![]() |
מכירה סיטונאית של MP3
מכירה סיטונאית של מכשירי MP3 וMP4 עובד על אותו העיקרון של ההוסטינג.
אני מוכר לכם כמות של מכשירים כמובן עם שטח האיכסון שאתם בוחרים (אפשרות ל128 מגה, 256 מגה ,512 מגה, 1 ג'יגה ,2 ג'יגה) במחירים מצחיקים של ייצור, ואתם מוכרים אותם במחיר מלא ועושים בעצם את הרווח. אנשים רציניים בלבד שמעוניינים שייצרו קשר בפרטים בחתימה. |
שלח הודעה לפרטית עם המחירון שלך והכמויות שאתה יכול להביא הכי מעט והכי הרבה.
אני רציני מאוד כמובן לא משחק משחקים. |
ציטוט:
בעצם אם אתה לא מוכן, אל תשלח הודעה פרטית בכלל, תודה. |
ציטוט:
|
כולכם קיבלתם.
|
גם אני מעוניין.
|
אשמח אם תשלח לי גם בפרטי.
|
ציטוט:
|
שגיא אני רואה שיצאת עם ההצעה בפומבי.
ד"א אני כבר קניתי 20 מכשירים, וקיבלתי אותם. :-D לא שזאת הפתעה משגיא... |
לפי מה שאני מבין, במידה ואני קונה X מכשירים ומוכר רק Y אז אני נשאר עם Z מכשירים ואני מפסיד את הכסף ששילמתי עליהם.
הבנתי נכון או שמה אתה מספק לי את המכשירים בהתאם לצורך? אשמח לעוד פרטים בה.פ. תודה והמשך יום נעים, יוגב בן דוד |
מה הקאץ' פה?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כשאתה רוצה אתה פשוט מדבר איתי ואני שולח לך את המכשירים |
ציטוט:
|
שלח גם לי הודעה עם המחירים בבקשה
|
אני גם מעוניין הפירוט על מחירים וכמויות בפרטי...
|
וגם אני. לפרטי בבקשה. סוגי מכשירים גם אם אפשר ופירוט טכני קצר.
|
אשמח אם תשלח לי גם.
|
גם אלי תשלח בבקשה
אני רוצה גם שתכתוב לי אילו פירמות וגם כמה זמן אחריות יש לכל אחד וכו' |
אשמח עם תשלח גם לי
|
שלום אני גם מעוניין במחירון+איך הגעת למכשירים. +האם יש אחריות
(ששאלתי איך הגעת למכשירים הכוונה של מי העסק? או במילים אחרות לברר שלא גנבו ומכרו לך ואתה מוכר לנו) |
אשמח לקבל מחירון בפרטי.
|
אשמח לקבל פרטים בהודעה פרטית. כמה מכשירים, כמה עולה כל מכשיר, אחריות? (יש ואם כן לכמה זמן), איך מתבצע התשלום והעברה וכו'
|
אשמח לקבל פרטים, מחירון, אחריות ופירמות.
|
כדי לחסוך בספאם:
בקשר למכשירים, אין כמות מוגבלת לקניה אבל יש הגבלה של מינימום 10 פריטים להזמנה. המכשירים הם של החברה I-Bright השמה דגש על איכות השמע ועל עיצוב המכשיר עצמו. המחירון: 256 מגה - 120 ש"ח 512 מגה - 150 ש"ח 1 ג'יגה - 170 ש"ח 2 ג'יגה - 200 ש"ח אחרת סתם יהיו כאן עוד המון הודעות... |
ציטוט:
ואם אפשר אז תשים פה בבקשה תמונה של המכשיר |
ציטוט:
מכשירי MP3: 256 מגה - 90 ש"ח 512 מגה - 120 ש"ח 1 ג'יגה - 150 ש"ח 2 ג'יגה - 180 ש"ח מפרט המכשיר: USB flash disk+LCD display+voice recording+MP3/WAV/WMA/DRM9+FM+AAA Battery+Lyric display תמונה המכשיר: http://img.alibaba.com/photo/5000684...layer.summ.jpg מכשירי MP4: 512 מגה - 170 ש"ח 1 ג'יגה - 200 ש"ח 2 ג'יגה - 260 ש"ח מפרט המכשיר: Ali solution with 1.5"TFT screen supported mp3\wav audio format and avi vidio format +DRM10 +FM+line-in+voice-recording תמונה זמינה רק למי שיצר קשר. בקשר לשאלה על האחריות האחריות היא לשנתים. *חשוב להבהיר! המכשירים אינם גנובים! המכשירים הם יד ראשונה ואתם מקבלים אותם בתוך האריזה המקורית. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אם תוכל, תפרט כאן מפרט טכני מלא של כל אחד מהדגמים ואת המחירים, הן שהולכים בשוק, והן שאתה מציע.
|
יפה מאוד, שלחתי לך הודעה פרטית.
|
ציטוט:
ולגבי כמות כמה הנחה יש? |
ציטוט:
|
ציטוט:
ויצרתי איתו קשר ואני קונה mp4 .. =] |
2 שאלות שאני רואה שלא הציגו כאן:
1. האם המחיר כולל מטען לMP4? (או שהבטריה היא רגילה? אנא ציין, תודה.) 2. האם הMP4 צבעוני? (אני לא חושב שלא אבל נשאל לכל מקרה). תודה, מאור. |
1. אשמח לקבל את המחירון
2. יש אפשרות לדוגמא שאני קונה מכיר אחד? 3.במחירון אשמח לקבל על MP3/4 על השטח איכסון ומחיר תודה ושבוע טוב נ.ב תמונה של MP4 הכול לאימיל alon93@netvision.net.il שיהיה כמה שיותר מוקדם תודה מראש |
ציטוט:
|
שלח לי את הפירמות מחירים מקום בכל אחד ונתונים כללים כמו אחריות וכדומה
עריכה ראיתי שרשמתה הכל אפשר תמונה של ה mp4 כמה שנות אחריות האם מקבלים עם זה מטען או שזה עם סוללות רגילות |
יש אפשרות לעשות "מעורב"?
נגיד 2 מכשירים של 128 2 מכשירים של 256 וכו' עד שנגיע ל10? |
רציתי ליצור קשר ואולי להזמין אבל אתה לא עונה....כנראה שאין עניין?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:27. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ