![]() |
[מוכר] Apple iPod 20GB Color Display משומש ובמצב מעולה + אקסטרות מגרות...
אני מוכר את הiPod שלי לאחר שהגעתי למסקנה שאני זקוק לכסף...
אני מבקש שאנשים רציניים בלבד יציעו מחיר... זה "חבילה" מורכבת אישית על ידי עומרי שוסטר :) החבילה כוללת: - מכשיר Apple iPod 20GB Color Display G4 משומש במצב מעולה. - תצוגה צבעונית HDD (בהפרדה גבוהה) להצגת תמונות באיכות מירבית! - אוזניות Apple מקוריות. - מטען אוניברסאלי (פועל בכל מקום בעולם!!!) מקורי של Apple. - מתאם לשימוש בישראל. - כבל העברת מידע מקורי של Apple. - דיסק התקנת הiPod על מערכת Windows וMac. - כיסוי מגן לiPod 20GB מסיליקון איכותי! + כיסוי מסך בעל טכנולוגיית בהירות!!! + קולב תפיסה לשימוש נוח! הכל מקורי של Apple!!! (שווה = 250 - 300 ש''ח!) * חשוב : הiPod רק בן חודש וממש חדש! ואני אשמח אם אדע שהחמוד שלי ילך לידיי אדם אוהב ואכפתי שיטפל בו :( תמונה מקורית של הiPod המדובר : קישור |
איך אפשר ליצור איתך קשר?
|
כל מי שמעוניין ברכישת הiPod יכול לפנות אלי בMSN הזה: omrishuster@gmail.com
לא לפנות אלי בנושא אחר... |
נסכם הכול, מה המחיר של כל הדברים יחדיו?
|
צוור קשר
324533377 אני נותן לך עליו ת-300 צור קשר זה האיי סי שלי |
המחיר של כל מה שהצעתי פה בחנות (זולה) מגיע ל2,300 ש''ח וכמובן שאני לא מצפה למחיר חנות אבל עדיין הiPod במצב מעולה ואני מתחייב שלא תמצאו משהו שבור ו/או סדוק!
|
בסדר אמרתה 250-300 אני ב300 לוקח עכשיו....
|
ציטוט:
|
אני רק רוצה לציין שעומרי זה בנאדם רציני (וניגרי) אמין (ושמן) מתנהג באחריות (ובצורה בוטית).
מומלץ. :p |
לא הבנתי כמה הוא עולה?....
|
700 שקל הולך ?
|
צור קשר אני בהחלט מעוניין
72329528 0523301235 |
ציטוט:
ההצעה הכי גבוהה גם אם במעט תתקבל... |
בדקתי מחיר מחירון ומה שאמרת בהחלט לא המחיר , המחיר למכשיר זה הוא ₪ 1,999
|
ציטוט:
|
אני מצטער אבל כנראה שפיספסתי משהו.
איפו האקסטרות? אוזניות? מטען? כבל העברה? דיסק התקנה? כל זה בא ביחד לא??? "תצוגה צבעונית Hdd (בהפרדה גבוהה) להצגת תמונות באיכות מירבית!" וזה כאילו גם תוסף? אפשר לקנות בלי זה???? וגם למה מגן למסך עולה 300 שקל? או שקולב עולה 150? נראה לי יקר מדי. טוב נו, זאת דעתי בלבד. בהצלחה במכירה :) |
ציטוט:
מגן מסך רגיש לצבעים ובעל תצוגה חדה... מעטפת סיליקון שמונעת מלחות , אבק ועוד...לגעת בגוף הiPod... ועוד... מי שיש לו iPod יודע שהוא תוך דקות יכול להדפק לגמרי... אז לא היית רוצה עזרי הגנה לשמור עליו? במיוחד בגלל שהוא יקר כל כך...ואם כבר קונים עזרי הגנה אז קונים את הכי טובים! וזה מה אני מוכר! |
מפרסם הודעה יקר,
אתה יכול בבקשה להגיד מהו המחיר שאתה מוכר את האיפוד כי יצירת פה באלגן וכל אחד זורק סכום אחר. מחיר iPod 20GB לפי ידע מערכות הוא ₪1,994 מה המחיר שאתה מוכר אותו תודה רבה. |
ציטוט:
הוא מוכר את הנגן ב1500-1700 שקל. בתחלס, נגן במצב מצוין, בהצלחה שוסטר :P |
אם כך הסכום הוא יקר , אפילו לנגן במצב מעולה.
תראה זה ברור שאם נגן כזה היה נמכר בחנות במחיר הזה כולם היו קונים, אבל ברגע שאתה קונה משהו יד שניה לא משנה עד כמה חדש המוצר עדיין אנשים יהססו , ולדעתי זהו סכום גבוה מידי עבור נגן משומש אפילו בהתחשב בעבודה שהוא חדש לחלוטין |
ציטוט:
אבל לנגן בן חודש שיחד עם עזרי ההגנה שבאים איתו שווה 2,300 ש''ח מחיר טיפה נמוך מזה יחשב כזול... |
למי שלא הבין עדיין אני דיברתי המון עם עומרי על הנגן, הנגן עצמו (שכמו שצויין בן חודש+) מחירו עומד על 2300 בחנות, עומרי חזר ואמר שהוא לא דורש את מחיר החנות, מי שחושב ש 1500+- יקר לאי פוד הזה עם כל התוספות שיעבור על הדיון שוב ושוב עד שתבינו מה הוא בעצם נותן, בהצלחה במכירה.
|
שווה בהחלט....
אחלה אייפוד!!!!!!!! אחלה בנאדם..... אני הייתי קונה אם לא היה לי.... |
הייתי קונה אבל יש לי Ipod של 4G .. מה אני יעשה בו כבר .. XD
|
הייתי קונה אבל יקר לי קצת כאילו יש לי ת'כסף אבל יש לי דברים יותר חשובים ניראה שווה למי שממש רוצה ת'אייפוד...
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:50. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ