![]() |
בתכל'ס איזו מערכת כדאי יותר לקנות vB או iB שבתשלום?
ה IB עולה 185$ רישיון לכל החיים
ה VB עולה 160$ רישיון לכל החיים... מדובר על הIB הזה : http://forums.invisionpower.com/index.php?act=idx ומדובר על ה VB הזה : http://www.vbulletin.com/forum/ על מה אתם ממליצים ומה יותר טוב וכדאי לקנות? אני מדבר מבחינת אופציות, אבטחה, עומס, אדמין, הכל! נ.ב אני מקווה שזה קשור לכאן כי המפקח הגלובאלי somebody אמר לי לשאול בפורום הזה. |
העניין נבדק והוא אושר על ידי אלמוג (somebody),
מיכיוון וביקשת עזרה בבחירה של מערכת הוחלט לאשר לך את האשכול. למי שיש לו טענות - החוקים כלפייי מערכות מוכנות עדיין תקפים אבל אשכול מסוג זה זה כמו המלצה על עיצוב חברה וכד'. נפתח. |
יובל- טענות.
שחר תראה, אני לא יודע על מה להמליץ לך אבל יש לי המלצה אחת. אם אתה הולך על ib תחכה טיפה. עכשיו יש כבר 2.4 אז תחכה ל-3 ולא יהיו באגים. |
מה שהמלצתי לך בפרטי לך על זה מילה שלי!
|
VB
|
vb
|
VB ואתה יכול לשדרג אותה תמיד :) בחינם
|
VB
|
ציטוט:
אני משתמש בvb כבר מעל לשנה ואני מרוצה מהמערכת ולא מתחרט שקניתי אותה לא התנסתי ב-ib ככה שאני לא ממש יכול להשוות אבל לדעתי עדיף Vb גם התמיכה שם מעולה גם המערכת נוחה והאדמין ממש נוח |
vb....
ודרך הגב זה לא ipb? |
ממליץ על VB
|
אני חושב שמבחינת אבטחה VB יותר טוב אבל מבחינת נוחות אז IPB.
לא התנסתי, זה רק מרושם כללי מהמערכות. |
ipb - אפשרות לשידרוג בכל רגע, תמיכה מצויינת, מגוון מודים רחב =]
|
vb
|
אני התנסתי ב IB מערכת ממש סוסה..
כמו VB כזה יש לה פאנל משהו תותח.. VB מערכת כבדה עם אתה הולך לפתוח ל זה פורום כללי. אל תקנה VB למה הפורום פחות ישקיע יש בה פחות פעילות והכל. IB באמת מערכת טובה אני התנסתי עליה VB היה לי רישיון שנה וניסיתי את כל הגירסאות אומנם מערתכ מוצלחת אבל לא כ''כ ממליץ עידן, . |
ציטוט:
ציטוט:
|
לפי מה שידוע לי - ib מפרקת את השרת היא מעמיסה עליו הרבה יותר מVB עם המסדים שלה .
|
אני ממליץ לך על vb...
|
אני דווקא מאוד אוהב את ה-IPB.
אחלה מערכת, נוחה ומאובטחת. אם אתה מחפש נוחות ומערכת שתהיה בה גלישה כיפית כזאת אז לך על ה-IPB. אם אתה פותח פורום כללי כזה ושיראה טוב לך על ה-VB. זה לפי דעתי. |
IB היא הרבה יותר טובה עם לוח בקרה שיש בו כל דבר הכי קטן שאתה רק רוצה לשנות או לעשות היא מאוד נוחה מקצועית ויפה.
|
לדעתי נוח יותר IB אבל ב- VB יש יותר פונקציות...
|
VB
|
תעשה טעות חמורה אם תקנה IBHEB, מערכת חרא - במובן המילה
VB מערכת נוחה, והכי טובה שיש. |
ציטוט:
אני אישית היתי הולך על VB בגלל שהיא הרבה הרבה הרבה יותר מאובטחת מאשר IPB...אבל מה....IPB יותר מתאימה לפורומים כאלה כללים לדעתי...VB יותר מתאימה לפורומים של תמיכה, חברות, או כל דבר אחר שקשור למקצוע....(עסק) לפחות זו דעתי. |
קוראים למערכת ipb, לא יודע איך בישראל המציעו את השם IBHEB, אבל קוראים למערכת invision power board משהו כזה.
טוב, vB עדיף על Ipb, בהכל. |
ציטוט:
ואני בטוח שלא ניסיתי את הגירסא החדשה 3.6.0 (עדיין בגירסת ביטא) ולא ראית את הפונקציות החדשות |
VB
|
vB
|
אם אתה פותח פורום כללי שיש בו פורום לכל נושא, בסידור CS, אל תקנה!
ipb החינמית מספיק טובה וכמעט ולא מרגישים בהבדל. בסידור הרגיל, כמו כאן, ההבדל הוא עצום וכדאי לקנות vb. |
ממליץ לך ללכת על vbulletin בגירסא החדשה 3.6 יש הרבה מאוד אפשרויות אתה יכול לראות אותם כאן http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=186803
|
ציטוט:
|
vb...
|
מישהו יכול לרשום לי מה אני מקבל ברישיון לכל החיים בכל אחת מהמערכות? ז"א כמה זמן שדרוגים, תמיכה, עדכונים, גרסאות חדשות וכדומה..
|
תגידו, איפה אני יכול למצוא מודים וסקינים להורדה של VB..?
תודה |
בלי לחשוב פעמיים, לך על VBulletin.
המערכת מאובטחת יותר טוב, ויש בה הרבה אפשרויות שאין ב IPB. |
ממליץ על VB
נוחה כמו הפורום הזה.. אני משתמש בPHPBB |
ציטוט:
שוב אני אומר,VB זה הדבר. |
ציטוט:
ותאמין לי שבשביל ה"קרדיט" זה לא שווה. |
ציטוט:
תמיכה אתה מקבל דרך הפורום שלהם או דרך האיזור חברים יש שם כרטיסיות תמיכה, מנסיון התמיכה שם מעולה ומקבלים תשובה מהר, אחרי שנה אתה עדיין יכול לקבל תמיכה דרך הפורום או דרך האיזור חברים. יש גם אפשרות לתמיכה טלפונית אבל זה בתשלום נוסף ציטוט:
יש עוד אתר אני פשוט לא זוכר את הכתובת שלו ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:59. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ