![]() |
לדעתי, זה סתם אדם שרוצים גישות וכמה סיסמאות לכמה מקומות והוא לא יודע כלום בתיכנות.
|
אני עכשיו פניתי אליו...
הוא אמר שהוא עשה כבר 4 והוא לא עושה יותר |
ציטוט:
עוד אחד שחושב שהוא מבין משהו מהחיים שלו במחשבים הגיע לאתר. ברוך הבא! |
תקשיב לי טוב ילד כאפות, רואים שאתה חסר חיים, לרגע אתה כותב שאתה יודע HTML ואח"כ אתה כותב בחתימה:
פרטים נוספים: בעל ידע בעיצוב. יודע HTML, ASP, PHP, וSQL. זה רק מעיד עוד יותר על הטמטום שנוזל לך מהאוזניים! כאילו לא מספיק שאתה יודע (למרות שאתה לא יודע) php, אתה גם יודע asp? באמת לא ידעתי... אה וגם ידע בעיצוב? פשש איזה בנאדם מוכשר אתה. די לחוש, עכשיו FrontPage אני מתלבט אם אתה יודע... דרך אגב, אני הכנתי את האתר: http://www.icqdb.com חוץ מהורדות וממדריכים שהם מערכות חינמיות. אתה מתכנת 4 שנים נכון? אז בטח תדע להגיד לי למה משמש BR או div ב html ? וחוץ מזה, אתה אומר שאתה לא משתמש ב FrontPage נכון? למה שמישהו יכתוב את כל הקודים לבד כאפשר להעזר ב FrontPage, ואם לא היה לך מאיפה למדת? יש אתרי עזר לקודים של HTML? |
ציטוט:
HTML אני יודע כבר 4 שנים, לכן! מי שלא רוצה להאמין שלא יאמין. וחוץ מזה אל תחשבו שHTML זה סתם, בלי HTML אתה לא יכול לעשות כימעט כלום בASP ו בPHP. כי ASP ו PHP זה בערך רק להגידיר דברים בדף אינטרנט שאתה מתכנת. בHTML אתה מציג אותם. |
ציטוט:
יעני כמו אנטר. FRONTPAGE זה תוכנה למסכנים כמוך יא ילד בוקסים. ואני לא מציע תיכנות בPHP כי אני צריך עוד להיתקדם בזה! http://www.sigall.co.il/ |
תראו תראו איזה גבר הבנאדם משחק אותה מתכנת
אני לקח לי שנה וחצי ללמוד HTML (בלי שום עזרים) ואחר כך עוד שנתיים ללמוד PHP אז אין שום מצב שבעולם שאתה יודע ASP ו PHP ביחד (אולי אחת מהן אבל לא ביחד) גם אני מתכנת PHP אני יכול לרשום גם שאני יודע ASP כי בתחילת דף ASP צריך לשים <% ובסוף לשים %> אז איזה יופי פתאום אני מתכנת של עוד שפה הקיצר לך חפש תחיים שלך |
בקיצור מה אתם ילדים קטניםם?!?
|
ציטוט:
ואני יודע ASP דרך ספר לימוד בעל 600 עמודים שקראתי, תירגלתי והבנתי. אני יודע PHP מה שקראתי, תירגלתי והבנתי את כל מה שרשום באתר WWW.PHP.NET וכל הכבוד לך שאתה יודע HTML בשנה וחצי איזה גבר! |
יאללה אני אפילו לא מתייחס
תעיפו אותו כמו קונקורד |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ