![]() |
לדעתי הגזמתם עם אדם
אדם בנאדם אחלה
הוא עזר לי המון בשרת בגלל שאדון משה מדיגיטק נסע לטורקיה לשבוע והשאיר אותי בלי Root ! בכל מקרה לדעתי קצת הגזמתם יש לו חברה איכותית וטובה הוא לא נוכל ואפשר לסמוך עליו הוא איחר טיפה עם אקסטרים-סרב וזה קורה לכל חברה בעולם שלפעמים יש קצת איחורים ובעיות ואני לא מכיר אף חברה שבחיים לא היה לה שום בעיה קטנה בכל מקרה , חבל מאוד שכולם ישר התנפלו על אדם , כי לדעתי הוא אחלה בנאדם ולדעתי צריך גם להוציא אותו מהחסימה הוא לא אשם שהוא התעצבן עקב מה שקרה , ואני אישית מבין אותו.. יום טוב לכולם, בן. |
ציטוט:
הבנאדם הזה לא מגיע לו חברה בכלל. זה אחד מן האנשים האלה שמטיילים עם החברה ב"סטלה" שלהם, זה מה שקורה כשנותנים ל"ערס" לנהל עסק. |
מסכים איתך בכל מילה !!
מישו פה זורק איזה מילה וכולם כמו חיילים ישר אחריו מכפישים שם של חברה שלמה !!! חבל די הוסט יש לה שם גדול בשוק ההוסטינג וחבל שמשתמשים זבלים סלחו לי על הביטןוי הורסים חברה שלמה אז היה קצת עיכוב מה קרה גם הוא בנאדם פשוט לא מתביישים האנשים כאן. |
ציטוט:
אז שלא יתנו לפריקים ואשכנזים לנהל חברות בדיוק כמו שאתה אומר !!!!!!!!! |
ציטוט:
ציטוט:
אתה טוען שכל אחד שהוא ספרדי הוא ערס?...או שלהפך,אתה טוען שכל אחד אחר הוא פריק? עדיף שתנמיך קצת עם הדעות שלך.... וכן,לי יש בעיה עם ערסים,ה"ערסים" הורסים את המדינה ומשחיטים אותה....ערס זה דבר שיותר גרוע מפלסטיני,כי הוא גם אחד מאיתנו וגם הורס לנו ואותנו..... |
תאמין לי שיש כאן אנשים ואנשים שהם בעלי חברות אכסון שמחכים שיהיה איזה פדיחה כדאי ללכלך ולהרוס אחד לשני ככה אני חושב שהכל ידרכדר כאן לשוק במקום להחמיא אחד לשני , זה מה שעושים וחבל !!!
|
ציטוט:
|
ולי יש בעיות עם פריקים ועם אנשים כמוך אני חושב שאנשים כמוך הורסים תמדינה סבבה?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
פריקים, ערסים, חנונים, מגניבים למי איכפת בכלל?
הבנאדם נותן לי שירות טוב? שרת מהיר? לא בורח עם הכסף לשום מקום? זה מה שאני צריך. ולדיון שפתחתם פה, מזה ערס? סתם בנאדם שמשחק אותה, אין דרך אחרת לתאר את זה. קשה לו להתמודד כנראה עם אנשים, אז הוא מנסה להתנהג בקשיחות (האמנם?). מזה פריק? בנאדם שנולד כנראה עם משהו "קצת" שונה במוח, לא נגיד עכשיו משוגע, אבל לא רחוק. |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה בדיוק מה שאדם לא עשה! ציטוט:
|
בואנה כוס רעבק אל תן לי לחטוף עלייך קריזה אתה רואה מה אני אוהב בפרייקם מפגרים כמוךךך שהם גברים אחרי מסך בוא תגיד בפניםםם עם ישארו לך פניםפ ימעפן קיצור לא נהרוס תפורום ולא תאשכול אז סע מפה יחתיכת מעפן
|
ציטוט:
1.הוא מגיע אליך עם אקדח הורג אותך ומתאבד 2.הוא מצלצל לעורך דין...ואתה תהנה מנקניקים בתחת לכמה שנים הטובות חלאס אני סיימתי להגיב פה |
חחחחחחחחחחח לך לך תבכה לאמא תזמינו משטרהה ימלשין מניאק יהומו
|
למה אתם מורידים את הדיון לרמה כזו נמוכה?
הייתי נועל את הדיון מאשר לתת לו לרדת לרמה נמוכה יותר ממה שהוא (אם בכלל אפשרי). |
ציטוט:
יותר נכון,עכשיו שהרצאתי לך על החוק..אני לא מגיב יותר |
האשכול הוא לטובת אדם אז מתוך כבוד לאדם אני לא מגיב פה יותר .
|
ציטוט:
אהה..אגב. אתה הסיבה העיקרית למה אני לא ממש אוהב את אדם והשרתים שלו, בגללך היו לאדם התקפות תמידיות בשרת. והנה בבקשה, על זה בדיוק אני מדבר. יש ביטוי מאוד חכם לגביך: "תגיד לי מה החברים שלך ואני יאמר לך מי אתה". מי שהבין את הרמז לגבי הביטוי אז אחלה. |
ציטוט:
לדעתי צריך להביא לשניכם אזהרה ולנעול את האשכול ובקשר לאדם עם היכרות שלי בהוסט הוא בן אדם אחלה והוא התגונן מפני התקפה של כל האנשים פה בהוסטס מה שהיה לא יפה :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
שוב, הוא תקף באופן חריף ומכוון חברות אחסון שרק נפתחו. הוא אוהב מאוד להשוויץ במה שאין לו. |
לפחות שני משתמשים קיבלו פה אזהרות, חלק אפילו קיבל יותר מאזהרה אחת בתוך אשכול אחד!!
אני לא רוצה לראות את השפה הזאת פה יותר. אין פה מקום להכניס שום הערות על רקע מוצא או עדתי/דתי. זה לא לעניין בכלל. לגבי אדם פונטה, הוא ביצע פירסם הודעות שהיו להם משמעות מאיימת בפורום כלפי משתמשים, מנהלים וגם כלפי האדמין של הפורום, וזה בלי להתייחס בכלל לטיב השירות שהוא נותן. לפי דעתי, ההתייחסות של המשתמש כלפי משתמשים אחרים הייתה של זלזול והתנשאות. הבלגתי על זה הרבה מאד, והיו לי על כך עשרות פניות, אבל המשתמש אדם החליט לא לקבל את עצתי ואף שלח לי מכתב שלצערי הוא השתמש במילה "מאיים" בתוכו, וזאת מילה שלא קיימת בשיחות איתי. הוא גם הסביר שהוא לא צריך אותנו, והוא הולך להקים מעצמה. איחלתי לאדם הצלחה בהמשך דרכו. האשכול ננעל. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:33. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ