הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   דרוש מעצב לאתר הורדות (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=87556)

YoStyle 23-01-11 00:34

נשלחה לך הודעה פרטית

Valred | OTM Group 23-01-11 12:58

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Downit.co.il (פרסם 793578)
אתה אפילו לא חוקי.

יש דרך להתבטא.

נכון שהוא עדיין קטין, אך עצם העובדה שהוא היה מספיק כן וציין זאת כבר עושה אותו יותר חוקי מכמה שקרנים פה בפורום.

אם החלטת שאחד הקריטריונים שלך לבחירת האדם הוא גיל, אז יכולת לציין זאת בהודעה הראשית או לחלופין להגיד "תודה רבה, אך חשוב לי לעבוד עם אנשים בני 18 ומעלה" ולא "אתה אפילו לא חוקי"

AvivSeo 23-01-11 15:07

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Valred | OTM Group (פרסם 793610)
יש דרך להתבטא.

נכון שהוא עדיין קטין, אך עצם העובדה שהוא היה מספיק כן וציין זאת כבר עושה אותו יותר חוקי מכמה שקרנים פה בפורום.

אם החלטת שאחד הקריטריונים שלך לבחירת האדם הוא גיל, אז יכולת לציין זאת בהודעה הראשית או לחלופין להגיד "תודה רבה, אך חשוב לי לעבוד עם אנשים בני 18 ומעלה" ולא "אתה אפילו לא חוקי"

1+

ProStudio.co.il 23-01-11 21:39

http://www.prostudio.co.il
ProStudio-חברה לעיצוב ובניית אתרים,מעל 8 שנות נסיון ומוניטין,
טווח מחירים בין 500-750 ש"ח עיצוב מלא
פרטים נוספים:0528112833
בהצלחה שיהיה...

Tal. 24-01-11 03:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Valred | OTM Group (פרסם 793610)
יש דרך להתבטא.

אין קשר לקטין. אסור להעסיק ילדים מתחת לגיל 14. אני בכלל לא אמרתי 18, לא אכפת לי גם לעבוד עם ילד בן 15.

דבר שני ביקשתי בהודעה הראשית להגיד גיל, ואם כך אז ברור שזה אחד הקרטריונים.

ילד מתחת לגיל 14 לא אמור להציע את עצמו לעבוד, וזה אמור להיות מובן מאליו.
וממש ממש אין צורך לציין כזה דבר.

ולא, אני לא מעריך אותו על זה שהוא דיבר אמת, אני חושב שזה הדבר הבסיסי ביותר,
אם אתה חושב שצריך לתת על אמירת אמת פרס, זה מראה בדיוק מי אתה..

~The_Sultan~ 24-01-11 09:01

איזו תגובה נמוכה כתבת פה.. חבל, באמת חבל. קודם כל מאיפה הבאת את הרעיון שאסור לבן 13 למכור עיצובים שלו? ואם אמרת גיל, זה לא אומר שזה קריטריון. זה אומר שזה משהו שצריך לציין. קריטריון זה רף מסויים שאתה אומר לאנשים שזה המינימום, ואני לא זוכר שציינת דבר כזה (ברוך ה' שא"א לערוך פה הודעות, אה?).
אתה אמור להעריך אותו על אמירת האמת. זה לא קשור אם זה מה שצריך לעשות (וכמובן שזה מה שצריך לעשות), זה עדיין מעשה טוב וצריך לכבד את זה.
אגב, אני עובד עם החברה www.systems.co.il - חברה מצויינת ויש לה עיצובים מקצועיים מאוד (יש עיצובים הרבה יותר יפים ממה שהם מציגים באתר שלהם כי הוא רק עלה, אם אתה מעוניין תשלח לי ה"פ).

Tal. 24-01-11 15:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ~The_Sultan~ (פרסם 793704)
איזו תגובה נמוכה כתבת פה.. חבל, באמת חבל. קודם כל מאיפה הבאת את הרעיון שאסור לבן 13 למכור עיצובים שלו? ואם אמרת גיל, זה לא אומר שזה קריטריון. זה אומר שזה משהו שצריך לציין. קריטריון זה רף מסויים שאתה אומר לאנשים שזה המינימום, ואני לא זוכר שציינת דבר כזה (ברוך ה' שא"א לערוך פה הודעות, אה?).
אתה אמור להעריך אותו על אמירת האמת. זה לא קשור אם זה מה שצריך לעשות (וכמובן שזה מה שצריך לעשות), זה עדיין מעשה טוב וצריך לכבד את זה.
אגב, אני עובד עם החברה www.systems.co.il - חברה מצויינת ויש לה עיצובים מקצועיים מאוד (יש עיצובים הרבה יותר יפים ממה שהם מציגים באתר שלהם כי הוא רק עלה, אם אתה מעוניין תשלח לי ה"פ).

דבר ראשון חד וחלק לילד מתחת לגיל 14 אסור לעבוד! אין בעיה שהוא ימכור את העיצובים שלו,
לא תמורת כסף. (אל תתווכחו על זה)
דבר שני, הבנת הנקרא פשוטה אומרת שאם ביקשתי להגיד גיל סימן שזה חשוב לי וזה מהווה קריטריון,
אם הייתי מבקש להגיד איפה המעצב גר, או מה הלאום שלו, סימן שזה גם היה מהווה קריטריון.
קריטריון הוא לא מינימום מסוים, כמו שאמרתי, אין לי בעיה לעבוד עם ילד בן 15, וגם אין לי בעיה לעבוד עם מישהו בן 30,
פשוט אני אעדיף משיקולים אישיים, את המבוגר יותר.

בקשר לעיצוב, דחיתי קצת את הבניה, כשאני ארצה אני אצור קשר עם המאימים, תודה.

Valred | OTM Group 24-01-11 20:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Downit.co.il (פרסם 793700)
אין קשר לקטין. אסור להעסיק ילדים מתחת לגיל 14. אני בכלל לא אמרתי 18, לא אכפת לי גם לעבוד עם ילד בן 15.

ואיי איזה גבר אתה אחיייייייייייי!!!!!!!!!! איזה תגובה חכמה וברמה גבוהה!!!! עכשיו כולם ידעו שלא מתעסקים איתך כי "אני לא מעריך אותו על זה שהוא דיבר אמת, אני חושב שזה הדבר הבסיסי ביותר" .. איזה גברררר!!!! אוהד בית"ר ??

חתיכת 0.

OriA 24-01-11 22:26

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Downit.co.il (פרסם 793700)

אסור לך להעסיק אותו זה לא אומר שאסור לך לעבוד מולו כפרילאנס .
לפי התגובה שלך הוא יותר בוגר ממך .
* רק שתדע שאפשר לפתוח עוסק פטור מגיל 8 או 12 לא בטוח.. או אפילו לפני .
יכלת לציין שאתה רוצה קבלות והכל .
תאמת אין לי מושג איך לא יצאתי עליך עכשיו כמו לא יודע מה .. כנראה מהעייפות .

Alon Abergil 25-01-11 12:23

אני נותן לך הצעה מהעסק בניית אתרים שלי,
מחיר: סביבות ה-400 ש"ח
האם הוא מתעסק גם עם קידוד: (אם כן כמה יעלה הקידוד) כן, תלוי במורכבות
תיק עבודות: יש, תקבל בפרטי
נסיון: 6 שנים (ניסיון של המעצב)

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:04.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ