![]() |
ב"ה
גיל - בתשובה לשאלתך, לפי דעתי אתה צריך לבצע שתי פעולות עיקריות במקביל - הכנסת קישורים חיצוניים רלוונטים! והכנסת תוכן רלוונטי אל הדף אשר אותו אתה מעוניין לקדם ב-Google. אין מה לעשות האלגוריתם בגוגל זה לא מתכון קבוע, אלא משתנה מעת לעת - ויש להגיב בהתאם, ולכן ששוכרים חברה לקידום אתרים חשוב לזכור שלא פחות מהקידום עצמו - חשוב לשמור על המיקום לטווח ארוך - הרי זו בעצם המטרה :) ושינויים - בהתאם לשינויים - זה שם המשחק. טיפ קטן ממני אלייך ואל חברים נוספים בפורום: http://www.google.com/support/webmas...w&answer=35769 גוגל אומנם לא מגלה את המתכון הסודי שלו , אבל מה שהוא מגלה? תנצלו, ותגלו יצירתיות ושימושיות. לשירותך תמיד :) ! |
ציטוט:
|
אני מבין מה אתה אומר אבל זה לא מסתדר לי עם אתרי ווב 2 , יש המון אתרי ווב 2 שמצטיינים במתן שירותים , חיפושים שונים וכדומה, שכל האתר שלהם בדף הפתיחה הוא מאד מינימלי ורובו קודי גאווה סקריפט מתקדמים כמו AJAX JQUERY ועוד... השאלה היא הם מקבלים אצל גוגל דירוגים גבוהים? הרי תוכן לרוב אין שם. והם בעיקר אפיליקציות רשת מתוחכמות.
|
ב"ה
לשאלתך גיל אני אענה - עם עובדות קשה להתווכח - העובדה היא שרוב האתרים המובילים בעולם הם אתרים המבוססים על WEB2.0 בנוגע ליחס של Google לאתרים הללו זה הכל תלוי באופטימיזציית קוד האתר, הכוונה היא שבדומה לעובדות שהצגת הרבה אתריי web2.0 מבוססים ג'וואה סקריפט - שהרובוטים של Google לא מסוגלים לזהות, כפי שגם הם מתקשים בזיהוי AJAX ופלאש, אך ישנם אתרים שמבוססים web2.0 אך משתמשים בטכניקות שונות בכדיי להציג את התוכן בצורה מיטבית בעבור מנועי החיפוש תחת קוד Html פשוט. אני חושב שהמאמר הזה ממצא מאוד ויוכל לעזור לך (המאמר באנגלית) http://www.clickz.com/clickz/column/...s-seo-strategy * אני חושב שבנוגע לאיך? - מתכנת יוכל לענות לך בצורה יותר מקיפה. * חשוב לציין שהתשובה שלי הינה ממיטב ידיעתי. מקווה שעזרתי. תמיד לשירותך! :) |
ציטוט:
יש אתרים שמשתמשים ב AJAX כמו פייסבוק והם כן מאודנקסים בגוגל. אני גם פעם שמעתי מבעל אתר על הטכניקה שהוא משתמש כדי לאפשר לגוגל לאדנקס. בקיצור, מתכנת טוב יודע לפתור את "הבעיה" הזאת. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:46. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ