את כל התמונה (ברזולוציה נורמלית של המסך), אז למה צריך יותר מזה?? |
ציטוט:
מי שלא יודע איזה פאלפון זה לינק: http://phonecatalog.cellcom.co.il/index.asp?xml=13310 |
ציטוט:
המכשיר הנ"ל הוא בזבוז כסף מוחלט. |
ככה,
אם אתה אתה דיי עשיר :P או סתם יש לך המון כסף, לך על זה, בן זונה של פלאפון, מה אכפת לך ? בכללי, זה ה-מ-ו-ן כסף לפלאפון, אתה יכול להשתמש בK610I, ויהיו לך אחלה ביצועים (כמובן לא כמו n95) או פלאפונים טובים במחירים יותר נמוכים. |
תראה אחי זה פלאפון טוב אבל חבל על הכסף, תאמין לי לך על V3X תחסוך הרבה כסף ותהנה מפלאפון טוב .
בהצלחה בבחירה ! :) |
אם כל ההתלהבות היא בכלל ה 5 מגה פיקסל אז איכות המצלמה בכלל ובעיקר בלילה עלובה ולא משתווה למצלמת דיגטלית בסביבות ה 900 ש"ח.
|
4,500 ש"ח על פלא'? זה אפילו נשמע טיפשי ..
לא שווה את הכסף.. |
פלאפון תותח אם אתה צריך לדעת עליו משהו שאל אותי..
א. תוכל להשיג אותו ב 4000 בזאפ ב. יש לו סוללה שנגמרת מהר והיא לא תחזיק לך יום בשימוש רב ג. פלא תותח.. ד. הGPS פועל רק כשהשמיים בהירים ציטוט:
|
אני לא מבין למה לבזבז 4.5K על פלאפון.. תהרגו אותי אבל אני פשוט אומר שזה טמטום לשמו.
פלאפון אמור לשמש לשיחות נטו, זה שיש את כל הגדג'טים מסביב לא אמור להיות כזה "וואו" גדול.. בסה"כ עוד פלאפון שכולם מתלהבים ממנו עכשיו ועוד שנה אתה כבר תראה פלאפון שהוא מצלמה דיגטלית. קנה פלאפון נורמלי, במחיר גם נורמלי ותאמין לי שאתה תיהיה מאושר עד הראש. |
ציטוט:
130*36 4680 |
ציטוט:
|
אני החלפתי לk800i לפני יומים,דיי קשה לשימוש אבל מצלמה של 3.2,
אבל הn95 שעולה יקר,עם מצלמה של 5 מגה פקסל סליידר שנפתח לשתי הצדדים. קח תk800i כי הn95 מאוד יקר.. |
ציטוט:
דבר שני לכל האלה שאומרים שזה עולה מעל 4500 בארץ אפשר לקנות דרך חנויות ב 3990 לפי זאפ ואפשר להזמין ב 600 דולר מחו"ל למרות שאין לי מושג מה המכס עריכה: http://www.pocket.co.il/community/sh...d.php?t=171457 סקירה |
לא שווה אחי תחכה כמה חודשים שהמחיר ירד...תקנה אותו ביום ראשון ב 4.5 אלף עוד חודשיים הוא יעלה אלפיים בלבד...תחכה ותראה..חחחח...קיצר לא שווה
|
האמת היא שזה כולה פלאפון
אני , אישית , לא הייתי משקיע על פלאפון כ"כ הרבה כסף חכה חודש , חודשיים תראה איזה פלאפונים יצאו , לא יראו ממטר את ה n95 ועוד במחירים יותר טובים אבל אם אתה נעול , לך על זה :) |
לדעתי ביזבוז רציני , חכה לפחות שירד טיפה המחיר כי זה הפסד לקנות עכשיו לדעתי .. לך על k800i באמת אחלה של פלא'..
ושמתי לב שאתה רוצה לקנות אותו , אז קנה אותו כי לא משנה כבר מה יגידו לך עליו אתה סגור. |
הכי טוב פלאפון ב 200-150ש"ח הנוקיה הקטן הזה לא צבעוני...
4וחצי שנים הוא איתי והכל אחלה. |
ציטוט:
זה באמת אחלה פלאפון למי לא רוצה את כל השטויות של MP3 מצלמות וכאלה.. |
N95 הוא הטלפון המולטימדיה האיכותי הראשון,
אך מחירו פשוט מופקע לעומת מחירו בחו"ל. יש היום תמורה בהחלט טובה למחיר שיהיה שווה לכיס, ואם אי פעם תרצה את N95 בכל זאת, המחיר רק ירד :) |
ציטוט:
יש לי גם מעפן כזה |
שווה מאוד מצלמת באיכות של מצלמה רגילה שיחקתי איתו יום יומיים מצלמה מעולה
http://www.gsmarena.com/nokia_n95_camera-review-139.php |
לא הייתי משקיע..
זה סכום גדול ואת האמת, לא ממש מבין למה.. עדיף לך לקנות פלאפון פשוט ועוד מכשיר נוסף שעושה את שאר הפעולות שהפלאפון הפשוט לא יעשה.. זה מחיר של מחשב.. ועוד על הפלאפון אתה תשלם תשלום חודשי..במשך 36 חודשים.. |
אם המצלמה חשובה שלך אז כדאי שתקנה פלאפון טוב ב2000 ותקנה עוד מצלמה ב1000 ואפילו בפחות.
|
עוד מעט ימציאו פלאפון שיהפוך למכונית...
מה צריך את הדברים האלו? קח פלאפון K1 במחיר סביר לא צריך יותר מזה |
אחלה פלאפון,אבל בהחלט אינו שווה את המחיר המוגזם.
בירושלים פתחו חנות פלאפונים מול מרכז כלל ומוכרים שם מכשיר כזה ב1600 וזה בהחלט שווה את המחיר. [אך מוזר קצת שזה המחיר לכן תבדוק לפני שאתה קונה]. אם אתה רוצה מכשיר טוב ולאו דווקה דור שלוש לך על הנוקיה 6131. מכשיר קומפקטי ויפה עונה על כל הדרישות שצריך בנייד. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל אופן זה המחיר בחנות הזאת לא ברור איך זה כזה מחיר אבל עדיין אפשרי. יכול להיות שהבריחו ולא שילמו מס או משהו באזור המון דברים אפשריים. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:37. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ