![]() |
דרוש בונה מערכות מתקדמות לפרוייקט ענק רציני. למתאים- שכר מעל 3000 ש"ח.
*****לכל אלו שמסתכלים שוב על ההודעה:: היא שונתה כדי שתבינו יותר פרטים. נא לקרוא שוב*****
שלום לכולם. אתמול (יום שישי) המעסיק שלי קרא לי עם רעיון חדש לפרוייקט רציני שיתחיל בקרוב. (אני לא אספר כרגע על הנושא שלו שכן הוא יחודי, אני רק אפרט מה אני צריך) אז ככה. המעסיק שלי הוא כמובן האיש שאני עובד אצלו במשרד גרפיקה. הוא בן 30. אך אין לו ידע בבנית אתרים. ולכן אני יהיה אחראי על הפרוייקט הזה ביחד עם עוד מעצב עם תואר שני בעיצוב והוא בן 25. (הפואנטה המרכזית כאן- אני לא רוצה משחק ילדים. המתכנת יהיה אחראי ורציני למשך כל העבודה הארוכה. כל בעייה הכי קטנה שיעשה לנו תועבר ישר למעסיק. (לא מומלץ). ולכן אני לא מעוניין לעבוד עם ילדים.) פירוט: -אני צריך מערכת רצינית. מפורטת ככל האפשר. -המערכת תבוא עם לוח בקרה מפורט ככל האפשר. -עם מערכת באנרים מתחלפים באזורים מסויימים. -אפשרות להוספת קטגוריות, ונושאים באזורים שיוגדרו לכך. -יהיה בה אפשרות לחיפוש ספציפי של כל דבר שקיים באתר. -מערכת ללא באגים. ואני מתכוון לזה. -אבטחת המערכת והאתר חשובה לי מאוד. -המתכנת יוכל להלביש את המערכת על עיצוב. -וכמובן שהאתר יהיה מושלם מבחינת קידוד והתאמה לכל הדפדפנים. -שפת המערכת---ASp או PHP. -כל מה שכתבתי כאן זה לא יהיה הפירוט הסופי. מה שיהיה בסוף זה מה שיתואם ביני ובין המתכנת ע"י מסמכים שישלחו בפקס וע"י חתימת יד של המתכנת. (מדובר בעבודה גדולה מאוד, שתתוגמל כראוי. והמעסיק לא אוהב פאשלות) -לא רוצה מישהו שמתחת לגיל 16. אוליי יש מצב לגיל 15 אם מדובר בבן אדם רציני. -ואני חוזר שוב! אני רוצה מהמתכנת אחריות ומקצועיות לכל אורך העבודה! ואפילו שהיא תיגמר יש מצב שאם הוא היה טוב אני יקח אותו לעוד עבודות קבועות בעתיד. שימו לב!:: :: עדיפות למתכנת שיוכל להגיע למשרד כדי שיוכל לקבל תידרוך עבודה וכל הפרטים כמו שצריך. :: :: המשרד נמצא בבית שאן:: (ואני חוזר- עדיפות. לא חובה) *חובה על המתכנת להשאר איתנו ברגע התחלת העבודה ועד סיומה. (אני מתכוון...שלא יתחיל ובאמצע פתאום לא בא לו ואין לו כח.... עד הסוף.) *המערכת תיהיה ברובה פאנל ניהול שחובה שיהיו בא את האפשרויות שאני אציין מתי שאבחר את המתכנת המתאים. (וזה כולל פאנל ניהול מסודר כמו שצריך וקל לתיפעול ע"י אדם שאפילו לא מבין באינטרנט) *כעיקרון העיצוב ינתן למתכנת שיחתוך אותו, וילביש עליו את המערכת, וחובה שיגרום לטבלאות לא להתפרק בשום צורה. פשוט שיתרחבו עם הטקסט. *css כמו שצריך. עיצוב טקסט וכל השאר- חובה שיהיה בקוד תקין לחלוטין. ----- שכר: כעיקרון הוא יהיה לפי דרישת המתכנת אחרי שראה את התוכנית המפורטת. -יש תקציב גבוה. דרישות מהמתכנת: -כאמור, שייה רציני ומקצועי. בלי ילדותיות. -חובה עליו להיות זמין מתי שניצור איתו קשר. (זמינות באייסי, מסנג'ר, פלאפון עדיפות, אך לא חובה) -מעל גיל 16. (ניתן גם 15, אך רק אם מראה רצינות) -חובה להראות לי כאן עבודות קודמות. -חובה! שיוכל לעשות את כל מה שרשמתי! אני לא איכפת לי מכלום! שיעיין שוב בדרישות שלי ושיבדוק שהוא מספיק מיומן! אני לא רוצה להגיע לשלב שהוא יגיד לי שהוא לא יודע לעשות משהו כי אני יזרוק אותו לעזעזל בלי שום תשלום וגם עם תביעה על הראש על זיוף חוזה! (המתכנת יחתום על כמה טפסים לפני תחילת העבודה) -כאמור, להראות לי כאן עבודות קודמות. רוצה עסק רק עם רצינים ומיומנים. -בעל חשבון בנק פעיל. (לא עובד עם דואר וכל החרא הזה.) - שנוכל לשלם לו כמו שצריך:p ו.....שיהיה במצב רוח טוב:) זה הולך להיות משהו ענק. ואני לא צוחק. המון עבודה יש לנו לעשות. (גם לי צפויה משכורת גבוהה מהרגיל החודש:D ) יאאלה חברה....תקראו הכל...ותנו לי הצעות. רפי חטואל, נציג עוסק customodel. |
לא לשכוח....
לא להגיד לי "פנה אליי" וכדומה...אני לא פונה לאף אחד. כל מי שמעוניין שירשום לי כאן את כל הפרטים שביקשתי, כולל עבודות קודמות. אני אבחר את המתאימים:) |
אתה מצחיק אותי קצת גבר
אתה מבקש מתכנת ברמה לעבודה קשה וארוכה ואתה מדגיש ארוכה וקשה בתקציב של 4000+ שאני מאמין שזה לא יעבור 6000 שקל אני לא חושב שיש מתכנת שמכבד את עצמו יסכים לזה תשב שוב עם הבעלים של החברה לעלות את המחירים בצורה דרסטית כי בסוף גם תשלמו 4000 וגם תקבלו איכות בדיוק כמו המחיר אם זה לטווח כל כך ארוך וקשה כמו שאתה מציין |
ציטוט:
אמרתי, שהתקציב כמובן שיתחיל מהסכום של 3000 ש"ח. ויקבע סופית ע"י המתכנת אחרי שראה את החוזה ורשם בו את תנאי השכר שלו. בעיקרון....לא נראה לי שיש הגבלה בתקציב:) |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני אומר, המתכנת יראה את התוכנית, ויקבע בעצמו את השכר שהוא חושב שמגיע לו. --תתעלם מהשכר ההתחלתי. המתכנת יקבע מה שבא לו. מרוצה?:) |
ציטוט:
עכשיו לשאלה שאני רציתי לשאול למה לא PHP? |
ציטוט:
המליץ לא לעבוד עם php. asp ניתו יותר לאבטח אותה. (אם תוכיחו לי שאפשר לעשות את אותם דברים ב-php יש מצב לשינוי:) ) |
ציטוט:
|
רפאל, 3000 ש"ח לחודש או לכל הפרויקט?
|
256936525
hydra@xtazi.net - MSN eMail hydras@gmail.com אתר לדוגמא (היחידי שיש לי אישור לפרסם כרגע הוא www.hxh.co.il). פלאפון אני לא מפרסם כאן. בנוגע לתקציב בשביל זמן העבודה שאתה רוצה שכח מזה. עבודה של מספר חודשים, השכר מינימום לכל חודש הוא 3000-4000 בשוק לכן יש לשלש או להכפיל את השכר - זהו המינימום. |
שוב,
המחיר לא קבוע. לאחר שנסגור על תוכן מסודר, המחיר יקבע. אסף- מחיר סופי בסיום העבודה:) לא חודשי. אני מחפש פרילנסר, לא עובד קבוע. |
ציטוט:
|
מוזר מאוד,
Asp מאובטחת מצורה מסויימת מאוד, כלומר מתכנת Asp שיכול להגיע לרמת אבטחה כה גבוהה שתעבור את הרמה המקסימאלית ב Php צריך להיות או גאון מחשבים בגיל צעיר או אדם עם תואר אקדמאי. כלומר, קשה לי להאמין שאתה מחפש מערכת כה מאובטחת שלא ניתן להשיגה ב Php. Php יותר ייעילה ואפשר להוסיף לה תוספות לשרת חינמיות ובתשלום שיעניקו לך אבטחה מקסימאלית וגבוהה מ Asp. והכי מוזר בכל העסק הזה הוא להעסיק האקר. וואלה יופי האקרים מרוויחים כסף מרשעות, זה רק מעודד אותם. |
אוקיי, קבלו עדכון חשוב למה שרשמתי. (אני גם אעדכן באשכול הראשי)
שימו לב: כשאני אומר עבודה ארוכה, שלוקחת כמה חודשים, זה רק להמחשה. לא יותר. כי כעיקרון אנחנו (אנשי הצוות) עדיין בשלב בניית התוכנית. ופשוט נראה שיקח הרבה זמן עד למוצר המוגמר. אז פשוט רשמתי שיקח הרבה זמן לעבוד על זה. -- פשוט יש מצב שזה יקח הרבה פחות. אל תבואו בגישה של "אני הולך לעבוד מספר חודשים אז אני יקח יותר כסף" כי סה"כ אתם תקבעו את המחיר וגם את הזמן שיקח לכם אחרי שנראה לכם את התוכנית. רפי. |
ציטוט:
קבל ציטוט מתגובה קודמת שלי: ציטוט:
רשמתי שצריך asp על סך המלצה. תוכיח לי שיותר טוב php אז אני בסדר עם זה. |
בהצלחה רפי :) מקווה שגם לי תהיה עבודה על הפרוייקט הזה :)
|
ציטוט:
מצטער גל. ותודה:) |
אני לא חושב שיש איזשהי הוכחה שasp יותר מאובטחת מphp או Php יותר מאובטחת מasp או לא יודע מה.
זה העדפות אישיות ולדעתי לפרוייקט כה גדול כפי שאתה טוען בכלל אבל בכלל לא כדאי לשלולל את הצד השני. זאת אומרת, כשפסלת את Php פסלת הרבה אפשרויות שיכולת לקבל. לדעתי "asp יותר טוב מphp" או להפך - סתם בולשיט. ותגיד "הוא" (הממן) מודע עד לאיזה מחירים זה יכול להגיע? אה כן... ובהצלחה! (ותעדכן אותנו בעתיד לגבי הפרוייקט) |
אוקיי.
תחליטו אתם. מי שיכול לעשות את מה שביקשתי ב-php, אז זה בסדר מצידי. עדיפות (על סמך המלצה מצד שלישי) ל-asp. עכשיו יותר טוב? :) |
Asp יותר מאובטח מצד אחר, צד השרת שעובד של ווינדוס ומהעובדה שasp הוא לא קוד פתוח הוא אמור כמובן, רק אמור להיות מאובטח יותר מphp.
מבחינת יעילות שניהם אותו הדבר, לasp יש יתרונות על Php בדברים מסויימים ולהפך. |
תסביר לי במייל מה אתה צריך שמצריך אבטחה כ"כ גבוהה...
במידה ויש לזה פתרון ב PHP אומר לך, ואז נוכל לדבר כבר יותר לעומק לגבי המשרה :)... Ikki@MegaPhoenix.Net בברכה, Ikki |
עבודה כזאת יכולה להגיע ל 35$ לשעה
ואני לא חושב שזה שווה... |
זה יכול בכמה חודשים להגיע אפילו ל-20 אלף שקל (אני לא מתכנת) אבל אם הממן יודע ויש לו תסכומים האלה אז זה שווה למתכנתים
ודרך אגב במה קשור הפרויקט אם אפשר לשאול |
אוקיי חברה.
ערכתי את ההודעה הראשית. יש שינויים. נא לקרוא שוב את ההודעה, והמעוניינים יראו כאן דוגמאות. רפי. |
כמו שאמרתי מקודם-
eMail - hydras@gmail.com MSN - hydra@xtazi.net ICQ - 256936525 עדיף לא בICQ, לרוב לא זמין שם. עבודה לדוגמא- www.hxh.co.il אני מתכנת ASP כמובן. עובד כרגע על עוד מספר גדול של מערכות אשר עוד לא עלו לאוויר (לא מערכת מוכנות למכירה אלא מערכות הזמנה אישית ע"י לקוחות). בנוגע להתאמה לכל הדפדפנים זהו התחום שהכי חשוב גם לי (אני איש של FF ולכן אני כותב את הקוד בהתאם לXHTML החדש ביותר וכותב אותו בSTRICT משמע אין אפשרות לטעויות בקוד אחרת הקוד לא יעבוד בכלל - קוד אשר נכתב בXHTML העדכני ביותר יעבוד בכל הדפדפנים). בנוגע לכל שאר הדרישות מהמתכנת, כולן בסדר (משמע מעבר לגיל המבוקש, בעל חשבון בנק פעיל וכו'). |
ציטוט:
מחר אני אצור איתך קשר:) |
אהו אנשים תירגעו...
הוא לא פירט כלום, רק הסבר מילולי כללי על דרישות אנוש. אז מה אתם קופצים ואומרים יכול לעלות 30 אלף וכל החרטא הזה. אתם לא יודעים אפילו מה העבודה... אז תרגיעו קצת את הרוחות... |
ציטוט:
אתה בהחלט צודק.:) לבינתיים קיבלתי רק מועמד אחד. אין עוד שעומדים בקריטריונים? |
המחיר שאתה מציע לדעתי הוא נמוך מדי.
בכל אופן, אני ממליץ בחום על ערן אילוז (בכינויו כאן: eran eluz) אם אני לא טועה... אמין, זמין, מיקצועי ברמה גבוהה ביותר, אחלה בנאדם, בן 17-18 לא זכור לי בדיוק, עובד ועבד על המון פרויקטים. עבדתי איתו על 2 פרויקטים, ואני לא חושב שאני הולך להפסיק. כמו-כן, על איכות משלמים. אני אשאל אותו אם הוא מעוניין בעבודה, הוא יציג לך את עבודותיו.. בקשר, לקושי העבודה שהצגת, הוא מסוגל לזה, וגם להרבה יותר, מניסיון... |
כמו שאלון אמר, אני לא חושב שתהיה לי בעיה להתמודד...
אני משאיר פה מייל, תשלח אליו מפרט או שאלות נוספות. eran@pixeline.co.il |
ציטוט:
פיקסליין - מומלץ! |
ציטוט:
(קיבלת כאן אחלה המלצה:) ) בכל מקרה, תוכל להראות לי כאן עבודות קודמות שלך? וגם פרטים אישיים עליך? אם תיהיה מתאים אני אצור קשר:) |
איי איי איי.... המצב קשה. אנשים עובדים קשה במקדונלדס מקבלים 16 שקל לשעה. ואתם מתלוננים על פי עשר מזה. :\
|
ציטוט:
כאן צריך. דבר נוסף, גם פסיכולג לוקח על שעה סכומים עצומים, ועל מה? על שהוא מדבר עם בן אדם 60 דקות. הסיבה היא : לא על ה60 דקות אלא על הניסיון וכל השנים שבהם הוא למד. ככה זה אין מה לעשות. תעבוד בשוק תקבל כמו בשוק, ולהפך. |
ציטוט:
אבל בקשר לASP זה נכון ASP הרבה יותר מאובטח ופחות מוכר מPHP ככה שאין הרבה מתכנתי ASP כמוני, הייתי שמח לעזור אבל אני בן 12 וחצי, וזו קצת בעייה עם חשבון הבנק שאין לי... :-) |
פנה אליי אחי 1300882
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:51. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ