![]() |
האתר fps.co.il מוצע למכירה
שלום לכולם,
בהמשך לפוסט הקודם שבו מכרתי שני אתרים - http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=100714. אני מציע אתר נוסף למכירה, האתר הינו www.fps.co.il , בעל מערכת ייחודית שנבנתה ע"י אדיר אמסלם (הוא נקרא בפורום xperfection). *האתר מקודם בגוגל בצורה טובה: א) "סטטוסים לפייסבוק" - מקום 7 (בעבר היה מקום 4) ב) "משפטים לפייסבוק" - מקום 8 (בעבר היה מקום 2) ג) משפטים יפים לפייסבוק - מקום 9 (בעבר היה מקום 4) * לאתר יש כ 250-300 כניסות ביום מגוגל / פייסבוק (לא נעשית כל פעולת פרסום מצידי). * האתר מגיע עם קבוצת פייסבוק עם 380 לייקים (עם פעילות סבירה -). * האתר היה מכניס כ 20 דולר בחודש מגוגל (שזה באזור ה 80 שקל לחודש). * לאתר יש פאנל ניהול ששולט על כל דבר קטן וקטן באתר, בין אם זה התוכן , הכותרות , עריכה של משפטים , מחיקת משתמשים וכו'. במידה ויש לכם שאלות שלא קשורות למחיר, אתם מוזמנים להגיב פה (כדי שהתשובות יהיו גלויות לכולם). במידה ויש לכם שאלות לגבי נושאים כספיים / המחיר (רק בהודעה פרטית). אני מעוניין לבצע את המכירה כמה שיותר מהר (אני זקוק לכסף). תודה |
מה המחיר שאתה דורש?
|
ציטוט:
ציטוט:
|
מה המחיר הדרוש על האתר?
מעוניין בהחלפת אתרים? |
ציטוט:
אם לא קראת את האשכול בקפידה, למה אתה מגיב? בהצלחה במכירת האתר! |
תודה, תוכל למחוק את כל התגובות הלא קשורות... זה לא ממש מועיל...
|
כמה אנשים מחוברים לאפליקציה?
|
ציטוט:
יש 127 משתמשים רשומים (זה אומר 127 פרופילי פייסבוק באתר). |
אשמח למידע מפורט בהודעה
|
ציטוט:
|
היי,
אשמח לקבל את המחיר אשר אתה דורש על האתר בהודעה פרטית, בנוסף אשמח לקבל דמו/תמונות מן הפנאל ניהול בכדי שאוכל להתרשם. אני מכיר את האתר כבר זמן מה ברשת, ובהחלט מסקרן אותי, במידה והמחיר שהינך דורש יהיה הגון אולי ארכוש. עד אז - אשמח לקבל את הפרטים הללו בהודעה פרטית. לילה טוב. |
הדומיין חסום לאדסנס? אם כן מה היא סיבת החסימה?
במידה ולא חסום שלח לי מחיר לפרטי, במידה וחסום שיהיה בהצלחה במכירה |
אני חסום מגוגל אדסנס ולא האתר, ולכן לא מוצגות פרסומות.
לגבי dong וזאב בודד, כל נושא המחיר, ושאלות על המחיר, בהודעה פרטית בלבד. |
ציטוט:
אבל באמת, שאלתי שאלה לגבי האתר, ורשמתי שאם התשובה היא X תן לי מחיר בפרטי אתה באמת מתנה את שליחת המחיר בזה שאני אשלח לך הודעה פרטית ואשאל בה מה המחיר? עזוב לא מעוניין תודה ובהצלחה |
ציטוט:
|
כל כך הרבה תגובות ובסוף אפילו הצעה רצינית אחת לא קיבלתי, כולם באו לשאול מחיר ונעלמו...
אז כדי לסדר לכולם את האוזן... המחיר שאני דורש הינו 3,000 שקל. ד"א בביטוי "סטטוסים לפייסבוק" האתר עלה למקום 6 , כל שאר המיקומים נשארו. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ