![]() |
ביקורת על עומרי בן שושן-אם רע או טובה אתם יכולים לדעת לפי השם...
*צונזר*
|
מסכים ומאשר את מה שאמרת...
עומרי הוא פשוט ילד שחושב שהוא איזה " עבריין " גדול שמאאיים .. וחתיכת ילד נצלן.. לא מזמן ראיתם מה הוא כתב עליי יותר נכון המציא עליי בגלל שלא נתתי לו עיצוב של 300 שקל בחינם.. לא ליפול לידים של הילד הרמאי הזה.. תודה ויום טוב |
אחדדדד
העיצובים לא גנוביםםם שתייםםם אני לא חייב להישאר בחברה שלך אז לא לספר שקרים שלושששש אני לא איימתי עליך ולא כלום !!! |
העיצוב של המעצב עידן נומההה
|
תן לי 3 סיבות להאמין למה הם לא גנובים ולמה דווקא אחרי שאני וחברי לא רוצים לתת לך אתה הולך פיתאום ולמה אתה חושב שלא ימתא שלא תבוא אלי או על צחי...תקשיב לי ותקשיב לי טוב כל תוכנות מהסרים שלי שומרות היסטוריה ואני שומר את מה שאני רוצה בקובץ word אתה רוצה שאני יצטט משנה אז סבבה..
|
כי אתה הבטחתה לייי
אמרתה לי עומרי תחכה כמה ימים 100 % אתה מקבל , כול מה שהטחתי לך אתה קיבלתה ואני אומר שוב מעצב אתרים - עידן נומה !!! |
דביר שתוק! תן לו להמשיך לשקר הוא נהנה מזה שקט
|
אני מודה שעזתי אותך כי לא נתתה לי כי שיקרתה לי סתם
אבל העיצובים לא גנובים ולא נעליים מה יש לך להגיד על זה מה עוד עשיתי " לא במקום " ? |
טוב פה הדיון נגמר אם אתה רוצה לדבר איתי לדבר איתי באיסי ואם אתה מקלל אותי באיסי אני מנהלם וממשיך לרשום פה כל מה שבא לי ושהוא נכון!
|
כן כן בטח
עם SMS אתה אמרתה לי עומרי אני חייב עיצוב תגיד לאיזה פרייאר שישלח הודעה תגיד שזה לא אמתתת ????????????? |
מנהלים תנהלו בבקשה.
|
חחחח למה לינעול אתה לא יכול להתמודד עם האמת ורק לרדת עלי אה?
|
ואם אני ביקשתי עיצוב של 10 שקל מה אתה רוצה שאני יעשה איתו אה??אתה אמרת לי רק תגיד לי ואני מסדר לך ביקשתי מה זה עולה לי כסף לבקש להגיד לא.. אז זהו.. תנהלו
|
חח שקרןןןן
לאט לאט אתה ניהיה שקוף בשקרים שלך ! אה .... |
אני חייב להראות לכולם משו בקשר לדביר שניה
|
או או או הינה
האמת יוצאת לאור זה לא אומר אם עשיתי בחיים שלי שטויות אז אני עשיתי גם את זאת אני הפעם הכי אמיתי פה וכול " הוסטס " שחשבו שאני יצאתי " זבל " הינה ההוכחה !!! אה וגם לך צחי אוחיון !!!! http://img204.imageshack.us/img204/4246/9163rj1.gif |
לפני שעומרי ירשום את אז ככה הוא רוצה לרשום פה את השיחה שאף פעם לא היתה ולא נבראה ככה זאת השיחה שלא יצרתי איתו בכלל
|
או או או הינה
האמת יוצאת לאור זה לא אומר אם עשיתי בחיים שלי שטויות אז אני עשיתי גם את זאת אני הפעם הכי אמיתי פה וכול " הוסטס " שחשבו שאני יצאתי " זבל " הינה ההוכחה !!! אה וגם לך צחי אוחיון !!!! http://img204.imageshack.us/img204/4246/9163rj1.gif |
עומרי מוכן להשיבע על כל דבר אני ביקשתי ממנו להישבע על שהשיחה זאת אמיתי הוא אומר לי שהוא לא מוכן להשבע...מעניין פתאום הוא לא נשבע..
|
אני " נישבע " שזה נכון
|
נשבע שזה נכון
|
ילד קטן ורמאי, כבר רימה אותי ב50 שקל...
|
דביר יש פה תמונה אני לא מבין אותך .. אתה ממשיך לשקר כאילו ??
יצא לי לעבוד עם עומרי הרבה ולא ראיתי פעם אחת שהוא רימה ... אני לא מבין מה אתה מנסה לעשות ?? כאילו פירסום לחברה שלך ??? תשלח SMS עם באנר... |
סליחה?? אני יכול לרשום מה שבא לי ושלוח וזה יראה אמיתי...בחיים שלי לא רשמתי דבר כזה אפילו על הבן אדם שאני הכי שונא!
|
איפו המנהלים כשצריך אותם =[
דווח |
איזה שקריםםםםם
אחי יש תמונה ברורהההה |
עומרי תרגיע את הגוף שלך..
|
למה להרגיע כי אתה יודע שבסוף אתה תפיל את עצמךך ...
אני יודע שיש ה' בשמיים והוא ימצא את השקרן . |
כל מי שלא מכיר תסיפור שלא יגיב.
אני עד לזה שאכן קרה הדבר הזה. דביר הלקוח שלי בן הכי ישרים שאני מכיר.., אין לו אינטרס לבוא ולשקר.. דביר, מי שרוצה שיאמין מי שלא אז לא.. נגמר הסיפור |
והשקרן זה אתה!!!! ווי הוסט היה פעם שלך אז אל תביאי חברים שלך לגונן אליך אנשים שאני לא מכיר פה באים רק ברעות אליך באשכול זה אז תחשוב לבד לא עשו אותי אתמול ובטח ובטח לא היום
|
עמיטל בחייאת אתה לטובתו כי הוא הלקוח שלך אה?
|
וי הוסט בחיים לא היה שלי ויש פה המון אנשים שיודעים שוי הוסט היא של עומר !
|
עומרי בן ששון - אתה בושה !
בגלל אנשים כמוך אנשים צריכים לשים מיליון קרדיטים על עיצובים , לבקש מקדמה על כל דבר קטן וכו' רק בגלל גנבים קטנים , שפלים ושקרנים כמוך. כל הפורום הזה כבר יודע את זה אז תוותר. אגב - מה התמונה אמורה להגיד? שאתה אוהב לביים שיחות? אם כל מי שהגיב פה רק מספר איך דפקת אותו (חוץ מילד אחד) אז אתה כנראה אשם כי לא נראה לי שלמישנו כ"כ משעמם שהוא החליט לעשות "אמבוש" על עומרי בן ששון הנחמד. |
ציטוט:
ממש ממש לא, הוא יראה לי את הבלוג שיחה שלכם.., אתה קיללת אותו וביקשתי ממנו בפרוש שיתן לך תגיבוי. ואכן הוא נתן לך.. לדעתי, צריך לנעול תאשכול, סתם לא מוביל לשום מקום.. |
http://img204.imageshack.us/img204/4246/9163rj1.gif
ההוכחה הכי טובה .הינה לך עמיטל |
כמה דאבלים????
ודבר שני אני מכיר את דביר הוא בנאדם ישר וסבבה לפי מה שאני יודע...לא מכיר את הצד השני אז אני לא שופט... |
וסתם אמרת לי שהעיצוב של וי הוסט היה פעם שלך ואתה נתנת לי אותו במתנה!!
|
תודה לכל התומכים שמכירים אותי ולאלה שלא..
סליחה על הדבאל.. לא סמתי לב אז עומרי אתה כזה קטן!! |
ציטוט:
ויהוסט בחיים לא היה שלו נתחיל מזה ! והוא לא מביא את החברים שלו במקרה ראיתי את ההודעה ... |
דביר אחי אתה עוד ממשיך לשקר? מי דיבר איך על וי הוסט מיייייייי?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:34. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ