![]() |
בואו לנהל חברת אחסון - ללא השתתפות בהוצאות!
|לב|
חברת .net מחפשת מנהל לחברת-בת. אפשרות למכירה של כמעט כל דבר בתחום ההוסטינג... יש דומיין, עיצוב, מחירים שנקבעו עבורכם. אין צורך לשלם על השרת או להתחלק בכל הוצאה אחרת... אחוזים גבוהים ברווחים!!!! דרישות: ידע בתיחזוק שרתים - פירמוטים, התקנות, קינפוגים, עידכונים וכו' ידע בפאנל ניהול Da, Phpmyadmin ידע בphp, Mysql - התקנת מודים לפורומים, בניית מערכות פשוטות בשעות הצורך ידע בssh - הרצות טובות, התקנות, ידיעת פקודות וכו'... רצוי ניסיון בתור סוכני מכירות ותומכים טכניים לפרטים נוספים ודברו איתי רק ורק בטלפון ולא פה תודה דניאל 0528055774 0507186123 www..net |
לא ממליץ לאף אחד להתקרב אליו.
|
ציטוט:
|
אתה מוזמן לעניין אותי...
פרטים בחתימה |
הייתי אומר בכיף אבל אמרו לא להתקרב אז אני לא מתקרב
|
ציטוט:
אולי תוכלו לפרט מהו עשה? |
ציטוט:
|
אשמח לפרטים נוספים
יש לי את כל הדרישות ועוד ועכשיואני לומד להריץ SSH |
ציטוט:
עשה הרבה דברים רעים ששמעתי עליהם |
מציע את עצמי לעבודה אצל חברת הבת שלך או החברה שלך בתור מתקין( אך ורק מתקין)של שרתי משחק מסוג CS ו CZ
ותומך ומתקין שרתי GTA פרטים ליצירת קשר בחתימה |
או כמנהל
יש לי שפה גבוהה בהתאם לצורך ניהלתי בעבר חברת איחסון יש לי ידע בהתקנת שרתי משחק ווינטרלו וכו' אני כבר כ3 וחצי שנים בהוסטינג אפילו יותר וזהו. פרטים בחתימה |
לא ממליץ בעבר היה לי ניסיון רע עם הנוכל
|
יש לי את כל הידע הנדרש.
אשמח לדבר פה עם אנשים ע"מ להבין למה הם לא ממליצים עלייך. וכמובן שאשמח לשמוע על פרטים נוספים (פרטים בחתימה) |
אשמח לשמוע עוד פרטים בה"פ.
|
אני צריך רק רצינים
|
למה הוא לא רציני? כי הוא נוכל הוא לקוח PSD ולא משלם מניסיון בעבר.
|
ציטוט:
|
הבנאדם נוכל.
אל תתקרבו אליו. גונב אתרים שלמים ומפרסם שהם שלו. מרמה ועקיצות הזכרתי? דניאל אם אתה רואה את ההודעה הזאת-- תתבגר כבר. |
ציטוט:
העיניין נראה לי מוזר מאוד , אך בהצלחה בכל מקרה. דבר שאני מקווה שכל נוכל מבין עכשיו זה שבסופו של דבר הוא יענש על כך , והשם שלו ישאר עם כתם כמו שאני רואה כאן על מפרסם האשכול. המשך שבוע טוב. |
אני כבר אסדר איזה חוזה עבודה איתו אני לא מתכוון לצאת פראייר
|
אותו דבר קרה לי ואני אאמנתי לנוכל הזה צריך לתת לו לשבת כמה שנים טובות בבית סוהר
|
ציטוט:
למה? תשאל את ofek, ותבין הכל. |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ