![]() |
אז אני יכול לפתוח גם אתר להעלאת קבצים נניח שעד 20 מגה והוא יהיה חוקי 100% בלי סכנה לתביעה , נכון ?
רק אני צריך לספק שירות של דיווחים והקפדה על הכללים ועל החוקים , נכון ? תודה רבה ! |
הורדות נט נסגר מאחר והציג קישורים ישירים להורדה של קבצים המפרים זכויות יוצרים ..
ומספיק שאתה שם בתחתית האתר אימייל לדיווח החוק מאפשר לך .. הרעיון אומר ככה : מותר לך לפתוח אתר אך אם ישנם קבצים המפרים זכויות יוצרים עליך למחוק ! אך בתי המשפט בעולם ציינו כי אין על בעל האתר לחקור קובץ קובץ (או הודעה אחר הודעה של המשתמש) וזאת מאחר ואינך יכול לשבת כל היום ולבדוק אלפי קבצים (או הודעות) ולכן הינך מחוייב כחוק במידה ודיווחו לך על מידע עליך להגיב עד 48 שעות .. במידה ולא תגיב לדבר אכן יכולים לתבוע אותך אך שוב בבית משפט באפשרותך להגן על עצמך אם יש משפט אין הדבר אומר כי הינך אשם ! ובמידה ואינך אשם באפשרותך לקבל כ300 אלף ש"ח בגין הוצאת דיבה (לשון הרע) של התובע ללא הוכחת כל נזק .. וזאת הסיבה שלא ישר יתבעו אותך אלה ישבו עליך הרבה הרבה זמן ויבדקו אותך ... התובע חייב לספק הוכחות ולכן יותר קל לך לצאת ה"זוכה" מאשר ה"מפסיד" כמו כן הייתי ממליץ לך ללכת לעורך דין ולשלם לו 1000 ש"ח על מנת וזה יכתוב לך תנאי שימוש חזקים במיוחד זה רק יכול לעזור לך ... בקיצור אל פחד כל עוד אתה עובד נכון ! |
ציטוט:
ורציתי לשאול אותך שאלה נוספת אם אפשר , אם היה לי ימים עמוסים ולא יכולתי לבדוק את התיבת איימיל של הדיווחים ונניח עבר 48 שעות ולא טיפלתי בהודעה , יש אפשרות שאני יצא מפסיד אם יתבעו אותי ? כי אני יכול להגיד שהיה לי ימים עמוסים ולא יכולתי למחוק את הקובץ , אבל אני ימחק אותו עכשיו , מבין את כוונתי ? תודה רבה על העזרה ! |
אתר הורדות הוא חוקי כל עוד בית המשפט לא קבע שהוא לא חוקי .. :)
אבל כדי לקצר לך תהליכים כל עוד יש לך קישורים באתר להורדות אז הוא לא חוקי ... היום כולם מעתיקים את שיטת האתר של tvnetil.net אשר פועל בשיטה הזאת שנים וכרגע כולם מעתיקים ממנו רק בתוספת "שקר" האתר מציג מילת "קוד" ואז אתה יכול לגשת לאתרים מסויימים ולחפש את המילה ולקבל קישורים .. איך זה עובד ? נגיד טיוינט משתמש באתר בשם favezone אשר פועל על מנוע חיפוש גוגל בעצם הוא מחפש את הקוד בגוגל ומציג קישורים רק משרתים כמו ראפיד ופיילפלייר ועוד ... ובגדר חוקיות הוא חוקי כי זה נקרא מנוע חיפוש ובכלל שהוא פועל לפי תוצאות של גוגל אתה יכול לסגור את גוגל ואז האתר לא יעבוד ... (לא נראה לי שמישהו יסגור את גוגל) כמו כן אתרי ההורדות היום שמחכים את שיטת הפעולה יצרו אתר בשם IZIRA (יענו ליצחוק עליהם) ובעצם נותנים לכל משתמש ליצור דף עם קישורים .. מה הבעיה פה ? ש99.9 אחוז מהדפים שנוצרים הם לא חוקיים ובעצם זה יושב על מסד נתונים בשרת זאת אומרת שאם יתבעו אותם הם יפסידו כי המסד נתונים בשרת מכיל את כל השרתים והקישורים .. לעומת favezone שמציג ישירות מגוגל .. בקיצור הכל חוקי כל עוד אתה יודע להפעיל דברים וללמוד לעקוף מסביב את החוקים כי הרי חוקים נועדו כדי ללעקוף (לא לאכוף :) ) ולבית המשפט נראה לך אכפת אם היו לך ימים עמוסים ? תשלם לעובד ... היה לי כאב בטן אז עברתי באדום ודרסתי בן אדם ... נשמע סבבה ? וכמו שכבר אמרתי לא יתבעו אותך על 2 -3 פעמים ... יעקבו אחריך ... ואז שיהיו להם מספיק ראיות ואז בכלל ש99 אחוז שתפסיד .. תעשה חשבון שמי שתובע אותך זה ארגוני ענק עם כסף .. ואתה אזרח תיהיה עם עורך דין אחד הם באים עם שוליית הקוסמים שלהם .. |
ציטוט:
יותר קטן , העלאת קבצים של עד 10 מגה או 5 מגה גג , מבין ? ויש לי את הפחד שיתבעו אותי . לגבי המשפט " יש לך קישורים באתר להורדות אז הוא לא חוקי ..." , לא הבנתי אם יש לי קישורים ללינק של FileFlyer זה לא חוקי , אבל אם האתר שלי מספק את ההורדה עצמה , את הקובץ עצמו של עד 5 מגה שיכול לכלול תוכנה לא חוקית , זה כן חוקי ? תודה ! |
מה לא מובן או שאתה עושה עצמך ?
אם באתר שלך יש קישור לתוכן לא חוקי אתה = אשם אם לא מחקת ואז כל מה שכתבתי חוזר על עצמו ... גם אם זה מוגבל ל 3 קילובייט ויש תוכן לא חוקי גם אם 1 ביט לא חוקי ... זה לא קשור לגודל התוכן אלא לחוקיותו ... אם זה לא אתה יצרת ואין לך זכויות זאת הפרה ... יש מבין ? בקיצור תדאג להיות מכוסה וזהו אחי .. קיבלת דיווח ? בדוק זאת ... |
ציטוט:
|
לא החוק מחייב אותך להשתמש בדומיין COM חחח סתם
אתה יכול להשתמש באיזה דומיין שאתה רוצה אחי .. עדיין לא קם הדיקטטור במדינה שמחייב שימוש בסיומת מסויימת .. |
ציטוט:
|
בכייף אחי :) שמחתי לעזור
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ