![]() |
ציטוט:
אמרתי כבר שרת יש (ייעודי אז אני מאמין זה מספיק גדול לא ?) דומיין אני ארכוש זו לא הבעיה ! פירסום כבר אמרתי הוא יפורסם בפורום מסויים ובעוד מס' תחרויות אתרים וכד' . (אנשים שאני מכיר שיכולים לפרסם) . לגביי האנשים כפי שאמרתי הם יכולים לקבל אפילו יותר מהתשלום כיוון שאותם אנשים שגם לא יכולים להיות מורים כרגע תאמין לי שעם היידע שהם ייצברו מלהסביר את זה הם יוכלו לקדם את עצמם בנושא ואז באמת ללכת ולהיות מורים פרטיים וכד' . אתה לא תאמין כמה אתה יכול לקבל מתרומה קטנה או גדולה , מכל דבר שאתה עושה אתה מקבל פי כמה וכמה (תחשוב על זה ותבין שזה נכון) . בברכה , מאור |
"כל האתרים גרועים"
מאיפה אתה מסיק את השטות הזאת?? נכנסת במקרה לwebmaster.org.il ? אולי אתה לא מבין מדריכים באינטרנט אבל אני לדוגמא למדתי כל מה שאני יודע בוובמאסטר. מא' עד ת' ומשם המשכתי כבר לבד. אז בבקשה תפסיק לדבר שטויות. כי כמו שאמרו פה עד שתגיע לרמה שלו כבר כל המדריכים שלך לא יהיו רלוונטים.. בכל מקרה בהצלחה לך... |
בס"ד
בהצלחה! מפרויקט כזה רק טוב אמור לצמוח (ואפילו שקשה לי להאמין שהוא יצליח) |
ציטוט:
יש לו מדריכים טובים לא אמרתי שלא . אבל אתה קראת את כל התגובות ??? ! אנשים פה מספימים ללא הפסקה זה מתחיל לעצבן . לא אמרתי שזה רק אתר על PHP או רק על ASP או רק על HTML וכו' . זה אתר על כל השפות ביחד . אני אישית ביקרתי באתר והוא לא מסביר מספיק לעומק לפי דעתי למי שאין לו ידע בסיסי בשפה מסויימת . אני אישית לומד מphp.net את השפה וזה אחלה אתר ועוזר הרבה הרבה יותר . אם אתה היית קורא את התגובות הקודמות כבר היית מבין את זה ולא היית כותב את התגובה הסתמית הזו . ותודה רבה . בברכה , מאור |
ציטוט:
קשה להאמין שהוא יצליח זה נכון אבל אם נצליח להביא את האנשים הנכונים הוא יצליח ועוד איך . פשוט אנשים פה לא מבינים את השורה התחתונה וחושבים שהמדריכים שלי יכולים להיות פחות טובים מהמדריכים של הבנאדם שכתב את הווב מאסטר הזה (שלדעתי זה אתר לא טוב מבחינת לימוד ואני אומר את זה בגלל שאני לא מבין המון ממה שהוא מסביר כיוון שהוא מסביר בעקיפין ולא מההתחלה , לאדם ללא ידע בסיסי הוא לא יוכל לעשות בו שימוש) . תודה שוב פעם . בברכה , מאור |
אממ דיברתי עכשיו עם מי שאמור לבנות את האתר של webuilders.org
והוא אמר שהמערכת מתקדמת..אז כנראה שלא אתרום לך את הדומיין :) מקווה שתמצא דומיין אחר. בהצלחה בפרוייקט |
ציטוט:
|
אני יכול להיות בvb
|
ציטוט:
אצור איתך קשר בהקדם . שוב תודה רבה לך על תרומתך . :qqb014: |
אתה צריך מישהו שמדבר שתי השפות?
חחח הייתי חייב =] |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ