![]() |
למען תיק עבודות אני מעוניין להכין:
3 אתרים דינאמיים מתוכנתים בפלאש (דרוש psd). 5 בארים לאתרים. 3 בארים לפורומים. עדיפות לאתרים עם דומיינים... צרו קשר. |
אני צריך מקודד שיקודד לי אתר מאוד פשוט של כמה שורות וזהו , בכלל לא מסובך ..
מי שיכול - MSN: royboy100@walla.com ICQ: 347-764-233 אגב , חשוב שזה יהיה תקני :) תודה למי שעוזר .. |
אני צריך מתכנת מתנדב שיתכנת מערכת קטנה יחסית , פשוט ונפוצה..
תודה רבה למעוניינים -אנא השאירו לי הודעה פרטית עם פרטיכם ואצור עימכם קשר או בmsn הבא: |
מחפש סקר ב - ASP.
מחפש סקריפט של סקר ב - ASP. {קצת דחוף} תודה |
עמותת אהב"ה זקוקה לאתר אינטרנט
עמותת אהב"ה - אנשים להצלת בעלי החיים זקוקה לחברת בניית אתרים שתתנדב לבנות אתר אינטרנט לעמותה.
עמותת אהב"ה היא עמותה הרשומה ברשת העמותות ופועלת בכל רחבי הארץ. העמותה מחזיקה כרגע מעל ל-600 חתולים וכ-80 כלבים, ביניהם 200 חתולים שהעמותה הצילה מגוש קטיף ועדיין לא נמצא להם בית. העמותה זקוקה לאתר מקצועי הכולל מערכת ועיצוב. * במערכת צריך שיהיה אפשרות להוסיף כתבות ובעלי חיים לאימוץ לפי קטגוריות(עמודים), ושיהיה אפשרות לערוך ולמחוק. למתנדבים צרו קשר בדוא"ל dima20035@walla.co.il בברכה, דני. |
ציטוט:
צור איתי קשר במייל הבא: idansror@nana.co.il ואולי באמת תספק לי משהו חדש :) |
שלום אני צריך מעצב, בהתנדבות תמונה.
מעדיף אנשים שהייו בפולין - אבל אפשר גם כאלה שלא הייו. תודה. |
אני זקוק לעיצוב לאתר מעריצים להארי פוטר שיכול שיצור איתי קשר פרטים בחתימה.
|
מחפש מתנדב שיבדוק ויאמר לי האם קיימות פריצות אבטחה באתר שלי..
תודה רבה לכם. |
|
|
שלום אני מחפש מישהו שמוכן לקודד לי אתר כמה שיותר מהר.... זהו עיצוב של פייר סטייל הכל מוכן רק צריך לקודד אותו (להמיר מPSD לHTML) תודה רבה לעוזר...
איסיקיו בחתימה... |
בוא למסנג'ר:
yonatan642005@gmail.com (גם אימייל) שלח לי את העיצוב,ואכין לך את ה - HTML במהרה :) יום טוב, יונתן. |
ערב טוב לכולם !
אני צריך להגיש בעוד כשבוע בערך מצגת, המצגת כמעט מוכנה... יש מצב שאיזה מעצב יעצב לי תמונת רקע למצגת ללא תמורה ? :) אם כן אני מאוד אודה לו, ניתן ליצור איתי באייסי : 178474267 |
צריך מערכת תחרות אתרים חינמית או שמישהו תורם
|
שלום,אני ניר ואני צריך באנר בגודל 468 על 60 שיהיה כתוב בו SuperCars - אתר המכוניות הטוב ביותר. אני מעדיף אנימציה.
אשמח אם מישהו מהקהילה יוכל להכין לי את הדבר. פרטים ליצירת קשר: ICQ: 305113760 הודעה פרטית תודה למי שיעשה את זה, ניר, מנהל האתר SuperCars |
אני מחפש מישהו שיכול לבנות לי מערכת חדשות לאתר שלי.
דיברתי עם איזה מתכנת והוא אמר לי שזו עבודה לא קשה של פחות מחצי שעה.. אני יכול בתמורה לפרסם את האיש או את חברתו למשך תקופה בלתי מוגבלת. תודה |
שלום אני מחפש לאתר שיפתח בקרוב מנהל צוות כתבים
העבודה היא: לארגן צוות כתבים כמו שצריך ולדאוג לזה שיכתבו לפחות כתבה אחת או שתיים ביום (אבל איכותיות ויחודיות) העבודה כרגע היא בהתנדבות בלבד! אבל אם יהיה הצלחה לאתר העבודה תהיה בתשלום האתר עוסק במחשבים גאדג'טים אינטרנט בניית אתרים וכל הקשור לנושא האתר יהיה על דומיין ישראלי שרת חזק ומערכת יחודית מי שמעוניין שישאיר מסנג'ר או אייסיקיו (עדיף מסנג'ר) |
מחפש מישו שיכול לעצב לי אתר מעריצים..בתמרוה לפירסום באתר ענק מעל אלפים כניסות
|
|
צריך משהו שיתנדב להכין לי תזוזה באימג'רדי לבאנר מוכן.
שלום, אני צריך משהו נחמד שיוכל להתנדב ולהכין לי תזונה לבאנר באימג'רדי.
כמו של אקספרט-סרב. http://expert-serv.co.il/logo/logo.gif תודה לעוזרים! |
צור קשר..אני ישמח לעשות לך..:)
|
מתאים לפורום הצעות ובקשות שונות.
בהצלחה במציאה. |
תודה רבה!...
וכנראה טעיתי את אפשר להעביר. |
מציע את עזרתי !
צור קשר |
מציע את עזרתי.
צור קשר. |
צריך עזרה שמישהו יכול לי לוגו תודה לעוזרים
מי שמוכן לעזור או שיכתוב פה או שיכנס לאיסייקיו שלי 265582049 |
אני מחפש מישהו שיתנדב להכין לי עיצוב+(תכנות-במידה והוא יודע/מסכים) לאתר שאני בטוח שהוא עוד לא נתקל בו :) (לא פורנו/ווארז או משהו אחר שלא חוקי)
|
מחפש מעצב, לעבודה קטנה.
באנר בגודל רגיל / חצי גודל. תוכן באנגלית. יכולים לעזור? שלחו ה.פ. :) |
שלום לכולם,
אבקש את עזרתכם המעצבים בעבודה התנדבותית לפלאייר (הזמנה יותר נכון) לאירוע הנערך במסגרת סניף ראשון לציון של ארגון "צמר"ת" אותו אני מרכז. בקרוב (22 ליולי) עומד להתקיים ב"בית העם" בראשון לציון אירוע בשם "טקס החלפת הנהגות", הטקס הינו טקס רשמי במעמד ראש העיר ומכובדים אחרים אשר מכבדים את "הנהגות" הסניף (ההנהגה היוצאת וההנהגה הנכנסת). בטקס משתתפים הורי החניכים, מכובדים מעריית ראשון לציון ומבתי הספר של החניכים, ולכן עלינו להציג ולשלוח הזמנה מכובדת לאירוע, אשמח לקבל את עזרתכם בנושא. מעצבים המוכנים להרתם לנושא, אני בטוח שלא מדובר בעבודה מסובכת, נא לפנות אלי במייל לכתובת הבאה: dannygur@gmail.com אני כבר אדאג לפנות אליכם, תודה רבה, דניאל. |
torjo דבר איתי יש מצב אני יעזור לך
|
flash אחד לבאנר\באר חינם.
דברו איתי וזה רק היום! |
שלום לכולם :)
אני ואורי פותחים אתר חדש.. הוא יעזור ויתרום מאוד לקהל הישראלי. מה שאנו זקוקים זה עיצוב אחד מהמעצבים המקצועיים... מקווה שתצרו קשר (פרטים בחתימה) מי שרצה לדעת על מה האתר שישלח בפרטי... יום נעים,טל :) |
מחפש מעצב שיכול להכין לי כרטיס ביקור משהו פשוט בלי תמונות רק טקסט
פשוט אין לי פוטשופ ואני לא יכול לעשות נא ליצור קשר פרטים בחתימה תודה רבה לעוזרים |
מוכן לקדד אתר של חברת אחסון בחיםנ מי שמעוניין שיצור איתי קשר1!.
|
UNI דבר איתי
|
מחפש מישהו שילביש לי מערכת php על עיצוב
המערכת די פשוטה וכוללת 6 דפים בלבד יצירת קשר ICQ 477244 MSN Alex@noarlove.com תודה לעוזרים :) |
שלום,אני אריאל, ואני צריך ספר אורחים פשוט ב PHP.
אשמח אם מישהו מהקהילה יוכל להכין לי את הדבר. תיאור: לוחצים על חלון "הודעה חדשה", יש שדות למלאות שם, אימייל והודעה. שלוחצים על "שלח" אז זה מתפרסם בדף עם כל התגובות הקודמות. עיצוב סביר, אפשרות (לי) לשנות עיצוב. אל תחשבו שממשעמם לי אז אני בא ומבקש, פשוט הלכו לי כמה נסיונות לשווא ואני צריך די דחוף. תודה רבה רבה למי שעוזר לי. פרטים ליצירת קשר: E-mail: aszarf@gmail.com/ariel40@nana.co.il ICQ:272681189 הודעה פרטית תודה ע-נ-ק-י-ת למי שיעשה את זה, אדע להוקיר לו תודה שהוא יצטרך דבר מה (התוחם בידע שלי..) אריאל. |
יש מצב ממישהו למערכת דש"ים?
ציטוט:
פרטים להודעה פרטית. |
שלום לכולם.
מחפש מישהו שמוכן לעשות פלאש לבאר בהתנדבות. אני אשלח את הPSD+הצלילים שאני רוצה... לא משהו מסובך... אשמח אם מישהו מוכן לעשות לי את זה בזמן הכי מעט שיוכל, זה טיפה דחוף לי. פרטים בחתימה, |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:34. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ