![]() |
מחפש תיכנות לחברת אחסון, בתמורה:דומין ישראלי
אוקי שלום לכולם!
אני מחפש מתכנת טוב שיתכנת לי עיצוב לאתר איחסון כולל חיפוש דומין, התחברות לפאנל ניהול וטופס הזמנה! בתמורה: תקבלו את הדומין www.xday.co.il שנשאר לו שנה וקצת! כנסו אליי לאיי סי קיו 200033858 או לפרטי (רוצה לראות עבודות) |
צור עימי קשר...
אני מעוניין... פרטים בחתימה!!! |
אתה גם לא נותן תמורה כספית ונותן במקום זה דומיין, אבל לא רק זה, אתה נותן דומיין יד שנייה שיש לו רק שנה לסחוב ולמתכנת אין את היכולת לבחור את השם אפילו. ואוו, השוק פשוט בתהילכי פריצה, מדהים.
ובכל מקרה, אני אעזור לך קצת, אתה צריך לתת מידע. האם אתה רוצה רק קידוד או תיכנות (שזה אומר PHP\ASP). |
ציטוט:
|
ציטוט:
בשביל לחדש אותו הוא לא יוכל לשלם 90 ש"ח אלא אם כן הוא רוצה עוד שנתיים של המצב שתיארת, יצטרך לעשות הפסקה באתר של כחצי שנה ולרכוש אותו בעצמו במחיר מלא! |
אני לא מבין?
לא רוצה? למה סתם להגיב? "ו...אל תשכח שהדומיין לא יהיה של המתכנת כי הבחור לא ישלם 260 שקל להעברת בעלות וככה המתכנת תמיד יהיה בעמדת נחיתות ("לא תעשה לי את זה אני לוקח את הדומיין")." הדומין גם לא רשום עליי אלה על הבעל חברת איחסון אבל מה שאני אומר לו הוא עושה! למה סתם להעביר בעלות? וחוץ מיזה שהוא יכול לחדש אותו עוד שנה בכמה כסף שזה עולה! דרך אגב זה כולל PHP וחוץ מיזה אני אומר לבעל חברת האיחסון "מעכשיו הדומין שלו" ככה שאני לא יכול להגיד לו אם לא תעשה לי ככה אני יקח לך אותו, וחוץ מיזה שאני לא מניאק כמה שאתה חושב! |
אמרתי לך שאני יעשה לך את זה אתמול בלילה .. איזה מסטול..
עוד מעט אני יתחבר למסנג'ר האישי שלי.. |
ממליץ על יוסי.
הוא לא רמאי... אל תדאגו בקשר לזה. |
תודה רבה אבידן, שמח שאתה חושב עליי ככה!
עוד מישהו? נכנסו 2 אבל לא רציניים, אחד לא עונה ואחד רוצה דומין חדש |
ציטוט:
|
צור קשר.
|
לא צריך כבר השגתי@
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:47. |