![]() |
מכרז מערכת ניהול תוכן מקצועית + פורום (לא כולל עיצוב)
מכרז על מערכת ניהול תוכן מקצועית מאוד + פורום היא לא כוללת עיצוב ככה שתצטרכו להתאים לבד לעיצוב או שתכינו עיצוב תתנו לי אותו מקודד ואני יתאים לכם .
המערכת : יש בעיה מי שרוצה תמונות לפאנל ניהול שיצור איתי קשר ICQ : 192570249 *אני לא מצליח לתקן קישור בגלל שזה עם הוסט וזה מצנזר הוא משהו בקיצור מי שרוצה לראות שיבוא לאייסיקיו אני יביא לו קישור + דמו לפאנל ניהול *מחיר התחלתי 130 ש"ח |
א'. לא קשור לפה.
ב'. לא ציינת תמורה. ג'. פרסם דמו במקום לקבל 2000 פניות. ד'.ווח ה'. קישור לא תקין |
בטח שקשור
נערך .
זה מכרז ולמה לא קשור לפה ? |
ציטוט:
"הכרזות והצעות/ בקשות אחסון וריסיילנג לעסקים לא רשומים" |
אז איפה אני יכול לפרסם ?
אז איפה אני יכול לפרסם ?
|
הצעות ובקשות שונות
ולפי הרושם שאתה נותן פה זה רק נותן יותר סיבות למה לא לבוא אליך. |
למה זו אחלה מערכת אני לא מבין אותכם ?
אני עבדתי עליה הרבה אז מה שאין לי ידע רב עם קהל זה לא אומר כלום על המערכת . |
תתן קצת יותר פרטים אליה...
מה האפשרויות שלה.. מה יש לה שלמערכות אחרות אין? |
אין לה כלום שלמערכות אחרות אין
מה שיש בא שהמחיר הוא נמוך מאוד מאשר מערכות אחרות ... חברות יקחו לכם על מערכת כזו 1500 שקל ואני לוקח לכם רק על המערכת +פורום בסביבות ה 100 ש"ח ועוד אפשרות לפחות . |
כל כך קשה להשים תמונות למערכת כדי שקצת יתרשמו?
|
יש תמונות אין לי בעיה להביא
יש גם דמו למערכת כולל פאנל ניהול מוחשי אבל אתם צריכים לבוא לאייסיקיו שלי כדי ליצור לכם משתמש לדמו |
ציטוט:
וכמו שאמרו צור משתמש ניסיון לפאנל תסביר למה היא משמשת יתרונות חסרונות וכו'.. בהצלחה במכירה ראיתי את המערכת לפי דעתי מערכת טובה |
טוב הינה יצרתי לכם דמו :
האתר : http://kfir91.sale-serv.com/ כתובת הפאנל ניהול : http://kfir91.sale-serv.com/board/admin/index.php התחברות לאתר + פאנל ניהול : שם משתמש : admin סיסמא : 1234 בפורומים האפשרות לראות את האייפי זה רק לאדמינים ככה שאל תחשבו שכולם רואים (זה בשביל הבאן אייפי) . - יש שם 1 התחברות לפורומים 2 התחברות לאתר , כאשר אתם רוצים להתחבר לאתר אתם נכנסים להתחברות לאתר מקישים שם משתמש וסיסמא שנרשמתם איתם (או אם זה בדמו אז אלה) וכאשר לפורומים מקישים גם שם משתמש וסיסמא אותו דבר (ההבדל שרק אחד מעביר לאתר ואחד מעביר לפורומים אחרי התחברות) . |
מערכת טובה ?
|
מערכת נחמדה.. לא יותר מזה..
אין כל כך הרבה פונקציות, והעיצוב נורא.. אבל מה שהכי גרוע זה קוד. הקוד גרוע ביותר, כתוב בצורה מזוויע, חובה לעשות לו שינוי מהיסוד. חוץ מזה שהדך לא מועבר לי בהתחברות, והעריכת סקרים ממש לא נוחה.. לדעתי תפסיק את המכרז הזה, ותעבוד עוד קצת על המערכת, היא ניראת כאילו בנית אותה בזילזול.(אין מה לשעות המחיר משקף את האיכות..) |
אה?
1. הפונקציות ניתנות לשינוי ע"י הלקוח (מה שהוא מבקש אני מוסיף) 2. אמרתי לא להסתכל על העיצוב כי זה מערכת בלי עיצוב זה דמו של מערכת נטו 3. הדף כן מועבר בהתחברות ... 4. עריכת סקרים יכול להיות שלא נוחה אבל זה הכי פשוט שיש . |
ציטוט:
מה שחשוב זה הנוחות, למי שיקנה את המערכת לא בא "הכי פשוט שיש". הבנתי שזה לא כולל עיצוב. אבל לא מציעים מערכת למכירה, שניראת ככה. אלתתן את העיצוב ללקוח, אבל לפחות תראה אותה כמו שצריך. 3)הדף ב FF לא מעביר. ושוב הקוד, הקוד מזוויע ואתה חייב לכתוב אותו שוב.(ה HTML), הוא לא עומד אפילו בתקן של HTML 1.0 :| (אני אפילו לא מדבר על XHTML) |
somebody..אני משתמש בfirefox גם והוא כן מעביר..הבעיה כנראה רק אצלך.
בקשר למערכת, אחלה מערכת, אפשר להוסיף עוד הרבה פונקציות אבל זה נחמד. בהצלחה |
האם המערכת כוללת OOP?
|
- אפשר להוסיף המון פונקציות נכון , תוכלו לתת לי דברים להוסיף שהיא תהיה מושלמת ?
אני לא מתייחס לכאלה שאומרים שהעיצוב מכוער כי אין למערכת הזאת עיצוב . חברי אביב חזן הוא מעצב והוא יעצב למי שירצה ואני יתאים את זה למערכת . |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:29. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ