![]() |
מכירה| אתר פורטל רציני ומושקע - לרציניים בלבד!
האתר שאני מוכר הוא: www.zonko.co.il
באתר יש כרגע: - 9,155 משחקים! - 534 בדיחות! - 3,392 סטטוסים! - סרטונים מיוטיוב - הסרטונים מסתנכרנים עם YouTube אוטומטית! אתר זה הוא האתר הישראלי עם הכי הרבה משחקים! אפילו יותר מנט-גיימס! האתר בא עם עיצוב מדליק, ועם מערכת ניהול. באתר ישנה מערכת משתמשים שבה המשתמשים יכולים לשמור את התכנים האהובים עליהם. תציעו מחירים - רציניים בלבד! |
מהם הרווחים מהאתר? אם יש כאלה.
מה ממוצע הכניסות מגוגל ביום ביום? אשמח לתשובה בפרטי. בנוסף אשמח לדעת מחיר התחלתי עבור האתר. |
הוצאות, הכנסות,
כניסות יומיות. אשמח אם תשלח לי. |
אשמח לקבל עוד פרטים על אתר
וסקייפ ליצרית קשר |
ציטוט:
|
האתר נמכר "כחדש". זה אומר שאין הרבה כניסות או רווחים והאתר לא מקודם.
|
נו תביאי פרטים ליצרת קשר
בסקייפ במידה ונסתדר אני קונה היום |
צור קשר בפרטי עם פרטים מלאים
תודה רבה |
מידע עם פרטים מלאים ומחיר בפרטי
|
אשמח לקבל לפרטי מה ניתן לעשות עם המערכת, איך הגיעו אליה כ"כ הרבה משחקים (אתה הוספת, בוט?) ומחיר
|
אשמח אם תשאיר פרטים
|
לכל מי שמעוניין שיצור קשר באימייל ariel.aharonson@gmail.com, ואם זה יתקדם - אז נדבר בפלאפון
ההצעה הכי גדולה עד עכשיו היא 2,000 ש"ח. תמונות הפאנל: http://www.flickr.com/photos/90261119@N04 |
אשמח לדעת מהי סיבת המכירה.
לפני כמה חודשים ביררתי מה העלות של הקמה פורטל כמעט זהה והתברר לי שמדובר בכ4,000 שקלים. |
ציטוט:
אמרתי שההצעה הכי גבוהה בינתיים היא 2K, לא שאני מוכר את האתר במחיר הזה. |
אשמח להצעת מחיר בפרטי , כמו כן פירוט של ההכנסות מול ההוצאות
וכמובן סיבת המכירה |
אנא שלח לי מחיר לפרטי.
|
אשמח גם כן לקבל הצעת מחיר ופרטים.
תודה! |
אמרתי, תציעו אתם מחירים.
המחיר הכי גבוהה הוא עדיין 2K. המכירה עד יום ראשון (22.11), או שמישהו יציע מחיר יפה - אני אמכור מידית. |
האחד שהציע 2K לא רציני!
המחיר הכי גבוהה עכשיו הוא אלף. תציעו מחירים |
כמה כניסות יש ?
|
יש עכשיו רק בסביבות 100 כניסות ליום, כי לא פרסמתי את האתר.
שימו לב שזו הסיבה שלי למכירה - אין לי זמן לפרסום האתר עוד כמה פרטים: - יש לאתר 28,300 דפים מאונדקסים בגוגל - האתר בנוי בצורה ממש טוב לקידום. ההוכחה למעלה היא דוגמה טובה - האתר מקודד תקני, ופועל בכל הדפדפנים! - האתר פועל על הטכנולוגיות החדשות CSS3 ו-HTML5 - מערכת ייחודית לגמרי הצעה הגבוהה - 1200 |
עקב פרויקט מאוד דומה שלי החלטתי לבסוף לא לרכוש את האתר, אבל אני ממליץ בחום עליו.
|
מעוניין במחיר לפרטי
|
מצטער, טעות.
|
מוזר, אני כותב שם מלא של משחק בחיפוש וזה מוביל אותי לדף not found
|
ציטוט:
|
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:58. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©