![]() |
מעונין למכור כמה מערכות
מעונין למכור כמה מערכות שהגיעו לידיי
מערכות לפורומים /לאתרים מערכת מי בשידור + פאנל ניהול מתקדם מערכת העלאת קבצים +פאנל ניהול מתקדם מערכת סקרים +פאנל ניהול מערכת התחברות והרשמה מערכת ניהול תוכן מערכת באנר רנדומלי מערכת חדשות מערכת שליחת מייל אוטומטי מערכת תודות מערכת מאמרים מערכת תחרות אתרים כמו של TOP50 מערכת מיני צאט לפורום מסוג IPB מערכות לחברות איכסון בלבד מערכת תמיכה בלקוחות (מיועד לחברות איכסון) מערכת בדיקת דומיין פנויי (מיועד לחברות איכסון) שימו לב כל המערכות הם באנגלית בלבד ניתן לרכוש תירגום לכל מערכת בסך של 60 ש"ח בלבד ולקנות עיצוב מותאם וייחודי למערכת בסך של 250 ש"ח (אפשר להתפשר במחיר) בינתיים אין דמואים של המערכות אוליי בקרוב אני יפרסם אותם דרך ליצירת קשר: מ"ס ה - ICQ שלי הוא: 404305225 |
מזה שהגיעו לידך? אתה קנית? יש רישיון או שהורדת באימיול / אתררי ווארז?
|
האם זה חוקי? קנית אותם והם כוללים רישיון?
|
שלח לי מחיר למערכת תחרות אתרים כמו של TOP50
|
שלח מחיר לפרטי של
מערכת תמיכה בלקוחות (מיועד לחברות איכסון) וגם DEMO. תודה, המשך יום נעים וסוף שבוע טוב!. |
שלח הצעת מחיר לפרטי:
מערכת תחרות אתרים כמו של TOP50 מערכת העלאת קבצים +פאנל ניהול מתקדם תודה. |
Yehuda-d.com דיי להגיד דברים באוויר. יש הוכחות - תראה. אין הוכחות? אל תדבר.
ההודעה שלך נמחקה. |
לא קניתי הצוות שלי תיכנתו תמערכות לפחות את חלקם חחח
והגענו למסכנה שהגיע הזמן למכור חלק מהם |
discer אל תסטה מן הנושא, תגובתך נמחקה
|
שלח לי בבקשה הצעת מחיר לפרטי-מערכת העלאת קבצים.
|
אם יש לכם בעיה עם המשתמש שמפרסם את ההודעה,
גשו אל הצוות כדי לדווח על כך (עם ניסוח נכון ועובדות). אנחנו כאן: Admin@hosts.co.il הודעות שלא קשורות הוסרו, אבל הבא שיעשה את זה על דפי הפורום יקבל באן ליום. ש3 מנהלים מבקשים, יש גבול לכל תעלול. |
אני רוצה בבקשה לראות את הדמו של המיני צ'אט....לפרטי...
למען הסר ספק: אני לא מעוניין לבוא לICQ ולא בטיח....רק את הדמו ואח"כ נדבר... כנ"ל על הבדיקת דומיין. |
דמו של:
-מערכת תמיכה בלקוחות בבקשה, לפרטי. תודה. |
elior23,
הנושא שלך גרר התערבות של הצוות ודיון על הנושא הנ"ל. אתה מוזמן לשלוח אלינו (אל הצוות) דמואים שנוכל לראות את המערכות כדי להצדיק את טענתך מנגד זה של טענת משתמשים אחרים. אלי. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:24. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ