![]() |
מחפש רשת אתרים להצטרף אליה
שלום,
אני מנהל את האתר הישראלי של סדרת האנימה אינויאשה. כתובת האתר היא- http://www.inuyashail.com/ האתר היה פעיל מאוד בעבר, ותוכלו לראות זאת על פי הסטטיסטיקות שלו. לפני כשבוע האתר חזר לרשת, ועכשיו אני מחפש רשת אתרים להצטרף אליה. דרכים ליצירת קשר- MSN: quad_23@hotmail.com ICQ: 281246054 אמיר. |
אני הייתי ממליץ לך זולה זון אך הם לא מקבלים אתרים שפונים לילדים גיל 8- גם העיצוב אינו יפה.
אני לושב שרשת מגנט הייחידה שתקבל אותך..... |
אל תדבר על דברים שאין לך שמץ בהם.
אינויאשה זה ל11+ ובטח שבטח לא לילדים מתחת לגיל 8, והעיצוב, כל אחד והטעם שלו. ולהגיב לעניין. |
ציטוט:
תאמין לי שמה שאנחנו מתכננים לרשת ומה שהרשת תהיה בקרוב אתה לא תאמין.... אז שתוק... ואל תזלזל... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בהצלחה אמיר..
ולכל הטענות שהוצגו כאן, תאמינו לי שיש אנשים בני 20 שצופים באנימות, כל אחד ומה שהוא אוהב. אז יש כאלו שאנימה היא התחביב שלהם, אז אל תשחקו אותה "זה לילדים קטנים" למה אני מאמין שחלקכם עדיין רואים סדרות אנימציה. (לא שיש בזה כל פסול) ועוד משהו, לפי דעתי אתר כזה לא מתאים לרשת אתרים מסיבה פשוטה שהוא לא כללי, הרעיון שלו הוא לא רעיון כללי שמתאים לרשתות אתרים, אם זה היה אתר שמדבר בכלליות על אנימה זה עוד היה יכול להכנס אבל כאתר שמדבר רק על אינויאשה אני לא חושב שזה מתאים. |
ציטוט:
בכל אופן בראסמי כאילו שאתם לא רואים דראגון בול חח אני בן 17 אני רואה מה אחלה סידרה מי שהתחיל מגיל קטן לראות ערוץ הילדים עד היום הוא מכור |
ציטוט:
זילזלתי במכוער הזה שכתב עלי.. |
חחחחחחחחחחחחחחח
איזה קללות רצות פה... אחד חושב שמקללים אותו.. ויגאל אומנם זה לא אתר של בני 8-, אבל אני לא לוקח גם של בני 11.. זה עדיין לא נוער, נוער זה גיל 13, כיתה ז'... שמתחילים להתבגר.. ואני לא אומר שמבוגרים לא צופים באנימיות אבל הקהל המרכזי הוא בני 11+-. שיהיה בהצלחה. אני בטוח שמגנט ישמחו לקחת אותך, זה הרי עוד אתר לבאר.. לא אלעד מלוכלך שלי? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ