![]() |
עזוב נראה לי אני אקנה כבר vB 3.6.0 כשייצא... רישיון לשנה ... ואנסה להשיג תרגום לפאנל ניהול שלי למה אני חייב.
|
ציטוט:
וגם יש שם קבצי תירגום לעברית,לא תירגום מלא אבל הרוב מתורגם. |
עדיף לכל החיים אבל אני לא יודע אם מה שאני אעשה עם הפורום יצליח בכלל אז אם הוא לא יצליח חבל לי על הכסף
|
ציטוט:
VB אחלה מערכת, אני פשוט מעדיף את IPB. 8-) |
עומרי נגיד אני קונה מחר תרישיון למערכת, יש לך אולי לתת לי תרגום שלה ושל הפאנל?
מדבר על תרגום איכותי, ואגב, אם אני קונה את הרישיון אז יש לי במשך שנה שלמה גישה ל MEMBERS - גישה של הורדת גרסאות חדשות ותיקוני באגים וכו'? תודה. |
ציטוט:
בIPB (אם אתה קונה רשיון Perpetual) יש לך אפשרות להוריד עדכונים וגרסאות חדשות לכל החיים. תרגום לVB כבר אין לי (היה התרגום הרגיל שלכולם יש + השלמות חלקים ריקים ותיקונים), ותרגום לIPB יש לי ל2.1.5 (תואם 98% ל2.1.6) לא כולל פאנל. (תוך יום אפשר לתרגם את כל מה שצריך) |
שחר עדיף לקנות רישיון לכל החיים, ונניח שהפורום לא הצליח אז תמיד אתה יכול למכור.
|
ציטוט:
הלוח בקרה של Ib עדיין לא משתמש בקבצי שפה? |
שחר לך על ה VB וזהו! ועדיף כבר רישיון לכל החיים מקסימום תמכור...
ולגביי התרגום תיצור קשר! |
ציטוט:
הגדרות תת ניהול הן הגדרות ממוקדות כלפי כל פרט בקהילה (לוקח חודש/חודשיים ללמוד לתפעל את זה). יש מספר דפים בלוח הבקרה שמשתמשים בקבצי שפה, אך רובו מקודד בתוך קבצי הפונקציות. |
ציטוט:
לגבי התת ניהול לא הבנתי מה זה אשמח אם תוכל להדגים לי בדמו שהבאת חבל שהם לא עשו את הלוח בקרה כולו בתוך קבצי שפה מערכת כל כך מושקעת ודבר כזה לא עשו ועוד שאלה לגבי מודים יש אתר של מודים למערכת? (אני ממש לא מתעסק עם Ib ככה שאין לי מושג) יש שם הרבה מודים? איך התמיכה במודים? |
ציטוט:
בקשר למודים, לא חסר! (כנס לכאן) והצגתי לכם מערכת פעילה עם הגדרות מלאות! אל תתביישו להתעסק איתה. (אל תפחדו לשנות הגדרות כדי לראות מה קורה ;P ) עריכה: שמתי לב שInvisionize (האתר שאליו קישרתי מעל) מציע זוג תרגומים בעברית למערכת IPB 2.1.x, אני אעלה אותם למערכת הדוגמא כדי לראות את איכות התרגום. :) |
למי שיש תרגום ל VB למערכת + לפאנל ניהול אני אשמח, תודה.
|
עזוב אותך משטויות אני יביא לך את ipb 1.5 plus אם תיצור קשר חינם
|
VB בלי לחשוב פעמיים.
|
עומרי שוסטר,לפי מה שהבנתי אם קנית כבר מערכת IPB המערכת השניה יותר זולה, יש אפשרות שאני אקנה דרכך כדי לחסוך כמה שקלים? ;)
|
אולי מישהו ימצא לי תרגום הולם ל VB? :|
|
ציטוט:
אם תרצה תוכל ליצור עימי קשר באחת הדרכים שבחתימה. |
רגע לפני הכל, בשביל להזמין את ה VB אני צריך YCARD? או ויזה בינלאומית משהו כזה?
כי אין לי \: נ.ב אתם יודעים ששמתי לב ש MYBB דומה מאוד ל VB? |
ציטוט:
לכל רכישה מחו"ל צריך ויזה בנלאומית. |
ציטוט:
כן אתה צריך כרטיס אשראי בין לאומי כדי לרכוש אותה אם אתה רוצה אני יכול להביא לך את התרגום שלי בכיף אם תרצה לראות אותו תגיד ואני ישלח לך בהודעה פרטית אבל לא כל הלוח בקרה מתורגם ציטוט:
יש לib מערכת פלאגין כמו ל-vb שאיתה אתה מתקין מודים? ובשביל לבנות פונקציה אתה צריך לדעת לתכנת ולהכיר את המערכת לא? כי אם כן אז זה בעצם כמו ב-vb גם שם כדי להוסיף פונקצית שזה בעצם מודים אתה צריך לדעת לתכנת ולהכיר את המערכת כדי לבנות פוקציות/מודים יש מדריכים ב-vbulletin.org |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ