![]() |
|
כל הכבוד יואב!, בהצלחה.
|
יפה מאוד איזה עסק מרשים. על ידי הד ארצי. יפה יפה בהצלחה לך איש
|
[הכרזה] הד-ארצי מתחילה לפעול נגד הפיראטיות!
כמו שהכרזתי לפני מספר שעות וחלקכם לא האמנתם לי.
פה אלברט מפרסם הודעה באתר משחקים שעובד בשיתוף עם הד-ארצי לינק: http://games-online.co.il/index.php?newsid=200 תקראו. |
מהיכרות שלי עם אותו אדם - חארטה ברטה .
עובדה ששבוע אחרי שהוא סגר את כולם בקונדישן זירו בפעם הראשונה וב"מאבק הראשוני" כולם חזרו לעבוד מהר מאוד . כנראה כאין מה לעשות שם ב"הד-ארצי" וכשמתחילים לגרבץ בביצים מרוב חוסר מעש , מחפשים עבודה מתחת לאדמה - שלא ישעמם לעובדים המסכנים ... מתי אותו אלברט יבין , שבחיים הוא לא יוכל לעצור את הפיראטיות הזו אם הוא לא ינטר את הנושא באופן קבוע ? חבל שככה הד ארצי פועלת , חבל שכל העסקים הפיראטיים האלה פוגעים לנו בפרנסה ושעסקים חוקיים אחרים נאלצים לרדת לרמה הזו בשביל להתפרנס בכבוד |
העיצוב באתר כבד ולא יפה...
מזל טוב אחי וזה כבוד גדול להיות עסק שכזה. אתה מספק גם שרותי איחסון? אתה תעלה מחרים בגלל ההמלצה? כול הכבוד ובהצלחה! |
ציטוט:
אני לא חושב שאתה יכול לבוא בטענה כלשהי למישהו, אתה תיהיה בסדר אל תסתכל החוצה במקום שאתה היית בו לפני X זמן.. |
השאלה היא על סמך מה ההמלצה זה השאלה...
|
ציטוט:
- יש בי ספקות לגבי העיניין הזה. |
רמת הכתיבה נראית כאילו מר אלחזוב כותב את המכתב הזה לחברו,כמו כן רמת השיבוח של החברה במכתב זה מפורזת בהרבה ממכתב רשמי,רמה של פרסומת לחברה,וחוץ מזה ניתן לראות ליד השורה "מומחיות,מקצוענות" את סמן הכתיבה... בעקרון,בדקו את המכתב הזה.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:23. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ