![]() |
ציטוט:
אבל אם אתה מתסכל גם על MSN ו YAHOO כחלק מקידום אז תמשיך ותשפר מקומות במנועים האלה..פשוט יכול להיווצר מצב שאתה משקיע בקידום...ולא יקרה כלום...כי אתר שלך נמצא בארגז חול |
אולי תפסיקו לשגע לו את השכל ועוד בשטויות, ארגז החול או לא ארגז החול, הדרך ליציאה ממנו היא קישורים קישורים קישורים, תתחיל להפציץ את האתר שלך בקישורים נכנסים תעבוד נכון על קישורים פנימיים באתר תוסיף תוכן וגוגל יעלה אותך בדירוגים.
נראה לכם הגיוני שאתרים חדשים ששוכרים חברות לקדם להם את האתר ישלמו 4 חודשים על זה שהם יהיו בדף 80 ? יש מספיק דרכים להוציא מהארגז חול של גוגל. הכומר. |
מה זה?
***טעות***
|
כנראה שנכנסת ל"ארגז החול"לא תיהיה בגוגל לזמן דיי ממושך,וזה ביגלל שקיבלת רק 3 קישורים,שזה קצת..
כמובן שאפשר לצאת מ"ארגז החול" והדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה להחליף קישורים קישורים ונחש מה? עוד פעם קישורים=] יוני ספקטור |
לדעתי זה בכלל לא קשור, גוגל להזכירך לאתומך בספאם בכלל, "דיוור אלקטרוני" כמו המ שעשיתי נקרא בעצם הפצה של ספאם.
גוגל לא אוהב אותך, ולא את זה, ולכן החליט לזרוק אותך לארגז החול שלו. |
ציטוט:
וחוץ מזה, למה רק הוא נענש? למה המקום הראשון, שני, שלישי... לא נענשו? גם הם "דיוור אלקטרוני". |
הוא גם לא תומך בהימורים אבל למרות זאת תרשמו קזינו והפלא ופלא יש אתרים האינדקס אינו ריק.
|
אז אני יעביר את כל הקישורים ל2 דפים של האתר שלי שנמצאים כרגע בדף 7 ואני יקדם אותם
|
ציטוט:
|
ציטוט:
האתר עדיין עוסק בהימורים, או ספאם או לא משנה איזה נושא שתחליטו שגוגל "מעניש", איך מקדם האתרים יכול לשנות את הנושא של האתר ככה סתם?? גוגל לא יכול להעניש נושא שלם, הוא יכול להעדיף אתר שאין בו נושאים "רעים" על פני אתר שיש בו קטגוריה או תיקיה שעוסקת בנושא "רע", זה אולי. אבל הוא לא יכול להעניש את כל האתרים שעוסקים בנושא מסויים, כי אז תוצאות החיפוש לאותו נושא היו ריקות (מה שהם כמובן לא). |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:53. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ