![]() |
פרצו לי לשרת שלי ויש לי אייפי וכל זה ואני צריך עזרה
שמעו פרצו לי לשרת ויש לי את
כל הפרטים על המחשב שפרץ פרצו לי לפה: www.mcode.biz מה אני יכול לעשות עם כל זה כדי לזהות כי בדקנו בלוגים וכל זה ויש הכל הכל עליו ואם אני יתקשר לחברה שמאכסנת אותו יכולים לשלוח אליו משטרה וזה??? |
תתקשר לספקית האינטרנט שלו..הם כבר יטפלו בו
|
תודה ואתם יכולים אולי להביא לי את הטווחים של כל ספקית??
כדי לזהות מאיזה ספקית הוא נמצא?? |
ציטוט:
יבגני |
אם האתר שלך לא מכיל ווארז, או כל חומר לא חוקי - פנה למשטרת ישראל - עם תמונות והוכחות, הם יפנו לספקית לברר פרטים והבן אדם שעשה לך את זה ישלם קנס, שרובו ילך אליך.
אם האתר שלך מכיל ווארז, או כל חומר לא חוקי - אז נדפקת :) |
חח זה הפורטפוליו שלי ושל מירו
|
אחי בפנאל ניהול DA אתה יכול לראות מי היתחבר לשרת אחרון כולל IP
|
אני יודע ואמרתי לכם שיש לי את הפרטים
אבל לא נראה לי שרק בגלל דבר כזה קטן המשטרה תעשה משהו. |
ברור שתעשה! דפוק אותו
|
ציטוט:
זאת עברה פלילית, המשטרה תטפל בו יפה יפה. |
www.dnsstuff.com
כנס יש לך שם הכל |
אכן זה עבירה פלילית...
תנסה לברר זאת עם כמה אנשים, אחר כך תתקשר למשטרה או לספקית אינטרנט!!! תשמור טוב טוב את כל התמונות אפילו תדפיס את זה!!(שהיה לך למקרה חירום) בהצלחה ידידי, שבת שלום לכולם... |
בהחלט יש מה לעשות.
בעבר הציפו לי את הפורומים שהיו לי , קיללו והתנהגו לא יפה, כתבתי את האיפי של המציף, ואת השעה המדויקת של שעת המעשה. כמו כן כתבתי על דף מסודר את תוכן המקרה צירפתי תמונות והוכחות. התקשרתי לספקית של הגולש (המשטרה לא תעשה כלום ללא הפניה מהספקית). הם התקשרו אל הגולש והוא קיבל הזהרה. אם הצפה בפורום היא עבירה פלילית, בטחשגם פריצה לשרת. רוב הסיכוים שהגולש יקבל רק הזהרה ולא כנס. כמו כן לעולם לא תדע מי הפורץ, מה הטלפון שלו וכ'ו. רק המשטרה יכול לדלות פרטים מהספקית. אשמח אם תעדכן אותנו כאן באשכול לגבי המקרה, מעניין לדעת מה העונש על פריצה לשרת. |
ציטוט:
חחח, מקווה בשבילו שהכל יסתדר. :) |
פנה אליי באייסי תביא את האייפי ואני אגיד לך איזו ספקית, לאחר מכן תשלח הודעת abuse, לכל ספקית יש אימייל של abuse.
|
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ