הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ביקורת אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=18)
-   -   ביקורת על העיצוב של חברת האיחסון Expert-Serv.co.il - פשוט עיצוב מדהים! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=26320)

Homie 13-07-06 20:37

ביקורת על העיצוב של חברת האיחסון Expert-Serv.co.il - פשוט עיצוב מדהים!

טוב, אז קודם כל אני לא יודע אם בכלל מותר לתת ביקורת על עיצובים של חברות איחסון בהוסטס. אם לא אז תמחקו, או תעבירו לפורום המתאים. [מצטער מראש]

אז ככה, ראיתי בחיים שלי בטוח מעל ל-1000 אתרי איחסון, כלומר עיצובים של אתרי איחסון ועד היום לא ראיתי את העיצוב של Expert-Serv.co.il שהוא כל כל:

- נוח לניווט

- נוח לקריאה

- מסודר

- צבעים יפים

- החבילות נראות מאוד מקצועיות

- הצורה של האתר

- המיקום של כל דבר

- הלוגו / באר המלבני והלא "גדול"

- תפריט יפה כולל תת תפריטים

- המיקום של בדיקת זמינות הדומיין - ממש מקום טוב

- המיקום של החלפת השפה

- הקידוד מאוד טוב, אך שוקל הרבה - אולי פשוט השרתים איטיים או שהתמונות שוקלות הרבה

כל הכבוד ל- http://www.expert-serv.co.il/images/indexs_35.gif על העיצוב הנהדר ולבעל החברה שבחר / עזר לתכנן עיצוב זה.

אין לי שום קשר לחברה או למעצב, פשוט הייתי חייב לתת ביקורת כדי שתראו מה זה עיצוב מקצועי, נוח ויפה.

בתור לקוח שאין לו איחסון ומחפש אחד, ישר שהייתי רואה את העיצוב הייתי רוכש חבילת איחסון, זה נראה שהחברה השקיעה הרבה ולכן זה משפיע על הלקוח.

בבקשה תגיבו לנושא, כי מעניין אותי האם גם אתם חושבים כמוני.

תודה, אלי.

Onia 13-07-06 20:40

מסכים עם כל מילה... רק הייתי משנה את שם החברה, מעיף את ה Serv... משאיר את ה Expert לבד... או בוחר שם אחר, כל דבר, בלי Serv או Host. וזה יהיה מושלם :)

רעיון טוב לתת ביקורת על עיצובים, מסכים איתך ידידי... עיצוב מושלם.

Homie 13-07-06 20:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Onia
מסכים עם כל מילה... רק הייתי משנה את שם החברה, מעיף את ה Serv... משאיר את ה Expert לבד... או בוחר שם אחר, כל דבר, בלי Serv או Host. וזה יהיה מושלם :)

רעיון טוב לתת ביקורת על עיצובים, מסכים איתך ידידי... עיצוב מושלם.

כן, השם נוראי, מצטער אבל זאת האמת.

אבל אנחנו מדברים על העיצוב ולא על השם.

Game 13-07-06 20:47

באמת עיצוב מדהים.
אבל זה ידוע שכל עיצוב של אלירן מדהים P:
הקידוד באמת שוקל הרבה, ואני אישית הייתי מקודד גם את הכותרות של "שירותים נוספים" ו"התחברות לקוחות"
חוץ מזה הכל אחלה בעיצוב, ובאמת אחד העיצובים והחזקים יותר של אלירן ובכלל של עסק איכסון..

opsite 13-07-06 21:01

מסכים איתך אני התאבתי בו ממבט ראשון גם לי יש עיצוב מאלירן? :) אתה מוזמן להציץ.

www.logic-serv.co.il

HomeMade 13-07-06 22:32

למען האמת, לא כל כך אהבתי את העיצוב,
לעומת זאת, העיצובים שלו לbestserv ולisrael-serv לשעבר הם מדהימים

it.b 13-07-06 23:02

מצטער לא משהו מיוחד!

Zvaim 13-07-06 23:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי HomeMade
למען האמת, לא כל כך אהבתי את העיצוב,
לעומת זאת, העיצובים שלו לbestserv ולisrael-serv לשעבר הם מדהימים

למרות שבסט סרב ישן אני עד היום מאוהב בו, שים לב בתיק עבודות מכל האתרי איחסון את מי שמתי.

פותח הדיון, קודם כל תודה רבה לך, עכשיו העיצוב יכל להיות הרבה יותר יפה עם הם היו עושים בדיוק כמו בעיצוב עצמו, פה הם שינו גודל טקסט, נגעו בצבעי הטקסט, ושמשנים זה תמיד נהרס, אבל לא נורא בסדר, העיקר שיהיה להם בהצלחה.

ותודה למגיבים.

Nimrod Levy 14-07-06 00:08

השם נוראי למה?תמיד חייבים שהאתר יהיה יציב ללא בעיות?אז היה בעיות,אין חברה שהיא תמיד על 100 וזה לא נורא לפעמים לא ליהיות על מאה,קנינו שרת יעודי חדש משלנו,וניהיה שוב על מאה,חוץ מזה,לדעתי השם לא כלכך רע מבחוץ...עם יש איזשהי בעיה באתר שמורידה לנו את ה"שם"אשמח עם תתנו ביקורת בונה,אבל לא ישר להגיד,החברה גרועה...כי לכל אבל לכלחברה יש גם מצבים של איטיות.

ובקשר לעיצוב,קנינו את התכנות מדהניאלל טוני,התכנות עלה מלא כסף,ולקח לנו זמן לסדר,בגלל זה לקח כמה זמן לעלות את העיצוב,ועדיף אתר מסודר,מאשר אתר לא מסודר בגלל שרוצים להעלות עיצוב:D

Guz.co.il 14-07-06 00:11

מסכים.. עיצוב באמת יפה ומקצועי!

Sermint 14-07-06 00:39

חחחחחחחחח :) אני עובד עם הטובים ביותר... :D אלירן הוא המושיע שלי חחחחח
סתם.... עיצוב מדהים באמת!!

talyigal 14-07-06 01:02

עיצוב יפה ומקצועי מעצב מעולה ורציני..

Homie 14-07-06 01:38

ההגדרה הכי טובה לעיצוב המדהים הזה, זה שזה לא עוד סתם עיצוב אלא עיצוב עם סטייל, עיצוב שהמעצב השקיעה בו מחשבה!

גבירותיי ורבותיי זאת אומנות. (;))

אל תגידו לי שנשחפתי, כשרואים כזה עיצוב, לא ישר קופצת המחשבה המעצבנת "אממ..ראיתי את העיצוב הזה איפשהו, אהההההה...אני יודע - הוא גנב את זה מ-blah.co.il!" ו/או המחשבה "סגנון ישר ומסריח!" המחשבות הנ"ל לא קופצות בראש בגלל שכשרואים עיצוב כזה מרגישים את הכישרון.

אלירן, כל הכבוד - ואני מאחל לך הרבה הצלחה בהמשך, אני בטוח שיש לך את הכישרון המתאים לתחום הזה, תשתמש בו בדרך הנכונה ביותר.

אני לא סתם אומר את זה, ולא סתם רוצה לתת מחמאות ולפרגן, פשוט יש מעצבים שרואים שהם לא מוכשרים, ולמה זה? כי אפילו אם הם יודעים לעצב, חסר להם את הכישרון והכי חשוב את האומנות שבתחום. הם תמיד גונבים רעיונות ממעצבים אחרים וכדומה וזה באמת מגעיל! מעצב אמיתי לוקח מהראש ובשתיי מילים "מוציא את הכישרון אחוצה!".

התגובה הנ"ל אינה רק על העיצוב שהצגתי בנושא, אלא על כל העבודות שלך.

ב"ה יהיו עוד מעצבים כמוך, ותחום העיצוב יהיה רציני יותר בפורום.

it.b 14-07-06 01:46

הגזמת והרבה!

Amital 14-07-06 02:47

העיצוב באמת יפה עם עסק חבל על הזמן:)

הדבר היחידי שמעצבן בעיצוב זה הפונט, לא יודע למה:P
אני רק רואה תפונט אני מתחיל טיפה להתעצבן, לא יודע..כזה לא מתאים לעיצוב:P

Zvaim 14-07-06 02:48

ציטוט:

נכתב במקור על ידי it.b
הגזמת והרבה!

למה כואב לך? לא שמעת על טעם ועל וריח אין מה להתווכח?

Homie
חחחחחחחחחחחחח תודה רבה אבל באמת טיפה ניסחפנו |קורץ|

ציטוט:

העיצוב באמת יפה עם עסק חבל על הזמן

הדבר היחידי שמעצבן בעיצוב זה הפונט, לא יודע למה:P
אני רק רואה תפונט אני מתחיל טיפה להתעצבן, לא יודע..כזה לא מתאים לעיצוב:P
אם אתה מדבר על הפונט למטה למטה אני מאד מאד מסכים איתך כי ככה זה לא היה שהגשתי את העיצוב, גם הצבע לא היה, צריך להגדיל שם את הפונט כמו בברוכים הבאים ואז זה יראה אחרת כנ"ל לגבי החבילות.

miniature 14-07-06 03:15

לא יודע מה כל כך התלהבת..
הוא לא ממש יפה.. לטעמי.

Onia 14-07-06 03:17

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Nimrod Levy
השם נוראי למה?תמיד חייבים שהאתר יהיה יציב ללא בעיות?אז היה בעיות,אין חברה שהיא תמיד על 100 וזה לא נורא לפעמים לא ליהיות על מאה,קנינו שרת יעודי חדש משלנו,וניהיה שוב על מאה,חוץ מזה,לדעתי השם לא כלכך רע מבחוץ...עם יש איזשהי בעיה באתר שמורידה לנו את ה"שם"אשמח עם תתנו ביקורת בונה,אבל לא ישר להגיד,החברה גרועה...כי לכל אבל לכלחברה יש גם מצבים של איטיות.

ובקשר לעיצוב,קנינו את התכנות מדהניאלל טוני,התכנות עלה מלא כסף,ולקח לנו זמן לסדר,בגלל זה לקח כמה זמן לעלות את העיצוב,ועדיף אתר מסודר,מאשר אתר לא מסודר בגלל שרוצים להעלות עיצוב:D

אתה צוחק נכון?!....

התכוונתי לשם האתר עצמו... Expert Serv... לא לשם טוב או רע שיצא לחברה.... אני שונא שמות שישי להם SERV או HOST בתוך השם... לא התייחסתי לאיכות החברה, אם היא טובה או לא, ממש לא משנה לי... לא אמרתי שום דבר על זה, השם עצמו EXPERT SERV, הוא לא שם מקצועי, SPD או TIPTIP מצלצלים הרבה יותר מקצועי...

אתה מבין למה אני מתכוון? או שאני אסביר שוב?

Amital 14-07-06 03:28

אם אתה מדבר על הפונט למטה למטה אני מאד מאד מסכים איתך כי ככה זה לא היה שהגשתי את העיצוב, גם הצבע לא היה, צריך להגדיל שם את הפונט כמו בברוכים הבאים ואז זה יראה אחרת כנ"ל לגבי החבילות.[/QUOTE]

כה, למטה למטה הפונט לא יפה בכלל במילים עדינות..

ואם כבר, כל הפונט בכל העיצוב כמעט לא יפה {אני מתכוון על הברוכים הבאים והחבילות}.

Zvaim 14-07-06 04:15

ציטוט:

כה, למטה למטה הפונט לא יפה בכלל במילים עדינות..

ואם כבר, כל הפונט בכל העיצוב כמעט לא יפה {אני מתכוון על הברוכים הבאים והחבילות}.
זה פונט אריאל שזה סטנדרטי באתרי אינטרנט במיקרה יש לך אותו בחתימה |:
תיקרא את "חווית המשתמש"
http://kcsnet.net/articles-2.htm

Omri Shalev 14-07-06 09:55

צחי, האתר שלך לא עובד.
ולגבי אקספרט סרב אני ממש אהבתי.
ושמחתי לראות שהם סוף סוף החליפו את העיצוב המזוויע שהיה להם.

FreshServ.Net 14-07-06 11:35

מסכים! עיצוב יפה מאוד!

אגב,
www.logic-serv.co.il -
12:37 האתר לא עובד.

גם אני רציתי מצבעים הצעת מחיר לכמה דברים (כגון פלאיירים) אבל עדיין מחכה...

Zvaim 14-07-06 11:50

ציטוט:

נכתב במקור על ידי FreshServ.Net
מסכים! עיצוב יפה מאוד!

אגב,
www.logic-serv.co.il -
12:37 האתר לא עובד.

גם אני רציתי מצבעים הצעת מחיר לכמה דברים (כגון פלאיירים) אבל עדיין מחכה...

מחכה למה? אשמח אם תפרט לי בפרטי, יכול להיות שפנית אלינו ממש בהתחלה שהיה שיא העומס, בכל מיקרה לא זכור לי מפרש סרב שום שאלות, כמו שאמרתי פרטי או פלא |קורץ|

www.logic-serv.co.il
האתר שדלכם גם לא עבד בלילה ובבוקר וכו'....

MoshikB 14-07-06 12:08

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Omri Shalev
צחי, האתר שלך לא עובד.
ולגבי אקספרט סרב אני ממש אהבתי.
ושמחתי לראות שהם סוף סוף החליפו את העיצוב המזוויע שהיה להם.

חח את העיצוב ההוא החלפנו בחדש הזה כבר יותר מחודש וחצי... איפה אתה חי?
וד"א בקשר לשם העסק, העסק הוקם הרבה לפני שצצו כל החברות עם הhost, serv...
בכל אופן, לפותח האשכול, לא יודע אם להגיד לך תודה רבה, אך מה שבטוח זה שאתה צדקת..
למרות הוויכוחים שלי עם אלירן בסוף הוא צדק... וגם התכנות פצצה תוכנת על ידי דניאל טוני.

Dodem 14-07-06 12:56

ומה עם תודה לי?!!??!.. =\

Homie 14-07-06 13:27

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dodem
ומה עם תודה לי?!!??!.. =\

ומי אתה?

דניאל טוני? אם כן, כל הכבוד - קידוד נהדר.

יש מה לשפר, כמו גודל התמונות וכו'. אבל בכללי יצא מצויין.

Amital 14-07-06 13:27

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Zvaim
זה פונט אריאל שזה סטנדרטי באתרי אינטרנט במיקרה יש לך אותו בחתימה |:
תיקרא את "חווית המשתמש"
http://kcsnet.net/articles-2.htm

איזה בן אדם גנוב אתה חחח, התכוונתי שהפונט לא מתאים לעיצוב הזה!! לא דיברתי שההפונט עצמו לא יפה..

לעיצוב הזה צריך פונט אחר, לא מתאים לו אריאל!!!

קפיש?

Dodem 14-07-06 17:29

חחחחח אני לא דניאל טוני, אני מי שהשיג להם את העיצוב..

Nimrod Levy 14-07-06 18:39

רותם השיג לנו מחיר פצצה מאלירן(לא לשאול כמה,כי הבטחנו לא לספר על המחיר),ולא ידעתי שהתכוונת להוסטס,עוד חשבתי לשים את זה בביקורות,אבל חלק הרסו קצת...:(

Smile 15-07-06 01:00

עיצוב אחד היפים שראיתי!!

pReDaToR. 15-07-06 01:58

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Onia
אתה צוחק נכון?!....

התכוונתי לשם האתר עצמו... Expert Serv... לא לשם טוב או רע שיצא לחברה.... אני שונא שמות שישי להם SERV או HOST בתוך השם... לא התייחסתי לאיכות החברה, אם היא טובה או לא, ממש לא משנה לי... לא אמרתי שום דבר על זה, השם עצמו EXPERT SERV, הוא לא שם מקצועי, SPD או TIPTIP מצלצלים הרבה יותר מקצועי...

אתה מבין למה אני מתכוון? או שאני אסביר שוב?

webitem..:)

ובאמת עיצוב בין המרשימים שראיתי.

בהצלחה מושיק ונמרוד..עלו והצליחו!.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:50.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ