![]() |
ציטוט:
ציטוט:
|
קודם כל - זה שאני איתו על אותו ייעודי לא אומר שאני חייב לחפות עליו.
דבר שני - אני לא יודע מה היה הסכם בינך לבין אליהו אבל אחריי שימוש של חודש וחצי אתה לא באמת מתכוון שהוא ייתן לך 600 שקל ויוצא שהתאחסנת בחינם. דבר שלישי - אף אחד לא הצמיד לך אקדח ואמר לך "או דדרים סרב או לא כלום". ההחלטה לפנות אל אליהו הייתה שלך ושלך בלבד. ובקשר לעניין של הגיל. אני עובד עם מחשבים מגיל 12. עובד עם כסף קטן וגם עם גדול (כל עוד אני יכול לספק את המוצר/ שירות) ובגיל ½13 התעסקתי עם סכומים הרבה יותר גבוהים מ-600 שקל ומעולם לא חזר אליי לקוח עם אותה בעיה. אני אומר שהבעייה אצלך.! הגיל לא משחק תפקיד אם כי חשוב מאוד לרושם ראשוני כל אדם היה מעדיף לדעת שכספו נמצא אצל אדם בוגר (לדוגמא 16-18) אבל , שוב, הבחירה הייתה חופשית. אני לא מכיר את ההורים של אליהו באמת שלא ולא יודע מה הוא "מספר להם" (כדברייך). אבל אני לא נושא הביקורת. לסיכום! - בקש ממנו החזר כספי חלקי. לדוגמא 400/450 שקלים אודות הזמן שכן היית מאוחסן וכן היה לך SSH וכן מכרת אחסון ושירותים נוספים אחרים. והרבה מנהלי חברות יסכימו איתי שחודש וחצי זה לא בידיוק ניתן לטאטא מתחת לשטיח. |
תגמור תסיפור וזהו , קח 450 שקל וזהו.
אם אין לו כסף לשלם לך בחזרה ? זה כבר משהו אחר. תתקשר לאבא או אמא הם יסדרו את העניין תאמין לי שהם יצעקו עליו ויהיה לו בעיות איתם , אבל אתה תקבל את כל הכסף שמגיע לך. |
דבר ראשון, למה באמת נראה לך שתקבל את מלוא הסכום חזרה?
גם אם תקבל משהו, זה אמור להיות חצי. (שילמת 600 לתקופה X, עבר חצי זמן = חצי תשלום) דבר שני, בדיוק בגלל זה כל הלקוחות צריכים להיות חתומים על חוזה וצריך להיות מפורש במדיניות החברה (ב PUBLIC) שאין החזרים טיפ לעתיד. ועוד טיפ, דיי להיות כמו הקונה הישראלי הטיפוסי, מחפשים את הכי זול ובסוף נדפקים - באמת מפליא. ציטוט:
אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.. במציאות שלנו בחודש וחצי אותו בן אדם יכול לפתוח חברה ו"למכור אותה" 30 פעם.. אנשים פה מחפשים רווחים של 1000 שקל בחודש.. וזה עוד במקרה הטוב.. |
ציטוט:
אבל אני לא מדבר על ההכנסות מבחינת או קיי קיבלתי X כסף על חבילה X ועכשיו נקנה וילה. התכוונתי שתקופת שימוש של חודש וחצי בחבילה מסויימת (במיוחד בגודל כמו שלא) זה לא דבר קטן. ולא משנה אם זה אחסון / ריסיילר / רדיו /כל דבר אחר. הוא נהנה ממנו והיה אמור לשלם על זה.! שישלם.! |
לא הגיע הזמן לנעול?!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
21-10-06 10:04 EidaN לא הגיע הזמן לנעול?! לא ידידי.. לדעתי עד שלא תיכתב פה הודעה ע"י אחד מהצדדים אודות הגעה אל עמק השווה. |
ציטוט:
אני בינלאומי! |Lol| |
הייתי יורה בך אם הייתי יכול... אבל זה נוגד את חוקי הפורום.
הייתי צריך לנצל את המפגש ההוא ולתת לדימה לזרוק אותך מהגג :P ופה נגמר הספאם. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:37. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ