![]() |
מחפש להשקיע במספר אתרים.
שלום רב, ברשותי *סכום רציני להשקעה במספר רב של אתרים, אתרים אשר מעוניינים במשקיע מוזמנים לשלוח את כתובת האתר פה/הודעה פרטית + דרך ליצירת קשר.
תודה והמשך ערב טוב, אור. *לא כמו הרבה ילדים פה, כשאני אומר סכום רציני, אני מדבר על אלפי שקלים |
נשלחה הודעה בפרטי
|
הגבתי לך, אני מחכה לך :) .
אתרים נוספים מוזמנים לשלוח לי פרטית. |
שלחתי לך הודעה פרטית,
נוצר קשר :). |
סליחה על השאלה אבל אלפים? או עשרות אלפים?
|
שלחתי לך הודעה אחי
דבר איתי אני ממש רציני |
יש לי רעיון מאוד טוב לאתר כמו שאני יודע לא קיים כזה אתר ישראלי (ואני לא חושב שלא ישראלי אבל בזה אני ביכלל לא בטוח)
אינני מעוניין לרשום פה את הפרטים במידה ותרצה היכנס לאייסיקיו שלי 336117152 או במייל: Yakir@Banner.co.il הדברים אליהם צריכים: *תיכנות מלא של כל המערכות הנדרשות (מערכות מסובכות מהרגיל יש לציין) *עיצוב (אליו אני ידאג *יתרון) *דומיין ישראלי (בלבד) *איחסון מספיק גדול במידה ואכן יש ברשותך את האלפים שאתה מסוגל להשקיע אתה מוזמן ליצור קשר. בברכה יקיר! |
קיבלתי את ההודעות של כל מי שכתב לי, חלקכם תקבלו תשובה עכשיו וחלקכם אח"כ, אתרים נוספים מוזמנים להציע עצמם.
אלון דבר איתי, תלוי מה המטרה. |
יקיר, צור איתי קשר באיסיקיו-163055729.
|
ציטוט:
|
צור קשר בבקשה
|
נוצר קשר עם כל מי שהשאיר פרטית/ביקש פה/אימייל.
|
צור עימי קשר באיסיקיו 322504545
או באימיל / מסן orsol2@gmail.com פשוט אני מוגבל כך שאינני יכול לשלוח ה"פ:qqb007: |
אור סלמון תפרט לי בקשה בפרטי מה אתה בדיוק מציע.
|
אני מסביר לך שאני לא יכול לשלוח ה"פ בגלל ההגבלה בגגל זה אני צריך לפנות אליך אם יש ל איסיקיו
הנה קח את הפרטים שלי איסי 322504545 מסן ואימייל orsol2@gmail.com כדאי לך הצעה מפתה :P |
סתם שאלה..
במה כרוך העיניין? מה אתה דורש בתמורה להשקעה ? S: |
כמובן שאני מקבל אחוזים מהרווחים בעתיד שיהיו לחברה.
|
אוקיי אתה מוזמן ליצור איתי קשר אוליי נוכל לארגן איתך את מה שאני רוצה .
ICQ : 293804665 בעיקרון נדרש ממך רק לרכוש עיצוב ואת המערכת . הדומיין והאחסון אני יביא ואת הרעיון כמובן אני יביא . בברכה , מאור . |
אהלן מאור,
במידה ויש לך אפשרות אשמח אם תפרט לי יותר בהודעה פרטית, ולאחר מכן אני אחזור אלייך. |
ציטוט:
:qqb007: |
שלחתי לך הודעה פרטית בנושא תענה לי בבקשה
|
|
מאור ו-Blind, שנייכם קיבלתם תשובה.
מני, שלח לי לפרטי את הרעיון המרכזי שלך+דרך ליצירת קשר, תודה. |
ציטוט:
אתה סתם חשבתי אתה רציני וזה נתתי לך את הדבר הכי טוב שאתה יכול לקבל ולא רצית. תגיד מה הבעיה ומה להוריד ונראה אם אפשר להגיע להסכם.. |
שלום לך,
אני מעוניין. אבל רציתי לשאול, מה אתה מרויח מכל הזה הזה?! |
ציטוט:
רווחים אולי?! |
הוא מחפש אתר מוכן..
בטח כדי להכנס כשותף בגלל הכסף שהוא משקיע.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:59. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ