![]() |
דאמט...אני מעשן נרגילה....אהההם...כמעט כל יום...(רק במקרה ואין לי 10 שקל...אבל גם זה לא תירוץ ללכת לחברים ולהחזיר חובות :P....) אני מעשן בערך 5-6 שעות ביום...אז מה אני ימות מחר? יאיי! אין מבחן בלשון ;P...
|
XDDDD ולדושקה מעשן? לעעעעעעע.
בקיצור רק שתדעו שנרגילה זה ממש סם! |
ציטוט:
קיצור נרגילה מזיקה יותר...אבל מה? היא "מהנה" יותר...אני לא בא להגיד פה יאלה כולם לעשן...וגם לא בא להגיד אסור לעשן...אני פשוט אומר שמי שרוצה לעשן נרגילה...פעם ב...זה מזיק כמו ללכת ברחוב (פעם בשבוע שבועיים...ואפילו בתדירות גבוה יותר...) בקיצור...אל תעשנו...סיגריות לפחות...זה רק מרגיע את המוח...תאמת זה לא באמת מרגיע....זה כמו סמים...(זה באמת סם ;) )...אתה חושב שזה כיף ושזה אחלה של דבר....אבל לא...זה לא ככה...(יש לי ניסיון לצערי =/) |
ציטוט:
ציטוט:
אם כבר נרגילה, אני אפתח את הראש השבועי עכשיו :) (מפחית מפחית מפחית בכל מה שקשור לעשן, אבל אין כמו לעשן שרואים את הגשם מהחלון) |
קראתי קצת ממה שנאמר פה וזה ידוע שסיגריה הורסת את הבריאות ונרגילה גם.
אבל יש כאלה שהם לא אוהבים ומעשנים ויש כאלה שאוהבים ומעשנים. כל מי ששומר על הבריאות שלו והכול יעבור כביש ותתדרוס אותו משאית של סיגריות:P הכול יכול לקרות , החיים קצרים וכל דקה כדי לנצל בכל מצב. :) |
ציטוט:
ב. גם את המעשן יכולה לדרוס משאית. ג. אם נתייחס לדעה שלך שהחיים קצרים: אז למה לעשן ולהפוך אותם ליותר קצרים? |
בולשיט...סבבה?...
חלאס להתערב לאנשים בחיים תעשה מה שטוב לך אפחד לא אמר לך מה לעשות |
ככה זה הדברים האלה כל פעם בא מישהו חדש עם מחקר חדש שנעשה לפניי כן כמה פעמים.
זה כמו שמחר אפתח את העיתון ואקרא מחקר אודות "עישון סיגריות מזיק לבריאות". כל פעם הם מנסים להעלות לנו לתודעה כל מיני דברים (אני לא אומר שזה לא נכון , חלילה) פשוט מנסים להחדיר את זה לראש שלנו בבום אחד.! אני מעשן סיגריות מכיתה ו' היום אני יב'. ונרגילה עישנתי אוליי ארבע פעמיים בחיים שלי. נרגילה זה חרא דבר. מעדיף סיגריות ולא נרגילה. במיוחד לא את הנרגילה של Niros עם המלון שלו :P |
ציטוט:
אני מציע לאנשים לא לעשות טעויות שאני עשיתי שתקופה שאתה ורובם לא ידעתם איך מדליקים סיגריה, לא מעניין אותי מה תעשו בסוף, אם כל הכבוד כנראה שאתם באמת לא יודעים מה טוב בשבילכם (כמו שאני לא ידעתי בתקופת התיכון). תאמינו לי שעכשיו שאני רוצה להפסיק- זה בכלל לא קל ואפשר להגיד שקשה מאוד. לפעמים צריך לקבל עצות מאנשים שמבינים ועברו יותר מכם (עם כל הכבוד, בגיל 16 אין באמת מישהו שמכור לסיגריות/נרגילה) ולא לתקוף ישר. אבל בכיף, אם אתם רוצים לעבור את החוויה שאני נמצא בה כרגע (להפסיק לעשן) אני מאחל לכם בהצלחה, זאת תהיה התקופה הכי מסריחה בחיים שלכם. אם עכשיו אחרי התגובות הזאת מישהו עדיין חושב שאני מנסה לכפות עליכם משהו אז שישפר בדחיפות את יכולת המחשבה. באמת נראה לכם שלמישהו משנה אם תעשנו? ממני תקבלו רק עצות מדברים שאני חוויתי, אני לא לעולם לא אומר למישהו מה לעשות ואיך לעשות. נ.ב אל תמכרו לי את הבולשיט של "אני מעשן רק נרגילה"- כולנו עישנו רק נרגילה בהתחלה. |
ציטוט:
אבל אני בטוח שגם אליך באו אנשים ואמרו לך "שמע אל תתחיל לעשן אח"כ לא תצא מזה", ובסוף כן עישנת, מהסיבות שלך. תן לכל אחד להתנסות ולעשות מה שבא לו. בין אם זה סיגריה, נרגילה, סמים או אלכוהול, או כל דבר אחר. שכל אחד ילמד מהטעויות שלו, לא מהטעויות של אחרים, ושיעשה מה שהוא מוצא לנכון. ונ.ב אני מכין מספיק אנשים שמעשנים "רק נרגילה". אני אחד כזה בעצמי :) השאלה היא מה זה "התחלה". אם הפעם הראשונה שעישנתי נרגילה הייתה בגיל 7-8 שהייתה לנו אחת בבית ועברו כמעט 10 שנים מאז, עברתי את השלב של "ההתחלה" ? כן, ניסיתי פעם פעמיים סיגריה וזה לא מעניין אותי ממש. מעשן נרגילה פעם בשבוע או יותר בזמן האחרון, זה כן. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ