![]() |
marose
הבין באיזה שפה... |
יצרתי קשר.
|
יצרתי
|
קצת הסבר על הפאנל:
אוקיי קודם כל הפאנל הוא פאנל בעברית אני יצרתי את הפאנל לכן השם שלו זה : פאנל SSH למה קוראים לו ככה: את הפאנל מריצים דרך ה SSH הוא בנוי ב bash פשוט מריצים תפאנל בוחרים שרת מקורי פרוץ איזה שרת בדיוק בוחרים שם פשוט וקל מאוד הנה קחו תמונה שפתחתי פה את מספר "1" שזה פתח לי תשרתים המקוריים ששמתי בפאנל: http://up76.siz.co.il/up1/eyijvntvzwgz.jpg אני יכול להוסיף שרתים כרצונכם ולהוריד ומה שתבחרו שאני ישים... כמו שאתם רואים יש שם אפשרות של מודים התקנת מודים. אני יסביר על זה קצת: האפשרות הזאת אתה פשוט בוחר תמספר של זה שזה מספר "5" ואז נפתח לך רשימה גדולה של 39 מודים (אני מביא אותם) שם אתה בוחר תמספר מוד ליד כל מוד יהיה מספר ואתם תבחרו. לאחר הבחירה הוא ישאל אותכם מה השם של התיקייה ואם זה CS או CZ. חח סליחה על החפירה. |
שלח מחיר לפרטי ..
|
שלחתי לך
|
אתה רציני מוכר את זה?
הקוד של זה משהוא שלומדים שעתיים (הגזמה)... |
כן אחי אני רציני
וזה ממש ממש לא שעתיים אני עד היום על הפאנל הזה הוספתי אפשרות מחיקת מודים... אני 5 ימים על הפאנל הזה זה ממש לא שעתיים זה פאנל מושקע עם איזה משחקים שתרצו תקבלו פה. |
...
ציטוט:
לא אמרתי שהפאנל עצמו לוקח שעתיים,אמרתי שללמוד את השפה ברמה של לבנות פאנל כמו שלך לוקח שעתיים.(באינטרנט). בכל זאת,שיהיה לך בהצלחה במכירה... (שאלות או עזרה במידה ותצטרך מתישהוא,אני בפרטי.) |
אוקיי תודה רבה...
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ