![]() |
[מכירה] שירותי רישום לאינדקסים
שלום רב, אני מוכר שירותי רישום לאינדקסים ישראלים בלבד . רישום באינדקסים מסייע לקידום האתר בגוגל וכן מביא תנועה לאתר ישירות מאותם אינדקסים. חבילה ראשונה : מספר אינדקסים לרישום : 20 . אפשרות לאינדוקס איטי : לא . סריקה מידית של הקישורים: לא . 100% ידני : כן . אפשרות לכותרות ותיאורים משתנים: כן . דוח מסכם : כן . מועד סיום העבודה עד 12 שעות . מחיר : 20 ש"ח --------------------------------- חבילה שנייה: מספר אינדקסים לרישום : 50 . אפשרות לאינדוקס איטי : לא . סריקה מידית של הקישורים: לא . 100% ידני : כן . אפשרות לכותרות ותיאורים משתנים: כן . דוח מסכם : כן . מועד סיום העבודה עד 24 שעות . מחיר : 50 ש"ח --------------------------------- חבילה שלישית: מספר אינדקסים לרישום : 80 . אפשרות לאינדוקס איטי : לא . סריקה מידית של הקישורים: לא . 100% ידני : כן . אפשרות לכותרות ותיאורים משתנים: כן . דוח מסכם : כן . מועד סיום העבודה עד 48 שעות . מחיר : 80 ש"ח --------------------------------- חבילה רביעית: מספר אינדקסים לרישום : 100. אפשרות לאינדוקס איטי : לא . סריקה מידית של הקישורים: לא . 100% ידני : כן . אפשרות לכותרות ותיאורים משתנים: כן . דוח מסכם : כן . מועד סיום העבודה עד 60 שעות . מחיר : 100 ש"ח ------------------------------------------------------------------ לפרטים נוספים ניתן לפנות דרך המייל : eladyefe@gmail.com הערות : אני לא מתחיל בעבודה ללא תשלום. כלומר, אתם קודם כל משלמים ורק לאחר מכן אני מתחיל. |
עצה קטנה אם תרשה לי:
20 אינדקסים ב20 ו100 אינדקסים ב100... לא עובד ככה אם אתה רוצה לקדם חבילות גדולות אתה צריך לתת עליהם הוזלה או תנאים יותר טובים.. בהצלחה |
ציטוט:
|
מה שחיפשתי, תן דוגמאות לאינדקסים
במידה וירדו המחירים אשמח לרכוש חבילה גדולה, |
ציטוט:
|
באיזה אינדקסים זה מפורסם?
|
ציטוט:
אם אתם רוצים אינדקסים בתשלום כמובן שהמחיר בהתאם . |
ציטוט:
|
נשלח ה"פ לכל המעוניינים .
|
אשמח לקבל רשימה של אינדקסים.
האם באינדקסים שאתה משתמש יש ניתוב לאתר או קישור ישיר? האם כל האינדקסים בארץ? תודה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:59. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ