![]() |
למכירה | אתר + מערכת לגילוי שיחות חסויות
מוכר את האתר mizecard.co.il
+ שרת מוכן + כל המידע על איך לזהות כל שיחה חסויה!! כרגע השירות לא פעיל מכיוון שאין לי זמן להתעסק עם זה ויש לזה ביקוש! למי שיודע לפרסם ב ADWORDS יראה לפחות 3 הזמנות כל יום מחיר מבוקש: 1200 ש"ח עלויות חודשיות שיש לקחת בחשבון: השכרת שרת 90$ ב iweb ועלות מספרי טלפון (שזה כבר על כל לקוח פעיל שיש לכם) זה מתאים רק למי שיש לו כרטיס אשראי , מכיוון שאת הקווים הווירטואלים צריך לשלם בתשלום אשראי לחברות אני זמין בכל שעה 052-622-4823 עד 2 בלילה לרציניים בלבד. חייב לציין כי נוצר לי חוב של 25$ בחברת תקשורת ולכן מי שירצה את השירות יצטרך לשלם קודם 25$ זה נשמע רמאות אבל ממש לא , בהתחייבות. דברו איתי גם בסקייפ lev0102lior |
אהלן , נכנסתי לאתר שלך והוא ניראה מאוד יפה , אני אשמח אם תוכל לפרט לי שלב שלב איך עובד השירות עצמו עם המערכת הזאת ובכללי איך עובד פיענוח השיחה . תודה !
|
שלחתי
|
אשמח גם לקבל פרטים איך השירות עצמו עובד בכדי שאוכל לבחון את זה יותר לעומק, תודה.
|
אשמח לכל קצת פרטים בפרטי.
|
אשמח לקבל פרטים בהרחבה מלאה, איך בדיוק השירות עובד, במי אני תלוי וכל מה שחשוב בנוסף.
|
נשלחו לכולם
|
אשמח לקבל גם פרטים לגבי איך השירות עובד (מה השיטה)
במי זה תלוי (אם יש תחנת מעבר) עלות חודשית ואם היו הכנסות וכמה |
אשמח לקבל פרטים נוספים + הסבר על ה 25$ שצריך להוסיף
כולל פרטים על סוג השרת , לינוקס או win ואם יש דרישות מסויימות לשרת . |
כנ"ל, אשמח לשמוע פרטים על הנושא.
|
אשמח לקבל את כל הפרטים על האתר, איך עובד השירות, במה זה כרוך, איך אפשר להגיע למצב שצוברים חוב?
תודה. |
אשמח גם למידע מפורט איך זה עובד וכ' מעוניין מאוד
|
האתר מדהים. כמו כולם אשמח לפרטים.
|
אשמח לפרטים.
|
מעונין לקבל בפרטי למה אתה חייב צ25 $ על מה אני הולך לשלם
אני קונה כמה זמן אני מקבל אחסון/דומיין איך זה עובד.. עם זה חוקי עם יש לו רווחים כמה הוצאות אתה יודע לשלוח ברהחבה כל מה שצריך תודה! |
ציטוט:
|
כנ"ל, אשמח לקבל פרטים בנוסף אשמח לדעת האם השירות הנ"ל חוקי.
|
אשמח לקבל עוד פרטים כגון רווחים הוצאות כלליות בחודש (אחסון והמערכת הזו) איך זה עובד והאם זה מזהה כל מספר חסום אפשרי מישראל...
ואיך הגעת לחוב של 25$ ??? |
אשמח לקבל גם פרטים לגבי איך השירות עובד (מה השיטה)
במי זה תלוי (אם יש תחנת מעבר) עלות חודשית ואם היו הכנסות וכמה |
אשמח לקבל פרטים מלאים בפרטי.
|
שלח פרטים
|
אשמח לפרטים מלאים ...
ומה כלול בתשלום ? המערכת עצמה כלולה?(של הזיהוי ?) ובפרטי מה התוספות שאני צריך לשלם מעבר ל 1200 |
היית לוקח פשוט 1300 שקל, ומתוך זה משלם את החוב של ה 25 דולר האלה,
זה היה נראה הרבה יותר רציני ומונע ממך הרבה מאוד שאלות, בכל אופן נשמע מאוד מעניין. חוץ מפרסום יש עוד משהו שצריך לעשות??? או שהמערכת אוטומטית.? אדם נכנס משלם באתר ומקבל קוד, כרטיס, טלפון או איך שהשיטה עובדת, מבלי שום התערבות שלי?? אם כן נשמע מענין שלח לי, אם כל לקוח שקונה אני צריך להתחיל לקנות דברים בשביל לשלוח לו וכל מני התעסקויות כאלה, אז אין טעם. תודה |
טעות
טעות
|
כמו כולם אשמח לקבל פרטים מלאים
תודה |
אשמח לקבל גם פרטים מלאים, כולל איך זה עובד ובמה התלות.
|
שלח לי את כל הפרטים בפרטי בבקשה.
|
נעלמת ?
אני עדיין מחכה לפרטים |
כנ"ל
|
אשמח לפרטים
|
קניתי ממנו :}
|
אשמח לפרטים