![]() |
נותן 15 חסויות !
שלום ,
הייני מנהל פרויקט מאוד נחמד.. מגנט-סרבhttp://mag-serv.be הוא חברת איחסון שמאחסנת בחו"ל עם Cpanel שזה פאנל ניהול שיש לכמה חברות גדולות , אפשר להגיד שזה אחד הפאנלים הטובים ביותר בעולם לחברות איחסון! אך בארץ לא משתמשים בזה אוהבים DA . לכן אנו ללקחנו אותו :) אני מחלק איחסון ככה זה הולך . אתר מתחיל מקבל 100מגה & 5גיגה תעבורה השאר ללא הגבלה . אתר קיים מעל 500כניסות ביום יקבל יותר הכל תלוי לפי איזה אתר ולאט לאט אני יגדיל לכם..:D אני מבקש לא לבוא עלי ולבקש סתם אני מחלק לאנשים שמאוד נחמדים לא כאלה שבאים ככה: תגיד זה אתה מחלק איחסון , כה , תביא לי . לא ככה אני מקווה שלא יהיה כאלה! אני רוצה שתתנו לי קצת פרטים: שם,גיל,מידע על אתר ואני מקווה שלא יבואו לאיים . :mad: הדרל ליצירת קשר : msn: yarik_h1@hotmail.com email: yarikh1@gmail.com *העיצוב יעלה בקרוב* תגובות,בקשות,הצעות הכל פה :) בברכה יריק. |
נשמע נחמד בהצלחה .
|
א.זאת חברה רשומה?
ב.דומיין be? ג.אין אתר |
נקווה שזאת לא עוד חברה של ילד בן 12 שהחליט לנצל את דמי הכיס שלו ולשחק אותה מנהל חברת אחסון ..
|
הוא נותן איחסון בחינם! למה שהוא יהיה רשום?
תגידו כל הכבוד על היוזמה! בהצלחה! |
דבר ראשון עוד מעט אני בן 15
קיבלתי רילסר מחבר שלי שהוא קנה שרת יעודי! ואני לא משחק , זאת לא חברה של $ . אני עוזר לאנשים שאין להם כסף לקנות איחסון אני לא אומר ענים אבל אני עוזר להם . |
אחי אני צריך אחסון אתה יכול להשאיר ICQ?
או להכנס אליי ל 261606341 |
צור קשר באיסקיו 510755
|
לא ממש נדמה לי שקניתם את הפאנל :qqb023:
|
זה חברת חסויות
הוא נותן חסויות כי אין לו מה לעשות עם זה יש לכם בעיה? סתדרו איתה, תגידו לפחות כל הכבוד או תודה. |
אדם ממש גבר תודה
|
אם תרצה אעביר לך את הדומיין שלי מגה סרב.. megaserv.co.il
אני צריך אירוח לחברת העיצובים שבדרך Indesign.co.il ... צור איתי קשר אם אתה רציני |
כל הכבוד!!
אם אתה צריך עזרה עם עיצוב והכל אז דבר איתי |
אני אומר שהCpanel לא חוקי כי אם הם משקעים על הפנאל הזהאז לא היה להם בעיה להוסיף עוד 30 שקל על com/org/net
|
אני רילסר ,
מגהסרב? שמע דבר איתי באיסי. כרגע הפאנל ניהול נורא איטי =[ השבוע הראד דיסק החדש מגיע , סוף סוף יהיה מהיר :) כמו כן יהיה חבילה אחד שעולה בתשלום שהיא תהיה יותר גדולה רוב החבילות לא יעלו על 100מגה 10גיגה תעבורה אלה האתר גדול. ואני ממש לא בן 12 , השרת מאוחסן בחו"ל אני שמח לעזור לאנשים בקרוב יהיה עיצוב ממש בקרוב :) תגובות/הצעות/פניות הכל פה :) |
מכיר לא מומלץ אפילו לקחת ממנו חסות גנב לי מלא דברים מהאתר (תפריטים קודים של HTML ועוד..)
ועבד עלי כמה פעמים רצה לימכור לי עיצוב גנוב של הTM הזה .. וגם פרץ לי פעם לאתר |
בהצלחה,
ישר כוח על היוזמה. |
שלום
אשמח לקבל איכסון למרות שאין לי אתר בנתיים. תודה גל |
דבר אחד בטוח מה שלא עולה כסף לא טוב.
לדעתי אתה הורס לחברות אחרות, ואגב האלו שנשחפים איתו, או שאתם חסרי ידע בתחום או שאתם ממש אבל ממש נואשים. |
השרת של חול מגלל זה הוא מחלק... אי אפשר למכור דבר כזה אבל אחלה שרת באמת..
60 פינג... חפיף... |
יפה יפה... אך מי יעיד על מה שרשום בכותרת? =/
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:51. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ