![]() |
ספריי שלג, זרחנים לפה, מוצצים, צמידים וכד' הכל פה!
אהלן,
יום העצמאות קרב, ואיתו הדברים החמודים שרשום בכותרת. בכל מקרה להלן המחירים: ספריי שלג מ1-50 כל אחד 10 ש"ח. למעלה מ50 יחידות כל ספריי 8-8 וחצי ש"ח.(ניתן להתגמש.) זרחנים לפה: 200 זרחנים לפה במחיר מבצע של 100 ש"ח. ניתן להזמין באלפים. משלוח במרכז=10 ש"ח. משלוח בחיפה והסביבה 30 ש"ח. עריכה: שתייה כל בקבוק 2 וחצי. צמידים וכד' ניתן גם להשיג. לפרטיים נוספים: מייל- idansror@nana.co.il אייסיקיו- 128783 פלאפון- 0525381774 |
המחיר של הספריי מאוד יקר
|
זה תלוי עם אתה קונה ביחידות המחיר יורד.
בכל מקרה, משלוח ממש זול 10 ש"ח. |
זה המחיר אצל היבואנים חבל לכולכם על הזמן .
אל תגידו שזה יקר כי זה המחיר ואני אומר לכם את האמת ? הוא קונה את זה אוליי שקל פחות . |
השנה הקקות העלו מחירים
|
ציטוט:
אז בדוק פחות הם קונים את זה . ירין . |
ציטוט:
|
חחחחח בטח, אחרי שלפני 4 שנים התפוצצה לנו כל המקלחת בגלל אחד כזה חחחחחחחחחחחח...
;) הכנסתי "בטעות" ספרי למיים חמים בתוך הכיור(לפני יותר מ 4 שנים, ככה 6 שנים), ואחרי איזה 5 דקות שאני מתקלח היה פיצוץ, אבל לא סתם פיצוץ, כל השיש(שיש כפול) התנפץ, הכיור הלך, כל הארונות נשברו, בתיקרה היה חור וכוו........ חחחחח עוד שניה מתתי:| |
ציטוט:
|
איך המשלוח מגיע?
עריכה - בבקשה תהיה זמין! |
יקר.
אני אז קניתי כל ספריי ב 3 שקל והייתי מוכר ב 7 היה נמכר כמו סוכריות. |
בהצלחה!
|
ציטוט:
אתה מדבר ברצינות?! :P |
ציטוט:
אבל לרסס על הרצפה ועל מכוניות וזה זה לא חוקי.. |
אני קונה והולך למכור... אני קונה מהיבואן ב6 וחצי...
|
אצל יבואן עולה בסביבות ה5 שקל ספריי
אפילו טיפה פחות למה שמישהו יקנה ממך במחיר עלות כשיש בכל מקום את זה ב10 שקל בלי משלוח ושם דבר על המקום אתה מקבל תספריי |
רגע רגע רגע.. שאני אבין ?
אלא מחירים לשימוש עצמי או לשימוש מסחרי ? לי נראה יותר לשימוש עצמי |Rolleyes| ד"א, לא הבנתי מה הקטע של לפרסם את זה פה... הוסטס הוא אינדקס אתרי אחסון אתרים וכל מה שקשור לאינטרנט, ולא לוח מכירות. |
כי בהוסטס נמצאים המון ילדים שחולמים לעשות כסף קל כל השנה
ונותנים לאנשים לעבוד עליהם במחשבה על הרווחים שיעשו כשבעצם יתקעו עם הסחורה אם תשים לב, המון ילדים (ואני מדגישה ילדים - תסתכל על הגיל) מתעניינים בזה ולא חושבים אפילו לרגע שמה שהם קונים לא בהכרח יימכר |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
http://www.police.gov.il/yeladim_uno...zuim.asp?pn=01 |
ציטוט:
מה יחרימו לי קודם? |
ציטוט:
|
ציטוט:
קודם כל זאת קריעת תחת. ב' כל הכל נמכר! שנה שעברה היתה לי בסטה, 1300 שקל מזומן. לא היית רוצה בשביל 4 שעות? תאמין לי שאם היה לך אפשרות להזמין ולמכור היית עושה אותו דבר. |
ציטוט:
ועידן, שיהיה בהצלחה במכירה :-) (והרבה בריאות לאבא) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ