![]() |
ציטוט:
כל אחד יעשה מה שטוב לו:) |
ציטוט:
להיות מכור זה אומר שאתה חייב את זה, כלומר לא תגמור יום בלי לעשן. יש כאלה שמעשנים כמה שנים טובות, והם עושים את זה רק כי הם נהנים. יש תקופות שמעשנים כל יום, ויש תקופות שמעשנים פעם בשבוע או שבועיים. זה לא שאני ירגיש לא טוב אם אני לא יעשן, זה לא שאני לא יהנה כל היום רק בגלל שלא עישנתי. אלא פשוט כשיש נרגילה או כשהחברים נפגשים, אז נחמד להביא נרגילה ולעשן. |
מחקרים מוכיחים כי העישון מזיק לבריאות
מחקרים מוכיחים כי המחשב מזיק למוח מחקרים מוכיחים כי המחשב מזיק לראיה מחקרים מוכיחים כי האוננות גורמת לשכיחות זמנית ... מחקרים מוכיחים כי הפלאפונים מסרטנים מחקרים מוכיחים כי אי שימוש בקונדום יכול לגרום להדבקות באיידס מחקרים מוכיחים כי העשן גורם לחור באוזון בעעעעעעעעעע כל זה ולא עושים כלום :) אז נרגילה ? חחחחחחחחחח הבעיה היא שנרגילה לא משתמשים בה כל היום כמו בסיגריות שאתה גומר 100 חפיסות ביום (אני צו8חק !) אבל אדם בממוצע 2 - 3 חפיסות . ונרגילה פעם פעמים שלוש בשבוע לא כל יום (ממוצע) יש אנשים שכל היום אין מה לעשות יש ויש ... חחח בקיצור אין מה לעשות |
חיים רק פעם אחד,
באמת שאני לא מבין את כל האלה שלא ניסו אף פעם נרגילה. זה מרגיע מאוד. |
ציטוט:
יש כאלה שמכור זהפעם ב יומיים ויש שמכור זה כל יום תלוי בזמן יש כאלה שיתמכרו אחרי הראשונה ויש כאלה אחרי ה 100 אבל לכולם ידפק הבריאות,החיים,הפוריות וכו' וכו' ציטוט:
זה כמו סם סתם ככה לא ירגיע אותך אבל אחרי שאתה מתמכר אתה חייב ניקוטין וזה מרגיז אז כשאתה צורך אותו זה מרגיש את ה"כעס שהיה לך בגללו" ועדיין דופק לך את הבריאות |
מה זה משנה מה פחות / יותר מזיק?
שניהם רק עושים רע וכל המחקרים האלה מיותרים לדעתי , שישקיעו אותם למשהו מועיל יותר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
נרגילה? סמים? התמכרות? שתיהיה בריא אבל אתה ממש אבל ממש לא בכיוון הנכון. |
הגיל לא משנה
ניסיון וחוכמת חיים יותר חשובים מגיל ככה שאין לשפוט אדם לפי גילו אולי אתה יותר גדול אבל... |
אני מעשן גם סיגריות וגם נרגילה עם הח'ברה בסוף שבוע,מי שחושב שזה מזיק שלא יעשן.
כמו שטל אמר כל דבר מזיק. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ