![]() |
דרושים עובדים לחברת 1ndex.co.il
שלום לכולם,
לחברת 1ndex.co.il דרושים עובדים, מקצועות העבודה הם: - מתכנתים עם נסיון של שנה לפחות. - מעצבים עם נסיון של שנה לפחות. - אנשי מכירות אשר זמינים רוב היום. וזהו, 1ndex היא למעשה חברה לפיתוח אפלקציות, התמורה היא כספית בלבד, הסכומים המדוברים עליהם: מתכנתים - חצי משרה ( 3500 סכום התחלתי ) מעצבים - חצי משרה ( 3500 סכום התחלתי ) אנשי מכירות שליש משרה ( 750 שקל לכל היותר ) כמובן שהכל תלוי ברמת העבודה שלכם, החברה רשומה במס ומוציאה קבלות, אתר החברה יעלה כאשר ה Dns התעדכן בשרת החדש, -נדב בוטבול. |
נשמע מקצועי...
בהצלחה! אולי בעתיד אם אוכל ויהיה לי יותר ניסיון בתיכנות .... [: ושוב בהצלחה! אגב זה איכשהו קשור למנהל 1ndex ? בפורום תיכנות פה? |
1ndex הוא למעשה עובד בחברה, אני האחראי על הכל.
|
מומלץ לעבוד עם הבן אדם,
מומלץ ! :) |
3500 שקל לחודש ? אם כן, כמה אתרים לחודש יש לעשות ובאיזה רמה כל אתר ?
|
צור איתי קשר
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל זאת, האם התשלום הוא חודשי, או בהתאם לכל אתר ? |
ציטוט:
|
נדב בוטבול ?
בן כמה הוא ? 13 ? |
ציטוט:
|
אז כמו שאמרתי, אנא פרט. כמה שעות עבודה ומה הוא השכר לכל שעת עבודה ?
|
75 ₪ לשעה עבור מעצב ומתכנת אך לאנשי מכירות המכיר קבוע.
ואורי, אתה מוזמן להסתכל על המשפט האחרון שיש לי בחתימה, There are big people with little brain and there are little children with big brain. תפנים את זה. |
חחחח,
הרגת אותי... עבודה ע"פ שעות?, מהבית??! אני יכול "לעבוד" יום שלם ולהרוויח הון ממך... ולפעמים לא יודעים/זוכרים הכל, אז צריך לחפש במסמכים הרישמיים, על זה אני גם מקבל כסף?! אתה ילד שההורים שלו פשוט מחפים עליו... |
אשמח עם תיצור קשר,
מחפש עבודה כתומך טכני בחברה
שם: מושיר טויזר גיל:15 וחצי יודע אנגלית מאוד טוב!,זמין בפלאפון כל הזמן אני תומך בכל התוכנות שיש SkyPe VoipBuster ICQ Messenger pelephnoe אימייל SMS TS,Ventrilo בפורמי התמיכה של החברה לפחות 7 שעות ביום על המחשב אפילו יותר. יודע את כל סוגי הפאנלי ניהול, אני מתמחה ב da, הלמ,cpanel יודע להתקין סקינים,לכל המערכות,מתקין מודים מסובכים מבין במערכות פורומים כגון: HbNuker,phpbbheb,PHPNuke,IBHeb ועוד.... אני מדבר בשפה יפה ללקוחות.ויודע אנגלית טוב מאוד בבקשה ליצור קשר במסנגר:moshir.t@gmail.com איסקיו:293609 בתודה, מושיר |
נשלחה הודעה פרטית.
|
אני מעוניין להיות סוכן מכירות .
פרטים בפרטי. (אני מכיר אותך נראה לי ... אולי תזהה) |
נשמע קצת מוזר כי לפי שעות עבודה מאיפה אתה יודע שהוא עובד ולא אוכל
|
אני לא יודעת למה לי זה יראה מוזר אמרת אתה ילד בן 14 ,3500 סכום התחלתי למעצב לי זה נראה קצת משונה או מפוקפק..
טוב שיהיה בהצלחה ... מה אני יכולה להגיד חוץ מזה.. |
ציטוט:
מלבד זאת, כיצד תעקבו אחרי שעות העבודה של המתכנת ? |
אוקאי, לא הרד לרמה שלכם ומעכשיו לא אספק לכם יותר מידע, איך עוקבים אחרי שעות יכלתי לענות לכם, אבל עזבו , מי שמעונין למידע שיפנה אלי בפרטי או מהחתימה.
|
Butbul - נשלחה הודעה פרטית.
יום טוב. |
butbul=betzefer?
בית ספר תתחבר כבר לאיסיקיו אני צריך לדבר איתך! |
Alright
|
ציטוט:
מה זה עניינכם איך הוא ישגיח ואיך לא? מיותרות כל הודעות הספאם הללו.. |
נשלח אימייל בבקשה תבדוק אותו
|
כל מי ששלח מייל, שלח הודעה פרטית, עניתי לכולכם,
מצפה לעוד הצעות. |
לשנייה חשבתי שיהיה פה משהו רציני, אבל שכר מינימום?!
|
בוטבול שלחתי לך חוזר בפרטי..
דבר איתי במסנג'ר. אני זז לישון לילה טוב אחי דבר איתי מחר. |
|
שלום אם עדיין זה רלוונטי
אני רוצה להיות אי מכירות אני בן 13 כתה ח' בעל קושר שיכנוע גבוה ביותר לפרטים נוספים בחתימה תודה ולילה טוב |
אם אותם ילדים קטנים עם מוח גדול היו לפחות יודעים שאי אפשר להגיד little brain אלא אולייי אפשר להגיד small brain זה היה משנה המון..
|
נשלחה הודעה פרטית.
|
אני רוצה להיות סוכן מכירות
צור קשר לפרטים. |
ציטוט:
|
נדב, אני מקווה שהטעות הזאת, שאני רק עובד בחברה, לא תחזור.
למי ששאל, אני מנהל החברה, ונדב הוא השותף שלי. ועוד דבר, לאלו שמתווכחים על גילנו, שירגעו קצת, אתם לא יודעים את רמתנו, לא מכירים את הצוות, אל תחפזו ברעיונות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בתודה, ירון. |
אני צפיתי בכל האימילים שלכם, אל תדאגו, מי שאני אחשוב לנכון ליצור איתו קשר כך יהיה.
|
חחח... רבים מי המנהל של החברה... בהצלחה
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ