![]() |
Up2u - מערכת העלאת קבצים לאתרך בחינם.
שלום לכולם!
האתר שלי ושל שותפי אביב, נפתח בגרסת Beta. אז מהו Up2u ? Up2u הינו שירות אשר מאפשר לך, להרשם, ולקבל מערכת העלאת קבצים משלך , לאתרך. מה המקסימום שאני יכול לאפשר להעלות במערכת שלי ? המקסימום שאתה יכול לאפשר הינו 250,000 בתים. השירות נפתח רק עכשיו, והוא בגרסת ה-Beta , וכתובתו : http://www.up2u.info הגבלת סיומות וצפייה בקבצים שהועלו יעלו בקרוב - עמכם הסליחה. מקווה שתרשמו ותהנו מן השירות, אמרי . |
250,000 בתים הם כ- 250 KB, יש לך טעות :)
אני מניח שהתכוונת ל-25 מגה, אם כך, 25,000,000, ככה כתוב באתר שזו המגבלה. ושיהיה בהצלחה. |
פשש רעיון נחמד מאוד :)
בהצלחה. עריכה: שגיאה חמורה! איך אתה מרשה להעלות קבצי PHP? מישהו בקלות יכול להרוס הכל... וגם אחרי שזה העלה זה הוסיף למעלה: קוד:
Warning: fopen(sogim.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/imri/domains/imri.wisetp.com/public_html/mlnn/upload.php on line 106 עוד משהו, בכותרת זה כותב: קוד:
 mlnn |
ציטוט:
את האמת שהתלבטתי מאוד, שוב תודה. תודה לכולם , אשמח אם תרשמו לשירות. |
ציטוט:
שחכתי לעשות משהו, אתה צודק במאה אחוז. עריכה: סודר ותוקן. Mlnn - קרא בפרטי. |
יפה מאוד
לפי דעתי אתה צריך להראות אתר לדוגמא כדי ליראות איך זה ניראה |
תודה,
הנה משתמש דמו : שם משתמש וסיסמא : demo התחברות : http://www.up2u.info/connect.php מקווה שתרשם. |
יפה..
|
ניכנסתי
ניתן לשנות את העיצוב? אין קוד שתילה לאתר? גיסת הדמו זהה לחלוטין לגירשה של מי שנירשם? |
כרגע לא ניתן לשנות עיצוב, בקרוב תעלה גרסה מורחבת אני מקווה ובה יהיו יותר אפשרויות.
למה אתה מתכון שאתה אומר קוד שתילה? אמרי. |
קוד לשתילה בדף html אבל זה לא משנה
לאיפה הקבצים מועלים חשבתי שהם מועלים לשרת של המשתמש |
הקבצים מועלים לתיקיית המשתמש.
|
בשרת שלך?
|
נכון מאוד.
|
אוקי
שיהיה בהצלחה אחי |
תודה רבה לך ולכולם.
|
אין תגובות ?
|
יש יש
מערכת פצצה שימושית מאוד ד"א אם אתה יכול לצור עימי קשר באחת מתוכנות המסרים |
אתה רוצה להגיד לי שבכל פתיחה של מערכת אתם עושים copy לתיקיה? נראה לי יותר שימושי לעשות
http://up2me.info/?atombomb ולהשתמש בזה כ $_SERVER['QUERY_STRING']; לקבל את השם משתמש... |
יש אפשרות שיהיה פחות/יותר מ-250KB ??
אם כן תרשום פה איך . ירין . עריכה: בסדר, ראיתי שאפשר . |
הצעה קטנה,תעשה שיהיה באנר פירסום באמצעות sms ויראו את הבאנר בכל המערכות ואתה תרוויח .
ד"א,אחלה מערכת,בהצלחה .. |
ציטוט:
לא ממש הבנתי אותך. ותודה לכולם. |
אתם לא מבינים שזה לא מקורי, טחון ונמאס...
יש כל כך הרבה שזה כבר מעצבן... בהתחלה זה היה פורומים אחר כך תחרויות אתרים אחר כך ניהול לקוחות ועכשיו זה? אני מציע שתמצאו רעיון מקורי אחר... |
ציטוט:
|
נראה אחלה.
|
אחלה =]
שיהיה בהצלחה!@ |
תגיד
ציטוט:
|
נחמד מאוד שיהיה בהצלחה.
|
תודה עידן.
|
יפה,
|
ציטוט:
אני נכנס לפה ותראה שכמעט כל האתרים פה הם אתרי upload, וזה באמת נמאס. בסך הכל רעיון נחמד ובזמן הלא מתאים (בזמן שכל ילד פותח אתר upload). אין לי שום בעיה עם האתר שלך, אבל יש לי עם כל האתרים שיצוצו. |
לפרצוף בהצלחה אלמוג (אם זה אתה =])
|
לא עובד לי :|
|
לא עובד
|
כבר נפל? יפה ...
|
גם לי לא עעובד
|
ציטוט:
האתר לא נפל, החברה שממנה רכשנו את הדומיין עוברת לחוות שרתים חדשה ועד שהם יחזרו האתר לא יעבוד. המשך יום טוב. |
אהבתי את שירות העלאת התמונות ל SMS ..
בהצלחה! |
לא עולה....
|
נחמד בהצלחה לך
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:37. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ