![]() |
מערכת נחמדה מאוד!!
שיהיה בהצלחה! |
ציטוט:
|
קיבלת לפרטי
כולכם קיבלתם לפרטי.
ותודה רבה לכל אלו שמעודדים אותנו !! שוב, צרו איתנו קשר בקשר לכל שאלה בנושא: שגיא - 0508668860 מישל - 0526560590/0502560590 דוא"ל - sites@sirius-training.co.il שלכם, המחלקה לבניית אתרים של Sirius-Training.co.il |
דבר איתי דחוף אני רוצה לקנות כמה מערכות.
|
ציטוט:
קבצי TXT אינם נגשים דרך הדפדפן, נכון? ומה קורה אם בעל האתר התבלבל ב FTP וערך אותם בטעות? מה זאת אומרת אני לא יודע מה יש בה? הסתכלתי בדמו או שאולי יש "חדרים סודים" שלא ראיתי ? אולי לא ראיתי את הקוד טירון או לא טירון בנתיים המערכת לא הראתה משהו שמערכות אחרות לא מסוגלות לעשות.. ושוב, בהצלחה |
לידיעתך, קבצי TXT ממש לא יעילים!
מסד נתונים יותר יעיל מקבצי TXT. |
אני לא מבין את ההתלהבות, אומנם הפאנל נראה חמוד, אבל האתר עצמו פשוט נוראי!
יש בו פריימים! פריימים! אין יותר נובי מזה, והאתר פשוט לא יפה, מתאים לאתרים פרטיים קטנים כאלה לא יותר מזה... |
קצת תשובות בשבילכם ...
ציטוט:
2. הוא לא יכול להתבלבל כי הם נמצאים בתקיה מיוחדת בשבילהם, ואנחנו נזהיר אותו לא לגעת בקבצי התקיה הזאת. 3. הכוונה היא שאתה לא יודע איך היא בנויה ... לא פשוט להסביר. ציטוט:
ה-SCP משתמש במסד הנתונים של האתר, כלומר עורך אותו. הקבצי טקסט הם קבצים שעוזרים להגדיר את המערכת לכל אתר. ואי אפשר להגיד שקבצי TXT לא יעילים משום שכבר בניתי אפליקציות שכותבות וקוראות המון קבצי TXT לחברות רציניות(לפי בקשתן) והמערכות טסווות הם לא נתקעות אף פעם!! אבל אני לא שולל מה שאתה אומר, אני גם חושב שמסד נתונים הרבה יותר יעיל מקבצי TXT ולכן המערכת משתמשת בקבצי TXT רק כהגדרות כלליות(ולא ממסד נתונים כדי לאפשר למערכת לרוץ גם על שרתים שלא תומכים במסדי נתונים!!!) ציטוט:
המערכת יכולה להתאים גם לאתרים גדולים שעובדים עם כל סוג של מסד נתונים. אשמח לענות על עוד שאלות(רלוונטיות), שגיא - 0508668860 מישל - 0526560590/0502560590 דוא"ל - sites@sirius-training.co.il שלכם, המחלקה לבניית אתרים של Sirius-Training.co.il |
ציטוט:
יותר יעיל זה חיבור למסד הנתונים ולהתחיל להריץ שאילתה אחת. אם אתה אומר שזה יותר יעיל אז שיהיה, אני לא כאן כדי להתווכח כי אני יודע מה נכון ומה לא. אם אתה רוצה, תשאל אנשים שעבדו בחברות מספר שנים וכן אנשים שיש להם ניסיון כמו שלי ותראה איזו תשובה תקבל. אני אף פעם לא עונה תשובה ללא הוכחה או שרק אני חושב כך. בכל אופן, בהצלחה. |
אופסי...
בהגדרות מערכת, כשמשנים את הזמן פעילות למשהו כולל "." (float), יש תקלה (המשתנים מוגדרים כ INT, אני הכנסתי בטעות 0.001 שזה float), תקן את זה. |
התכוונתי לזה שאם הקבצי TXT ניגשים לדפדפן זה לא הכי מאובטח
אחרי הכל.. |
תודה רבה על ה debuging !!
תודה רבה על ה debuging !!
ציטוט:
תודה רבה לך! ציטוט:
|
שעות פעילות
שלום לכולם,
לאור כמה אנשים ששאלו באיזה שעה אפשר להתקשר אז החלטתי לכתוב את זה גם פה: אפשר להתקשר בימים א'-ה' בין השעות : 9:00(בבוקר) ל-22:00(בערב) באיסיקיו(אותו אפשר לראות בפרטים) ובמסנג'ר אפשר ליצור איתנו קשר ת-מ-י-ד! שגיא - 0508668860 מישל - 0526560590/0502560590 דוא"ל - sites@sirius-training.co.il שלכם, המחלקה לבניית אתרים של Sirius-Training.co.il |
התשובה שלי לכל המזלזלים היא אחת: תבנו, ותדברו אח"כ.
המערכת: נראית מצוין, מבחינת נוחות ללקוח היא מעולה!!!! גם ללקוח שאין לו מושג בתפעול אתר. [יש לכם מושג כמה הנוחות הזו שווה?] מה גם שיש אחלה בנאדם שמוכר [שגיא] ;) |
אחלה מערכת ... אני מתכנת אתרים וטיפה הסתבכתי בה...
חחחחח יש בה אפשרות להוספת קטגוריות או הוספת דפים או מה שאתם מגדירים בהתחלה זה הכמות דפים שיש ? |
1. לא המצאת את הגלגל, אז תתחיל להתאפס.
2. זה נקרא מערכת ניהול תוכן - CMS. 3. בהצלחה, אתה תזדקק לה. |
שימו לב
ציטוט:
ציטוט:
בכל זאת אני מבין שיש איפה להסתבך, אני אשמח אם תכתוב פה במה הסתבכת ואני אסביר לך! בקשר להוספת דפים, כמובן שאפשר ! מה שיפה במערכת זה שהיא בעצמה דינאמית ! משתנה בין אתר לאתר!! שים לב! לדוגמא: באתר דוגמא שהעלנו יש דף באתר שנקרא Classes\חוגים שם יש אפשרות להוסיף רשימת חוגים + תוכן עבור כל חוג + גלריה עבור כל חוג - מה שמתפרש בסופו של דבר באתר כדפים דפים של חוגים! ציטוט:
2. אני לא מתווכח, מערכת ניהול תוכן, מערכת לניהול אתר, כולם שמות מקבילים, אני קראתי למערכת שלי SCP תקרא אתה לשלך איך שבא לך :qqb007: 3. תודה רבה על איחולי ההצלחה! ואם אני צריך אותה או לא את זה אני לא יתן לך לקבוע! :) שלכם, המחלקה לבניית אתרים של Sirius-Training.co.il |
שימו לב!!!
לאור הצלחה, אנחנו משאירים של המבצע של ההנחה לעוד יום!!!!! שלכם, המחלקה לבניית אתרים של Sirius-Training.co.il |
ציטוט:
בהצלחה |
חברות רציניות בלבד
שלום לכולכם,
המערכת SCP כבר לא מצעת למכירה ללקוחות פרטיים, אלא רק לחברות רציניות שמוכנות לקנות רשיונות ללקוחות שלהם. בעל עסק בונה אתרים ? מת שיהיה ללקוחות שלך מערכת SCP ? מת לבנות אתר ביום-יומיים ולא לעשות כלום ?! צור איתנו קשר עוד היום, וגם אתה תוכל להיות משווק של המערכת ולמכור אותה ללקוחותיך: שגיא - 0508668860 מישל - 0526560590/0502560590 דוא"ל - sites@sirius-training.co.il שלכם, המחלקה לבניית אתרים של Sirius-Training.co.il |
חבל. אני דווקא התכוונתי לקנות אותה (כמובן עם רשיון) אבל עד שסיימתי לקרוא את כל האשכול הזה כבר הפסקתם את המכירה.
אם עדיין זה אפשרי אשמח אם תצור איתי קשר בפרטי (138338246). תודה רבה, אודי :) |
ציטוט:
יפה:) |
נראה נחמד מאוד!
בהצלחה! |
תודה רבה יש הצעות לשיפור?
ציטוט:
שגיא - 0508668860 מישל - 0526560590/0502560590 דוא"ל - sites@sirius-training.co.il שלכם, המחלקה לבניית אתרים של Sirius-Training.co.il |
גרסה 1.0.6 מוכנה!
גבירותי ורבותי שימו לב!
SCP v.1.0.6 מוכנה ! העלנו אותה על האתר דמו שלנו, ואתם מוזמנים לראות: http://www.sirius-training.co.il/sagi/demosite/SCP/ Features נוספים: 1. Generic SQL - דף שמאפשר למשתמשים בעלי ידע SQL לבצע משפטי SQL על ה DB של האתר שלהם. באתר דמו משפטי SQL של DROP נחסמו, אבל בגרסה המקורים הם חופשיים. 2. חיפוש מהיר - חיפוש מדהים! מחפש בכל הטקסטים באתרים, בכל טבלאות מסד הנתונים + מחפש בגלריות של האתר !!!! אני ממליץ לבצע חיפוש על המחרוזת "ש" בכדי לראות מירב תוצאות חיפוש בבת אחת. 3. גיבויים - שחזור מסד נתונים ו/או טקסטים המגובים אוטומטית - הושלם סוף סוף, אפשר לבצע שחזורו בצורה נוחה ביותר!!!! 4. login - התחברות - הוסף שימוש ב cookies בכדי להשאר מחוברים לSCP(לצורך נוחות בלבד). נשמך לתגובות\הצעות לשיפור! שלכם, המחלקה לבניית אתרים של Sirius-Training.co.il |
מומלץ מאוד!
חברה מעולה, אחלה מנהלים , שירות טוב ואמין ,אנשים מקצועיים! מערכת מדהימה!!!במיוחד החיפוש המהיר שהוא הכי נוח שיש! בקיצור שווה לקנות אצלהם , שוב מומלץ! |
תודה רז
שלכם, המחלקה לבניית אתרים של Sirius-Training.co.il |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ