![]() |
דרושים לallstyle
עוד כשבוע נפתח האתר ראשון מסוגו בארץ שיכיל בתוכו כל נושא אפשרי שיש
הנושאים שיהיו: קיצור כתובות תחרות אתרים הורדות חדשות וכד' דרושים: -------------------------- כתבים וצלמים לחדשות האתר. ספורט נטו כנראה יהיה אחראי על מדור הספורט. ---------------------------- כתבים וצלמים למדור אנימה ----------------------------- בשלנים למדור הבישול ----------------------------- מתרגמים ומביאי הורדות להורדות ושיתוף ----------------------------- בליינים שילכו למסיבות ויצלמו אנשים כתבים אשר יסקרו מסיבות. איש אשר ימליץ מידי שבוע איפה לבלות ---------------------------- דרושים אנשים אשר מערצים אומנים או קבוצות מוסימות. {אני לא מפרט מה יהיה כי זה משהו יחיד מסוגו עד הפתיחה] ------------------------------ שדרנים בעלי קול שמתאים לרדיו. ----------------------------- פקחים לצ'ט ----------------------------- מנהלי פורומים ----------------------------- לעוד מחלקות באתר ניתן לפנות למייל הבא ולהשאיר icq ופרטים מזהים. דואר אלקטרוני: amitmalka10@walla.co.il *מצטער על הנוסח ועל חוסר המקצועיות בהודעה פשוט אין לי המון זמן לשבת ולהסביר הרבה דברים כאן כי האתר נפתח מאוד בקרוב כנראה המעצב יהיה שחר. |
כתבצים/צלמים- אלו עבודות שבדר"כ עושים בשטח (אם האתר מקצועי מספיק). האם האדם אשר יבצע את הפעולה יקבל עליה תשלום כספי? ואני לא מדבר על 200 ש"ח...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
צור קשר-163055729
|
לבנתיים כלום לא מקבלים
אבל בהמשך הם יקבלו מתנות ומשכורות הכל תלוי ברמה של הכותב. |
איזה מתנות? מחדדים ומחקים?
|
ציטוט:
יש לאח שלו את הרשת קניות הזאת.... בטוח שהוא יכול לצ'פר אותכם במתנות אם איך שהוא קונה בקמויות |
אוי באמת, הכל תלוי ברמה של הכותב?
אם הרמה של הכותב באמת גבוהה, הוא לא ילך לעבוד במקום שאומרים לו שבעתיד תקבל כסף. |
ציטוט:
לשאר אני מאוד רציני. גם האנשים בוואלה לא קיבלו כסף בהתחלה כי לאף אחד אין לשלם להם 3 וחצי אלף שקל בחודש |
זה הדברים הנוספים חוץ ממה שכתבתי למעלה:
כתבים ל: ספורט תרבות עסקים סרטים מוזיקה מחשבים מסעדות לימודים בריאות אופנה וצלמים לאתר מסיבות |
ציטוט:
למה שאח שלו גם יבזבז מוצרים שבכלל לא משלמים לא? |
ציטוט:
ובבקשה אל תתערבו כי זה כבר מתחיל לעצבן |
ציטוט:
זה לא מסחרה - שעובדים בחינם ואם אתה טוב אתה מקבל כסף. אם יש כניסה לאיזורים (מגרשי כדורגל \ מסיבות וכו') ללא תשלום אני מוכן להיות צלם. אני לא אשלם על כניסה מהכסף הפרטי שלי בשבילך. |
צור קשר - 304206429
|
ציטוט:
ואני לוקח אנשים לחודש וחצי מי שיהי טוב יתחיל לקבל משכורת וכניסות למקומות לפי הנושא שלו ו0s נוצר קשר |
עם יש כאן אנשים שיודעים לתרגם סרטים ומוכנים לעבוד בהתנדבות להתחלה גם יכולים ליצור קשר
|
ציטוט:
הכל אתה מחפש מתנדבים ל"התחלה" אחרי שיקרעו תתחת שלהם תגיד "אתה לא מתאים" או שתציע לו אכסון ואם לא ירצה "ביי" וכל זה... אני מציע לך שאם אין לך אמצעים לשלם אל תחפש עובדים ואם יש תשלם מהתחלה אף אחד לא עובד שלך פה ואף אחד שמעריך את עצמו לא יעבוד בשבילך...בטח ובטח שאין לך איזה אתר ענק ששוה לעבוד בשבילו רק בשביל להגיד "אני בצוות" |
ציטוט:
וואלה גם לא התחילו מענק. ואת וואלה לא ניהלו בני 14. |
ציטוט:
עם רע לך שיש לי תידע לפתוח אתר גדול ולנהל אותו בעיה שלך מה לעשות גיל לא קובע את כמות ההשכלה אלא הרצון ללמוד. |
ציטוט:
|
ציטוט:
דיבורים כמו חול ואין מה לאכול? תיהיה גבר ותעמוד מול ההתחיבויות שלך תכין חוזה שאבא שלך יחתום עליו שתוך חודש וחצי אתה מתחייב לשלם 500 שקל לX בתנאי ש...XXX ואז יראו שאתה רציני כל עוד אתה לא עושה את זה אתה מדבר באוויר כמו כל השאר |
ציטוט:
אגב-בינתיים ממש לא ראינו את הידע שלך. |
ציטוט:
וגם לא את זה שהאתר שלך גדול |
ציטוט:
וloading אל תגיד לי איך לנהל סבבה כי אין לכם כאן אתר מצליח רק אתר העלאת קבצים שכל אחד יכול לפתוח אז דיי להתלהב |
אתר של העלת קבצים...
אבל אם כניסות שאפילו אם האתר שלך יעבוד 20 שנה לא תוכל לעבור. ובמה אתה טוב בדיוק יותר ממני?למה אתה בכלל משווה אותי אליך? בחורציק.. כדאי לך להוריד הילוך. למה כל כך כואב לך שאנחנו מעבירים ביקורת? זאת מטרת הפורום. |
ציטוט:
ודי הגזמת רוצה להמשיך לרדת אלי אני הביאל ך תicq שלי תמשיך שם וכנס לאיגנור וloading נו עוד אתר העלאת קבצים קצת יותר מצליח מהאחרים אבל זהו. |
ציטוט:
ב' אם הייתי פותח אתר בתחום שאתה פותח התוצאות היו מביישות אותך והייתה מתבייש ללחוץ על "הפעל" במארז כי אני לא אחד שמדבר באוויר אני מבטיח משהו אני מקיים אני לא מחפש פועלים שחורים אצלי כל עובד ויכולים להעיד העובדים איתי כמה הם מקבלים אני לא ממש רציתי לרדת לרמה הנמוכה שלך ושל האתר שלך אבל מישהו פה חייב לתת פעם אחת תשובה מייבשת לכל הילדודס שחושבים שהם מנהלי אתרים עם מאות ואלפי כניסות |
ציטוט:
מצחיק אתה. אם אתה רציני, ומוכן לארגן לי הסעות למגרשי כדורגל, אישור כניסה לשטח המגרש (כדי לצלם) וכניסה למשחק עצמו אני מוכן לעבוד בשבילך, אם לא אז...:o |
ציטוט:
ועם אתה כל כך טוב תשקיע בו ובעזרת ה' נראה אותו מצליח |
ציטוט:
אבל עזוב זה דברים שאתה לא מבין. אתה חושב שהכל פשוט "יופי איזה יום יפה וואלה בוא נקים רשת בוא נקים פורום ניקח כמה ילדודסים נשקיע 100 שקל לא יותר כי אין תקציב ונבטיח הבטחות סתמיות שיראו שאני רציני ואז אנשים יבואו" לא זה לא ככה, וכשתדע איך זה עובד תבין למה אני לא מגדיל ומפתח את לאודינג למרות שאין מה לפתח בשירות כזה חוץ מלהוסיף אלמנטים שקשורים וזהו. |
ציטוט:
וההשקעה שלי 600 שקל וכנראה עוד 400 על העיצוב משחר ועוד 250 שקל כל חודש תחזוקה על ידי חברה עוד 100 שקל או 150 בחודש |
347182212 איסיקיו כנס
|
ציטוט:
וכולם יאמינו שנראה קבלה זה שאתה מתכנן לקנות זה בסדר אבל כשנראה אותך קונה ויש לך קבלות נדבר. |
למה לזנבר בשכל הבן אדם מחפש עובדים לא נאה לך צא מהאשכול...
מי שרציני שירשום כאן ורק בנושא הזה לא לגרור לריבים בבקשה יש בעיות ה"פ בימינו.. ד"א גם אני איתו.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ