הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   מכירה|אתר fastup העלאת תמונות pr2 בגוגל! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=81718)

Tal`s 25-03-10 14:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי YON2288 (פרסם 759210)
נגיד 400 שקל מערכת + 80 שקל דומיין. עוד 300 שקל על מה?
לא עוזר שהוא מוכר,כל האתרים של העלאת קבצים מוכרים.
PR2 לא אומר כלום. אם כבר PR 3, למרות שאני לא נותן חשיבות כזאת גדולה ל-PR .
וכיום לפתוח את העלאת תמונות זה ממש קשה עם המתחרים שבשוק. אז אם כבר מישהו קונה לפחות שיהיה בזול
ואם לא יצליח לו אז לפחות הוא לא הפסיד הרבה.

הערות :
המערכת לא שווה 400 שקל, אני משיג ב-300.
עוד 300 שקל בגלל "הוותק שלו" , ממש לא שווה 300 שקל.
סיכום: האתר שווה כ-500 שקל והמקסימום במידה ואתה מוכר את זה במחיר הכי יקר בשוק : 600 שקל.
קח את זה לצומת לבך. אני לא רוצה להמשיך להתווכח, פה זה לא המקום.אל תגיב למה שכתבתי כי זה נכון. ותגובה על זה תהרוס את האשכול.

יום טוב :]

רק בהוסטס אפשר למצוא מחירים כאלה..עם כל הכבוד אבל אם הוא ילך וינסה למכור את זה באתרים כמו THEMARKER הוא יוכל למכור באלפי שקלים אבל הוא צריך להיות בר מזל כדי למצוא את הבנאדם שמעוניין, אז זה שאתם מדברים על "שוק" וכל השטויות האלו זה רק "השוק" של הנערים שלרוב אין להם את הידע שלבנאדם מבוגר בעל תארים יש (למרות שאני לא בעד משרד החינוך וכל התארים) אבל מה שנכון נכון..

Optimize 25-03-10 15:02

כשאמרתי קצת התכוונתי שתשקחו את זה כ"אין כניסות" כיאני לא מחשיב למספר הזה בכלל חשיבות ולכן זה לא משנה כמה בידיוק..
מצטער לא זה לא היה הכי ברור..אז הנה עכשיו זה ברור

DownMe 25-03-10 16:19

אתה באמת חושב שאם הוא ינסה הוא יצליח למכור באלפי שקלים?

באלפי שקלים מישהו יכול לפתוח אתר חדש ולקדם אותו בקמום לקנות אתר באלפי שקלים ללא קידום.

ואם יש להם תארים, אז הם בכלל יציעו פחות כי הם ידעו כמה הוא באמת שווה. הייתה צודק במידה ובאמת היה פה אתר רציני, אתה מבטיח עם כניסות והכנסות
אבל מדובר פה על אתר שהיה משהו ועכשיו הוא כבר לא.

someone100 25-03-10 16:28

המחיר הוא פונקציה של מה שהקונה והמוכר מסכימים עליו.
עלות מערכת לא צריכה לענין את הקונה אלה כמה הוא מרוויח במקרה והאתר ימשיך להרוויח אותו דבר.
אם האתר מביא סנט ביום שהם 4 ~ דולר בשנה אז זה לא משתלם.

Tal`s , למכור אתר שמרוויח 10 דולר בשנה קשה מאוד למכור ב כמה אלפים במיוחד לבעלי תארים מתקדמים.

אגב, למצוא סקריפט זול תמיד אפשר :
turnkey.org/Image-Uploading-Script.html
בטח יש עוד מיליון כאלו .

מה שצריך בו יכולת זה להפוך סקריפט פשוט לכסף :-):-)

בהצלחה לכולכם.

Optimize 26-03-10 03:32

יון, ברור שזה משנה מה שהיה, כן לאתר יש "עבר" וזה משפיע גם על העתיד שלו..אתה מוזמן לקקרוא קצת מאמרים בנושא קידום..
וזה שאתר מכניס עכשיו מעט זה לא קשור..אני מסתכל על המסוגלות שלו לא על מה קורה כרגע..כי כן יש לו יותר כלים ממה שיש לאתר חדש שאתה פותח..
וכנראה שזה כבר לא אקטואלי. לילה טוב

DownMe 26-03-10 10:45

צודק ב-100 אחוז. וקראתי מאמרים בקידום תאמין לי. אבל לשלם 300 שקל על זה שהיה לו עבר לא משתלם.
ב-300 שקל האלה אפשר לקדם אתר חדש .

ובכל מקרה אם זה לא אקטואלי אז זה כבר לא משנה

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:25.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ