![]() |
קונה פייפל בהפקדה בנקאית
מחפש לקנות ממישהו פייפל..
100 ש"ח תמורת 20 דולר.. ----- ביצוע העסקה עוד היום!! ----- אתם מרוויחים איזה 15 שקל בערך.. אבל זה לא העניין.. זה טוב למי שרוצה להפטר מהפייפל שלו או צריך כסף במקום אחר.. לא יודע מה.. 100 ש"ח בהפקדה בנקאית לחשבון שלכם (עדיפות גדולה לבנק הפועלים) ולאחר מכן אתם שולחים לי את ה20 דולר לחשבון ה PayPal שלי. אם אתם רוצים , תשאירו את הפרטים.. הצעות רק על פי התנאים שאני כתבתי! אל תציעו לי תנאים אחרים לעסקה! NO SPAM , תודה |
ציטוט:
במידה וכן אני יכול לעשות את זה דרך הפאי פאל שלי (יש לי כ.א בינלאומי) אבל העמלה תהיה יותר גבוהה. הפקדה בנקאית לחשבון בבנק הפועלים. לפרטים נוספים: 0505232749 |
ציטוט:
|
ציטוט:
מתחילה ב7$ ומגיעה עד 10$ |
ציטוט:
אתה רוצה יענו לקחת לי 10$ סתם על זה שהפקדת את הכסף? =\ |
ציטוט:
או שתשלם את הכסף או שתלך למישהו שאני לא יודע אם הוא אמין באותה מידה כמוני ולשלם לו קצת פחות שיעביר לך את הכסף. |
תשוחחו על זה בפרטי..
מאור אני לא מעוניין , הסברתי את עצמי במפורש שאני ל-א מ-ע-ו-נ-י-י-ן בהצעות בתנאים שונים? כמה פעמים צריך להסביר?! עד שתבינו את זה? אה? אני לא כתבתי את זה כי סתם בא לי.. אני לא מעוניין שיתחילו לקחת ממני עמלות גבוהות על כלום.. מספיק פייפל לוקחת לי עמלה.. ואני נותן גם עמלה של 15 שקל בקטנה בשביל להמריץ.. כי אנשים בלי להרוויח מזה משהו לא מוכנים לעשות כלום.. קוראים למה שאני רוצה החלפה.. |
ציטוט:
|
אני מוכן, רק שחשבון הבנק שלי בדיסקונט ולא בפועלים.
אם מעניין אותך, צור קשר. |
אין לי בעיה לעשות לך את זה רק הבנק בבינלאומי...
ומאור תפ]סיק לשגע את כולם את השכל זה שתלויים בכ.א של מישהו אחר ו... כאילו גם עלי ניסתה את אותו דבר שלחתי אותך ל... אז למישהו אין כ.א על זה שאתה מזין 12 ספרות במלבן לבן אתה רוצה לקחת 50 שקל??? אל תגיד לי שאתה לוקח סיכון בהעברה לפייפאל או משהו |
פיי איזה התנפלות כאילו מה הוא אמר,
מקווה שתמצא את האיש הנכון, ואל תלך על אנשים שיש לך עליהם ספק, אחרת תידפק כמו הרוב. |
ציטוט:
אם הייתי אבא שלך\אמא שלך ובעל כרטיס האשראי, הייתי גוזל ממך את האפשרות להשתמש בו, עד גיל 18. ככה אתה מתייחס לכסף של אנשים? עזוב אנשים, של ההורים שלך? |
ציטוט:
הוא דיבר על ההעמלה שהוא לוקח שהיא 10 $ . אתה יכול לחשוב אחרת אולי לא הבנת את העיקרון במה שהוא כתב . |
ציטוט:
|
אנשים לא לתת את הפייפל שלכם ! הויזה שלכםשם ויוכלו למשוך בלי צורך בכסף בחשבון
|
ציטוט:
Oplag אני יצור איתך קשר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ולגבי המשפט השני אתה יכול ללכת לחפש ת'חברים שלך, אני בניגוד להמון אנשים אמין ולא אגנוב את כספך. אתה יכול לשאול לא מעט אנשים כאן שכן שילמו את העמלות הללו וקניתי להם את המשתמש גם אם היו בעיות בכ.א והייתי צריך לשבת כמה שעות עם הבנקים כדי לפטור אותם עשיתי את זה כדי לעמוד בהבטחה שלי של מסירת הכסף למועד בזמן. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:15. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ